bugün
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez25
- gerilla taktiği4
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz22
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- sex asnasında beddua almak4
- anama da söv3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- as macaa2
- heyt bea6
- devlettapar2
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- heyecanlıyım sözlük4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- taze kekik2
- uludağ sözlük discord grubu11
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- faik öztrak7
- ilk maaş4
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- penis boyutunun önemi4
- tai lung3
- gammazlama aparatı2
- katılım bankacılığı3
- ne güzel sözlük2
- yer sofrası7
- ırmak koparan2
- true nun çaylak olması2
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
entry'ler (58)
Benim her zaman içtiğim kahvedir. Kahvenin tadı şekersiz ve sütsüzken çıkarılır. Yanında bitter çikolata ve kavrulmamış, tuzsuz fındık iyi gider. Kahvenin bu haline alışanlar şekerli ve sütlü kahveden zevk alamaz.
Uyku kaçırmak için de birebir.
Uyku kaçırmak için de birebir.
BlackBerry Bold 9900.
Doğru olan önermedir. O kadar rahatsız eder ki, sözlüğe girmek istemez insan. *
Eski sevgilisi olmayanların özleyemeyeceği yönlerdir. *
kordonu kendine dolarsa doğumunda zorluk yaşanabilcek bebektir. (bkz: anne karnındaki ben)
çok çektiğim haldir. genelde yalnız kalınca oluşur.
Nefret edilesi varlıklardır.
Okuması, odaklanması ve entry girmesi daha rahattır. Fakat mesajlaşmak için uygun değildir, fazla yavaşlatır insanı.
Sağlığını düşünmeyen yazarlardır.
Vücudu orantılı duran kızdır. Armut tipli değildir, giydiği de yakışır.
Antidepresanların bile işe yaramadığı bir durumdur.
Ayda bir kez yaptığım asosyalleşme biçimidir. Terapi gibi bir şey.
Erkeğin* türkü, kürdü, çerkezi, arnavutu vs. yoktur. Adam olanı ve olmayanı vardır. Irkçılık yapan da adam olamaz, zeka yoktur çünkü. Zeka olsaydı ırkların değil, insanların iyisinin ya da kötüsünün olabileceğini şimdiye kadar idrak etmiş olurdu.
(bkz: bölücülük yaparak ülkeye zarar vermek)
(bkz: bölücülük yaparak ülkeye zarar vermek)
Havaların sıcak olması ve oruç kalma süresinin uzun olmasından kaynaklı; çoğunlukla insanların kendini eve kapatıp internet başında, tv izleyerek veya uyuyarak geçirdiği bir günden* kim ne anlar ki zaten.
üzücü bir durumdur.
üzücü bir durumdur.
ikinci sınıfta bir beslenme saatinde beslenme çantamı açtığım vakit, çantamın içinin bomboş olduğunu, beslenmemin çalınmış ve üstüne utanmadan çantamın içine bir böcek konulmuş olduğunu gördüm. Korkup kaçmıştım. Olayın failleri bulunamadı. Korktuğumla kaldım, eve ağlayarak gittim. Bu kadar da iğrenç bir anıdır.
172 üzeri kadının yanına yakışmayacağını* düşünen bir yazarın fikri.
Lise dönemlerinde bol bol oynayan ve şimdilerde arkadaşları hiç oynamadığı için oynayamayan benin de için de bulunduğu gruptur.
Belli bir süre kullandıktan sonra insanı felaket sıkar.
Her girişinde aynı aforizmaları ve ya aforizmamsı tweetleri görmek ise ayrı bir sıkıntıdır. Sürekli aşk acısı çeken bir takım vardır, insanların içini bayarlar. Ben bile ayrılık acım olmamasına rağmen acı çektim düşünün. Aşık olmadığım halde aşık olmuş gibi hissettim. Kimseyi özlemediğim halde sanki içimde bir yerlerde birilerini özlüyormuşum gibi hissettim. *
Kendi başına kaldığında psikolojisi bozulan insanlara hiç önerilmez.
Bilgi öğrenimi, kültürlenme açısından pek yararı yoktur, gündemden haberiniz olur bile diyemeyeceğim. Trolleyen insan çoktur. TT listesini directionerlar, belieberlar, çapulcular, ak geçlik, futbol taraftarları vs., saçma sapan hashtaglerle doldururlar.
Bir de kendini fenomen sanan insanlar ve retweet hesapları vardır. retweet hesaplarının taglerinin, yukarıda sözünü ettiğim grupların taglerindan daha can sıkıcı ve saçma olmadığı da kesindir.
Yazacak daha çoook şey var ama yazdıkça bile bi daralma geliyor bana, yeter. Kısaca boş bir ortam diyim. *
Her girişinde aynı aforizmaları ve ya aforizmamsı tweetleri görmek ise ayrı bir sıkıntıdır. Sürekli aşk acısı çeken bir takım vardır, insanların içini bayarlar. Ben bile ayrılık acım olmamasına rağmen acı çektim düşünün. Aşık olmadığım halde aşık olmuş gibi hissettim. Kimseyi özlemediğim halde sanki içimde bir yerlerde birilerini özlüyormuşum gibi hissettim. *
Kendi başına kaldığında psikolojisi bozulan insanlara hiç önerilmez.
Bilgi öğrenimi, kültürlenme açısından pek yararı yoktur, gündemden haberiniz olur bile diyemeyeceğim. Trolleyen insan çoktur. TT listesini directionerlar, belieberlar, çapulcular, ak geçlik, futbol taraftarları vs., saçma sapan hashtaglerle doldururlar.
Bir de kendini fenomen sanan insanlar ve retweet hesapları vardır. retweet hesaplarının taglerinin, yukarıda sözünü ettiğim grupların taglerindan daha can sıkıcı ve saçma olmadığı da kesindir.
Yazacak daha çoook şey var ama yazdıkça bile bi daralma geliyor bana, yeter. Kısaca boş bir ortam diyim. *