bugün

entry'ler (30)

babanın söylediği unutulmayan sözler

oğlum nerdesin? klasikleşmiştir ama olsun.

galatasaray

avrupada ülkemizi en iyi temsil eden uefa ve super cup gibi başarılara imza atan kutsal bir takımdır.

karşı komşunun amına koyma rehberi

wirelessa şifre koyan acımasız ve kahpe kişilik.

ergenlikte yapılan aptallıklar

sevgilisiyle beraber nargile içmek.

en iyi çikolata markası

nutella hayatımda yediğim en güzel çikolata. sonrası için tadelle diyebiliriz.

en rezil durumlar

ciddi bir ortamda hiç ses çıkmazken deri koltuktan çıkan ses adamı kalpten götürür. tabi sonra hayır yapmadım dercesine daha da ses çıkartmaya başlanır.

sözlük yazarlarından bilgisayar oyunu tavsiyeleri

bilgisayar oyunu olarak oynadığım en güzel oyunlar arasında assassins creed yer alıyor. ha eğer gangsta tarzı bişeler isterseniz crime life gang wars derim. bu arada marco ecko's getting up da hiç fena değil.

orjinal bir delinin özellikleri

kimin ne dediği onun için önemli değildir. yaklaşan ve konuşmak isteyen pek olmaz. sürekli mahalle aralarında rastlanırsa dalga geçilir ve dalga geçen kişinin çılgın fantezilerini uygulamak zorunda kalır.

27 haziran 2011 rafael nadal martin del potro maçı

ne kadar uğraşılsada bu maçı nadalın alacağı şüphesizdir.

facebook ergenleri

ahmet bieber. bu cümle işte herşeyi açıklıyor. hayattan soğudum.

kız düşürmek için burçları öğrenmek

gençler burçlarla pek içli dışlı olmasada evet bi muhabbet için garanti verilebilir.

tehdit

tehdit denilince pek iyi bişe olarak algılanmasada bazen işe yarıyan bi eylemdir.

babayla poker oynarken anneyi ortaya koymak

bence bunu daha uzatmamak gerekir. iyi olmaz.

ntv spor altyazı servisi

çoğu zaman skorlarla taraftarların takımları ile ilgili sevindirici ve üzücü haber aldıkları kutsal bir servisdir. hayat kurtarır.

ntv spor

genellikle baba ve oğul tarafından izlenir. vazgeçilemeyen bir kanaldır. iyidir.

dünya nın en zengini bill gates yalanı

bunun hala böyle bilindiğini bilmek gerçekten üzücü.

ablasıyla aynı tuvaleti kullanan insan

çok zor bir durum. aynı zamanda utanç verici.

facebook ta kendi paylaştığını beğenen insan

genellikle kimse beğenmedikten hemen sonra kendi bağlantısını beğenir. öyle demeyin yazıktır. pek arkadaşı yoktur. sohbete girip herkese bağlantısını beğenmesini emreder. engellenir.

çocuklarını abd de doğurmaya çalışan türk ünlüler

bu insanlar bunun ne kadar havalı birşey olduğunu zannetselerde ne kadar hain olduklarınında farkında değillerdir.

fifa da koşma tuşunun w olduğu yıllar

eskiyi bi düşünüyorum w ile hızlı koşma falan nerden nereye. bence o yılların en önemli özelliklerinden biri olduğunu düşünüyorum. en çok sevdiğim olay kaleciye kayabiliyorduk. iyi bi oyundu.
© copyright 2005 - 2026