bugün
S
strasliadam3 yıl önce
dolar penis boyunuzu geçti mi anketi
O geçti geçti.
S
strasliadam3 yıl önce
doların 20 tl olması
Bir sıfır atılıp doların 2 lira olması sonunda yine donyo bozo koskonoyor olacak. Ne bileyim, alanı ekonomi olan bazı idareciler belki de dolar 10 lira olunca bunu yapar ve 1 dolar 1 TL olur.
S
strasliadam3 yıl önce
14 mayıs batının siyasi darbe girişimidir
Valla süleyman soylunun açıklaması, ben bir anlam yükleyemedim ne zamandır legal seçimler darbe girişimi oldu onunda farkında değilim. 31 mart 2019 dan günümüze her halde ?
S
strasliadam3 yıl önce
kedi beslenen bir evde yemek yemek
Sağlığıyla garezi olanların yapacakları türden bir iş. Her yerde tüyler uçuşuyor falan, yazarken midem bulandı. Kedisi ile yatan kızın yatağına sevişmek için dahi girmem. Neyse şimdi kedi duyarcıları linç edecek.
S
strasliadam3 yıl önce
kedi beslenen bir evde yemek yemek
Sağlığıyla garezi olanların yapacakları türden bir iş. Her yerde tüyler uçuşuyor falan, yazarken midem bulandı. Kedisi ile yatan kızın yatağına sevişmek için dahi girmem. Neyse şimdi kedi duyarcıları linç edecek.
S
strasliadam3 yıl önce
nostaljik istanbul otobüsleri
(img:#2302701) bir zamanlar şoför koltuğunda malum kişinin oturduğu otobüslerdir. evet.
S
strasliadam3 yıl önce
frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü
(img:#2294127)
S
strasliadam3 yıl önce
S
strasliadam3 yıl önce
S
strasliadam3 yıl önce
S
strasliadam3 yıl önce
acaba bu seçim nasıl oy çalacaklar
her muhalif seçmenin kafasının içinde olan bir soru, her seçim farklı bir şekil çaldılar, mühürsüz mü dersin, köylünün namına mühür basan ağalar mı dersin, atı alan üsküdar mı dersin, hırsızlığın nirvanasına ulaştı adamlar mutlaka bir yol bulurlar… devamını gör
S
strasliadam3 yıl önce
berat kandili
o gece dua edenlerin dualarının olacağına günahlarına tövbe edenlerin tövbelerinin kabul olacağı gecedir.
S
strasliadam3 yıl önce
berat kandili
o gece dua edenlerin dualarının olacağına günahlarına tövbe edenlerin tövbelerinin kabul olacağı gecedir.
S
strasliadam3 yıl önce
yazarların en son bitirdiği kitap
Zülfü livaneli'den Huzursuzluk adlı kitap.
S
strasliadam3 yıl önce
yazarların en son bitirdiği kitap
Zülfü livaneli'den Huzursuzluk adlı kitap.
S
strasliadam3 yıl önce
kedinizin ölmesi
Onu gördüğümde istemsizce “Mercan” gel kızım dedim bir anlığına uyuyor sandım. O soğuk bedeni öylece yatıyordu sonra aniden şimşek gibi gelen o duygu tarif edilemez. içini bir boşluk kaplar sonrada gözyaşları... Artık evde seni bekleyen kedin yoktur.… devamını gör
S
strasliadam3 yıl önce
kedinizin ölmesi
Onu gördüğümde istemsizce “Mercan” gel kızım dedim bir anlığına uyuyor sandım. O soğuk bedeni öylece yatıyordu sonra aniden şimşek gibi gelen o duygu tarif edilemez. içini bir boşluk kaplar sonrada gözyaşları... Artık evde seni bekleyen kedin yoktur.… devamını gör
S
strasliadam3 yıl önce
kedinizin ölmesi
S
strasliadam3 yıl önce
kedinizin ölmesi
S
strasliadam3 yıl önce
kedinizin ölmesi
S
strasliadam3 yıl önce
kedinizin ölmesi
S
strasliadam3 yıl önce
7 kasım 2022 fenerbahçe sivasspor maçı
Hakem kararları yerine güzel futbolu tartışmamızın hepimizin dileği olduğu maç. iyi olan kazansın.
S
strasliadam3 yıl önce
7 kasım 2022 fenerbahçe sivasspor maçı
Hakem kararları yerine güzel futbolu tartışmamızın hepimizin dileği olduğu maç. iyi olan kazansın.
S
strasliadam3 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
© copyright 2005 - 2026