entry'ler (36)

bir sevgiliye ihtiyaç duyulan anlar

Dunyanin kisinin basina yikildigini dusundugu andir.

pepsi nin coca cola yı tat olarak geçmesi

kesinlikle olamayacak bir şey. coca colanın apayrı bir zevki var pepsiye göre. coca cola akıyor kısaca.

çıplak ayakla lego parçasına basmak

acıların acısı. birine bela okumaktansa "legoya çıplak ayakla basarsın inşallaa! " demek çok daha fenadır.

sözlük yazarlarının film tavsiyeleri

(bkz: leon)
(bkz: star wars)
(bkz: kaybedenler klubü)

confession of a shopaholic.

babayla girilen ilginç diyaloglar

+ baba, ben bu saati beğendim, bunu al. (gayet az bir ölçek fiyattır.)
- hımm, bence bu daha güzel. (gucci bile daha ucuz yanında.)
+ ya yok ben bunu istiyorum, daha güzel, beğendim hem.
- ama ben bunu beğendim.
+ ya ben istemiyorum.
- hayır bunu alıyoruz.
+ ?!?')=(^^+!

burger king hamburgerinin eti

ben çocukken çok güzel olup, şu an içine edilmiş bir ettir.

günün tek cümlelik özeti

Nerde cokluk orda bokluk.

seni seviyorum

Sozlerin efendisi. Ask yasayan biri icin uyusturucu etkisinde mutluluk verici, bagimlilik yapici; ayrilmis biri icin olum.

Fazla soylesince civiyor ama.

ucuz ama tatmin eden mutluluklar

Gulumsemek. Sarilmak. Ramen. Susamisken icilen su. Acken bir ton yemek yanindaki kola.

rock ve metal müzikle ilgili filmler

şöyle böyle biraz ordan burdan kasarsak az bir şey belgesel gibi. k10 var anime o güzel ama.

kadıköy

kişisel görüşüm, bu semt'in istanbul'un en güzel yeri olması. gezmesi ayrı bir zevk. moda'ya doğru çıkıp esnafıyla sıcak bir sohbete girin, sıkılmazsınız. o kadar güzel bir ortamın bir o kadar da nezih insanların olduğu yer. aynı zamanda eski istanbulluların %80 kadarının yaşadığı yer. gece cadde tarafı ayrı bir güzel olur.

green street hooligans

ingilizce dublaj seyredilip, o cockney aksanının kesinlikle duyulması gereken film. çok güzel gaza getiriyor bi de.

Fock diyolar çogüzel.

yılbaşına bir gün kala seneye görüşürüz diyen kişi

ilkokul çocukları genelde. Lise ve üzerinde diyenler genelde linç edilmekten zor kurtulurlar.

metro

ilk örneğinin londra'da görüldüğü, ikinci örneğinin karaköy'deki tünel olduğu yol kısaltan toplu taşıma aracı.

terk edilmek

önce bir şok evresi vardır, anlayamazsınız saçmalarsınız. daha sonra şiddetli üzüntüler, ağlamalar gibi eylemler takip eder. eğer ileride ruh eşinizi bulsanız bile o ileriden terk edildiğiniz zamanı hatırlayınca garip bir ürperti yaşarsınız.

türklere özgü ön yargılar

metal dinliyo satanist bu.

o pantolon ne ibne koreliler.

saç çıkarma ilaçlarının hiçbir işe yaramaması

cilde göre değişken, ilaca göre de. anaphase var fransız malı o iyi mesela.

aşk

tıp literatüründe bir zamanlar hastalık olarak geçen, beyinde bir takım kimyasal tepkimeler sonucunda ortaya çıkan hissedip hissedilebilecek en gerçek, en saf duygu.

Sertab'ın da şarkısı var;

ask kaç büyümden
ask dön ölümden
ask bir sebepten
gel gir dünyama
ask dön ölümden
bir sebepten
gir dünyama
gir dünyama
ask dön ölümden
geç tenimden
gel gir dünyama
gel artık sözüm sabrım kalmadı
beni duysana duysana duysana

gibisinden bir şey.

en güzel erkek isimleri

bora, berkay, mete. orhan bir de. bir tanıdığım çığ koyacakmış o da çok garip ama farklı yani.

fatura için isim alabilir miyim

büyük mağazalarda olan bir şey. genelde ben bu soruya, " benim mi, babamın mı" diye karşılık veririm.
© copyright 2005 - 2026