bugün
S
stopthemachine11 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
S
stopthemachine11 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
S
stopthemachine12 yıl önce
sosyal medya bazlı tahmini seçim sonuçları
yaşanılan politik depremlerin, sosyal karmaşaların, toplumsal isyanların akabinde facebook, twitter ve muadili sosyal paylaşım platformlarındaki paylaşılan güncel mevzularla tarafını belli eden vatandaşın, eleminasyon yöntemiyle çıkartılan parti oy o… devamını gör
S
oyumu sarıgül e veriyorum diyen teyze
çok içten oyumu sarıgül'e veriyorum diyen teyzedir.
S
maaşımı nasıl başarılı şekilde ikiye katladım
internet sitelerinde kenarda, köşede adam sikmek isteyen bir firmanın reklamlarıdır. böyle adamlar, kadınlar çıkar maaşını katladığını anlatır.
S
maaşımı nasıl başarılı şekilde ikiye katladım
internet sitelerinde kenarda, köşede adam sikmek isteyen bir firmanın reklamlarıdır. böyle adamlar, kadınlar çıkar maaşını katladığını anlatır.
S
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
S
stopthemachine13 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
S
balerin ne tarafa doğru dönüyor
efsane internet reklamlarındandır. Sağa dönüyor görüyorsanız beyninizin sağı, sola dönüyor görüyorsanız beyninizin solunu kullanıyorsunuz gibi ibretlik tespitler yapar. Cevaba tıklandığı an reklam virüslerin pcyi işgal etmeside aşikardır.
S
efsane internet reklamlarındandır. Sağa dönüyor görüyorsanız beyninizin sağı, sola dönüyor görüyorsanız beyninizin solunu kullanıyorsunuz gibi ibretlik tespitler yapar. Cevaba tıklandığı an reklam virüslerin pcyi işgal etmeside aşikardır.
S
S
ben bu yazıyı tuvalet terliğine yazdım
küçükken de büyüktün hep.. şimdide bir kaç numara bile olsa yine büyüksün bana.
S
S
S
stopthemachine15 yıl önce
google 8 kasım logosu
S
mehmet aurelio
marco aurelio'nun türk oluşunun ardından almış olduğu isim.kanaatimce pek şirin durmuştur kendisine.bir de doğum yeri hanesine kasımpaşa yazılsaydı..
S
mehmet aurelio
marco aurelio'nun türk oluşunun ardından almış olduğu isim.kanaatimce pek şirin durmuştur kendisine.bir de doğum yeri hanesine kasımpaşa yazılsaydı..
© copyright 2005 - 2026