bugün
S
stratofski13 yıl önce
wesley sneijder
ajax takımının genç amc sidir. duran topları kullanmakta usta bir topcudur,bilimum korner,frikik organizasyonunu basarıyla gerceklestirir.ilerleyen yıllarda baska bir avrupa devine transfer olması işten degildir.menajerlik oyunlarının vazgecilmez ge… devamını gör
S
stratofski13 yıl önce
gazze
`israil` in ablukaya alıp, tüm dünya ile bağlantısını kestiği, bir parça ekmek ve bir tane ilacın bile bulunmadığı `filistin` in mahrumiyet bölgesi olan yer.
S
stratofski13 yıl önce
gazze
`israil` in ablukaya alıp, tüm dünya ile bağlantısını kestiği, bir parça ekmek ve bir tane ilacın bile bulunmadığı `filistin` in mahrumiyet bölgesi olan yer.
S
stratofski13 yıl önce
gazze
S
stratofski13 yıl önce
gazze
S
stratofski13 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
S
stratofski13 yıl önce
açlık grevi 63 gündür vicdan arıyor
inşallah 500 günü falan bulur.
S
stratofski13 yıl önce
S
stratofski13 yıl önce
S
stratofski13 yıl önce
S
stratofski13 yıl önce
kadına yönelik şiddet
ilkel ve yanlıştır. ama karısının rehber öğretmenimiz ercan beyi dövmesi de yanlıştır.
S
stratofski13 yıl önce
kadına yönelik şiddet
ilkel ve yanlıştır. ama karısının rehber öğretmenimiz ercan beyi dövmesi de yanlıştır.
S
stratofski13 yıl önce
kadına yönelik şiddet
S
stratofski13 yıl önce
gangnam style
dünyanın en komik müzik videosu olabilir bence. bu ne lan ~swh~ http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=g-music edit: arkadaş kore'li imiş.
S
stratofski13 yıl önce
muhammad ali
S
stratofski13 yıl önce
bangladeş
eski `dogu pakistan`. orada bi nehir var, onun deltasi uzerine kurulmus. muhtesem bereketli ve bir o kadar da nufusu yogun memleket. halkin cogunlugu musluman olmasina ragmen hindular da vardir. bayagi da fakir bildigim kadariyle, e tabi haliyle hers… devamını gör
S
stratofski13 yıl önce
neşet ertaş
bozkırın tezenesi... cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni İlelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına Gidip başka dala sarıldığıma … devamını gör
S
stratofski13 yıl önce
sözlükçülerin sahip olmak istedikleri arabalar
hayal kurmanın güzel bir şey olduğunu düşünen sözlük yazarlarının, hayal dünyalarının ürünüdür. arabası olanları tenzih ederiz tabii.
S
stratofski13 yıl önce
sözlükçülerin sahip olmak istedikleri arabalar
hayal kurmanın güzel bir şey olduğunu düşünen sözlük yazarlarının, hayal dünyalarının ürünüdür. arabası olanları tenzih ederiz tabii.
S
stratofski13 yıl önce
morhipo da 1425 liraya satılan kazak
http://http://www.morhipo.com/jil-sander-kazak-100568280-triko/2360344/detay?depid=38 biri "alsana kazak hediye ediyorum" deyip verse bile giyilmeyecek kazak, sahi bu kazaga okadar para veren insan varmı acaba?
S
stratofski13 yıl önce
hocaların klişeleşmiş sözleri
-hala konuşuyor ya..! -insan olan laftan anlar..! -haftaya bu gun yazılısınız. -arka taraf heyyy... -komik olan neyse soyleyin de beraber gulelim. -clean the black board. (yahu bizim tahta beyazdi ama)~swh~
S
stratofski13 yıl önce
yin yang
`her iyinin içide bir kötü, her kötünün içinde bir iyi vardır` felsefesi
S
stratofski13 yıl önce
yoksul
maddi durumu düşük insan.
S
stratofski13 yıl önce
amerika birleşik devletleri
bi batsada kurtulsak diye her gece dua edilen kana doymayan ülke