S
sosyalistulkucu4 yıl önce
düşün ki bu onu okuyor
beynimizin bir kenarında, tekrar yaklaşmalarını beklemektense, ki bunu yapmak gerçekten büyük yük, yaklaştıklarını gördükten sonra gerçek olup olmadıklarına bakmayı tercih etmek daha iyi. ama doğruya doğru, ne zaman bir hayalim olsa ya hayalin asla g… devamını gör
S
sosyalistulkucu5 yıl önce
altın bulan mesut un yardım talebi
Gün içinde şirket hattına tanımadığım bir numaradan mesut isimli şahsın gönderdiği mesajdır. Akşam eve gelince gördüm geceme neşe kattı. Bilinçli bir vatandaş olarak Türk devletinin kolluk birimlerine yönlendirdim. Acaba yanlış mı yaptım pampalar? Me… devamını gör
S
fil suresindeki ebabil kuşları
Fil suresinde geçen Ebabil kuşları,Habeşistan kralının valisi Ebrehe ordusuna karşı, onlara taş atarak Kabe'yi korumuş. . Kabe o zaman henüz putevi konumunda. . Habeşistan o zamanlar Hrıstiyan. Yani Allah, putevini , bir hak dini olan Hrıstiyan or… devamını gör
S
fil suresindeki ebabil kuşları
Fil suresinde geçen Ebabil kuşları,Habeşistan kralının valisi Ebrehe ordusuna karşı, onlara taş atarak Kabe'yi korumuş. . Kabe o zaman henüz putevi konumunda. . Habeşistan o zamanlar Hrıstiyan. Yani Allah, putevini , bir hak dini olan Hrıstiyan or… devamını gör
S
ölmez bu hareket ölmez bu dava
"firansa, belcika, hollanda, oy... oy... avusturya`yi da uzerine koy, " misralariyla beni koparmis, derin dusuncelere daldirmis, siir(!)dir. su anda gozyaslarim klavye ye damliyor. bu misralardan ya da yukardaki siirden sonra, buyuk … devamını gör
© copyright 2005 - 2026