bugün
- true çaylak olsun kampanyası10
- nervio36
- en güzel sevişme6
- vermio11
- namazında niyazında erkek7
- true'yi yedirmeyiz6
- erecto birader del kopar4
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan5
- bu koyden olsam ne olacak18
- anne4
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse8
- ahmet sezer bey15
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı9
- sinsice kavga izleyen yazarlar8
- beni kim artılıyor amk5
- ak parti ve dem parti'nin terörsüz türkiye görüşme3
- kürt feodalizmi3
- geceleri ne yapılır3
- güne bir şarkı bırak8
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim4
- sözlükte kavga6
- bir kilo patatesin 50 lira olması7
- arkadaşlar sıkıldım3
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- kasaba 7 bin tl vermek3
- nervio'nun 1 50 boyunda olması3
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- anın fotoğrafı3
- pompacı kıza nasıl açılınır9
- gammazlar çetesi6
- yeni parti31
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu6
- yaş geçtikçe abur cuburu bırakmak2
- kasiyer kıza nasıl açılırım21
- izlenmiş en keyifli olimpiyat2
- tememda kenka nalaka13
- true çaycı olsun kampanyası3
- velvet geceleri napıyor sorunsalı12
- market kasap pazar fiyatlarını öğrenmek2
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- insan olmaya ceyrek kala18
- kızını zenci ile evlendiren baba2
- benzetildiğiniz ünlü10
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması3
- hastane randevusu6
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
entry'ler (58)
Benim her zaman içtiğim kahvedir. Kahvenin tadı şekersiz ve sütsüzken çıkarılır. Yanında bitter çikolata ve kavrulmamış, tuzsuz fındık iyi gider. Kahvenin bu haline alışanlar şekerli ve sütlü kahveden zevk alamaz.
Uyku kaçırmak için de birebir.
Uyku kaçırmak için de birebir.
BlackBerry Bold 9900.
Doğru olan önermedir. O kadar rahatsız eder ki, sözlüğe girmek istemez insan. *
Eski sevgilisi olmayanların özleyemeyeceği yönlerdir. *
kordonu kendine dolarsa doğumunda zorluk yaşanabilcek bebektir. (bkz: anne karnındaki ben)
çok çektiğim haldir. genelde yalnız kalınca oluşur.
Nefret edilesi varlıklardır.
Okuması, odaklanması ve entry girmesi daha rahattır. Fakat mesajlaşmak için uygun değildir, fazla yavaşlatır insanı.
Sağlığını düşünmeyen yazarlardır.
Vücudu orantılı duran kızdır. Armut tipli değildir, giydiği de yakışır.
Antidepresanların bile işe yaramadığı bir durumdur.
Ayda bir kez yaptığım asosyalleşme biçimidir. Terapi gibi bir şey.
Erkeğin* türkü, kürdü, çerkezi, arnavutu vs. yoktur. Adam olanı ve olmayanı vardır. Irkçılık yapan da adam olamaz, zeka yoktur çünkü. Zeka olsaydı ırkların değil, insanların iyisinin ya da kötüsünün olabileceğini şimdiye kadar idrak etmiş olurdu.
(bkz: bölücülük yaparak ülkeye zarar vermek)
(bkz: bölücülük yaparak ülkeye zarar vermek)
Havaların sıcak olması ve oruç kalma süresinin uzun olmasından kaynaklı; çoğunlukla insanların kendini eve kapatıp internet başında, tv izleyerek veya uyuyarak geçirdiği bir günden* kim ne anlar ki zaten.
üzücü bir durumdur.
üzücü bir durumdur.
ikinci sınıfta bir beslenme saatinde beslenme çantamı açtığım vakit, çantamın içinin bomboş olduğunu, beslenmemin çalınmış ve üstüne utanmadan çantamın içine bir böcek konulmuş olduğunu gördüm. Korkup kaçmıştım. Olayın failleri bulunamadı. Korktuğumla kaldım, eve ağlayarak gittim. Bu kadar da iğrenç bir anıdır.
172 üzeri kadının yanına yakışmayacağını* düşünen bir yazarın fikri.
Lise dönemlerinde bol bol oynayan ve şimdilerde arkadaşları hiç oynamadığı için oynayamayan benin de için de bulunduğu gruptur.
Belli bir süre kullandıktan sonra insanı felaket sıkar.
Her girişinde aynı aforizmaları ve ya aforizmamsı tweetleri görmek ise ayrı bir sıkıntıdır. Sürekli aşk acısı çeken bir takım vardır, insanların içini bayarlar. Ben bile ayrılık acım olmamasına rağmen acı çektim düşünün. Aşık olmadığım halde aşık olmuş gibi hissettim. Kimseyi özlemediğim halde sanki içimde bir yerlerde birilerini özlüyormuşum gibi hissettim. *
Kendi başına kaldığında psikolojisi bozulan insanlara hiç önerilmez.
Bilgi öğrenimi, kültürlenme açısından pek yararı yoktur, gündemden haberiniz olur bile diyemeyeceğim. Trolleyen insan çoktur. TT listesini directionerlar, belieberlar, çapulcular, ak geçlik, futbol taraftarları vs., saçma sapan hashtaglerle doldururlar.
Bir de kendini fenomen sanan insanlar ve retweet hesapları vardır. retweet hesaplarının taglerinin, yukarıda sözünü ettiğim grupların taglerindan daha can sıkıcı ve saçma olmadığı da kesindir.
Yazacak daha çoook şey var ama yazdıkça bile bi daralma geliyor bana, yeter. Kısaca boş bir ortam diyim. *
Her girişinde aynı aforizmaları ve ya aforizmamsı tweetleri görmek ise ayrı bir sıkıntıdır. Sürekli aşk acısı çeken bir takım vardır, insanların içini bayarlar. Ben bile ayrılık acım olmamasına rağmen acı çektim düşünün. Aşık olmadığım halde aşık olmuş gibi hissettim. Kimseyi özlemediğim halde sanki içimde bir yerlerde birilerini özlüyormuşum gibi hissettim. *
Kendi başına kaldığında psikolojisi bozulan insanlara hiç önerilmez.
Bilgi öğrenimi, kültürlenme açısından pek yararı yoktur, gündemden haberiniz olur bile diyemeyeceğim. Trolleyen insan çoktur. TT listesini directionerlar, belieberlar, çapulcular, ak geçlik, futbol taraftarları vs., saçma sapan hashtaglerle doldururlar.
Bir de kendini fenomen sanan insanlar ve retweet hesapları vardır. retweet hesaplarının taglerinin, yukarıda sözünü ettiğim grupların taglerindan daha can sıkıcı ve saçma olmadığı da kesindir.
Yazacak daha çoook şey var ama yazdıkça bile bi daralma geliyor bana, yeter. Kısaca boş bir ortam diyim. *