bugün
sude sendromu
sude sendromu56 dk önce
ismet biradere koşarken çelme takmak
Düşmesine sebep olacak bir harekettir. Ben asla yapmam.
sude sendromu
sude sendromu58 dk önce
küpe takan erkek
ilgi çekmek için takan erkektir. ortam meraklısı erkektir. yani doğal hali ile dikkat çekemeyip, dikkat çekmek için farklı yöntemlere başvuran erkektir. neden böyle olduğunu kısa bir örnekle açıklayayım. babuş nasıl olmuş dedi. dedim ne nasıl olm… devamını gör
sude sendromu
sude sendromu8 saat önce
2026 eylül ayı nasıl geçecek
bir sorudur.
sude sendromu
sude sendromu5 gün önce
tarihin en kötü lyonu
Kimse kusura bakmasın ama gerçekten öyle. Adamlar ekonomik krizde. Bitik haldeler.
sude sendromu
sude sendromu7 gün önce
1 euro 56 14 tl
şu anki euro tl döviz kuru. (img:#2509192)
sude sendromu
sude sendromu7 gün önce
hiç bir bayanla seksting yaptınız mı
soru açık beyler. yaptıysanız anlatın.
sude sendromu
sude sendromu8 gün önce
pazartesi işe gitmek
salı, çarşamba, perşembe ve cuma günü işe gitmekten daha farklı, daha iç buran birşey...
sude sendromu
sude sendromu8 gün önce
kadın gülüşü
güzel olanları bazı bünyeleri çok etkilemekle beraber bazıları ise o kadar iticidir ki, gülmesin diye espri yapası gelmez insanın.
sude sendromu
sude sendromu11 gün önce
aslolan fenerbahce dir
(#34765407) ile ne yazık ki birilerini fena halde hatırlatmış ve galatasaray" a yaptığı kırıcı çıkışla üzmüş fenerbahçe fanatiği yazar. kendisini büyük bir mutlulukla donuza eklerken, futbol yüzünden insanların kalbini kırmanın gereksiz olduğunu hatı… devamını gör
sude sendromu
sude sendromu17 gün önce
1 euro 55 33 tl
şu anki euro tl döviz kuru.
sude sendromu
sude sendromu17 gün önce
1 euro 55 33 tl
şu anki euro tl döviz kuru.
sude sendromu
sude sendromu18 gün önce
akp lilerin ülkeyi dingonun ahırına çevirmesi
Hani hep derler ya Dingonun ahırı mı burası diye. Ne kadar terörist ve mülteci varsa bu dönemde geçti ülkeye.
sude sendromu
sude sendromu18 gün önce
true nin milli olması
Antalya'ya gel oğlum seni karıya götüreyim diyorum yok arkadaş istemiyor. Seni bizzat karının eline teslim ediyim diyorum yok istemiyor arkadaş. Evet.
sude sendromu
sude sendromu19 gün önce
sözlükte kavga edilen kızın true çıkması
böyle bir ihtimalde var. sözlükte ben kızım diyen yazarın true olmadığından emin olun önce.
sude sendromu
sude sendromu20 gün önce
ne kardeşi lan kaç yaşındasın sen
kendimden küçük çocuklar bana kardeşim diye seslenince içimden geçenler.
sude sendromu
sude sendromu21 gün önce
tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip
işsiz güçsüz, hayatta hiçbir baltaya sahip olamamış, parası olmadığı için dişarıya çıkmaya korktuğu için buralarda sürten ve üzerine de özel hayatında çekemediği ilgiyi burada çekmek için buradaki düzgün yazarlara saldıran, kafasına beton dökülesi ti… devamını gör
sude sendromu
sude sendromu21 gün önce
frank lucas
`american gangster` adlı filmde `denzel washington`'un canlandırdığı karakterin adı.
sude sendromu
sude sendromu21 gün önce
türkiyeye gelmiş en kariyerli futbolcu
Sabri Sarıoğlu* Büyük bir lütuf.. Allam biraz da başka ülkelere nasip et. Git artık.
sude sendromu
sude sendromu21 gün önce
ismet in domuz çukulatası getirmesi
(img:#2507536)
sude sendromu
sude sendromu23 gün önce
emine erdoğan
(bkz:RTE den sonra EE)
sude sendromu
sude sendromu24 gün önce
sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti
kızlarsoruyor.com'da paylaşılan olay. ilginç fanteziymiş. (img:#1913765)
sude sendromu
sude sendromu24 gün önce
kadın yazar çekme başlıkları
var böyle bir şey. bazı kurnazlar yapıyor. yok kiraz mı, vişne mi, yok çilek reçeli mi, portakal reçeli mi? bunlar tam kadınların doldurmaktan hoşlandığı anket forum başlıkları. bazı kurnazlar da bunu çözmüş, kadın yazarlarla etkileşime girebilmek iç… devamını gör
sude sendromu
sude sendromu25 gün önce
aşk acısı çekiyorum sözlük
Uzun zamandır hoşlandığım kasiyer bir kız vardı ama geçenlerde sevgilisi olduğunu öğrendim. Tabii ona tek kelime edemiyorum o günden beri doğal olarak. Ama acaba öyle miydi şöyle miydi diye ihtimaller kafamın içinde dönüp duruyor içim içimi kemiriyor… devamını gör
sude sendromu
sude sendromu26 gün önce
sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam
Merhaba sozlukte yakisiklik altindaki tum entryleri incelemem ile birlikte vermis oldugum karardir. Nerde kisa tipsiz var kendini yakisikli ilan etmis lan olum hic aynaya bakmiyormusunuz siz ~swh~
© copyright 2005 - 2026