bugün
S
sonfecikamyon10 yıl önce
02 45 sigara zirvesi
adam uğraşmış, ben katılıyorum zirvesidir. yalnız daha çok var ben en az 3 sigara daha yakarım..
S
sonfecikamyon10 yıl önce
dünyaya gelen kızın asıl amacı
Büyüdüğünde karar verecektir. Bu başlık "xxx kızın asıl amacı" başlıklarına bir sitem ve seksist beşerlere bir isyan olarak açılmıştır. Olm bu nasıl bir kafa yapısı lan? Niye böyle şeyler söylüyorsunuz? Sizin ananız - bacınız yok mu? Tamam trolls… devamını gör
S
sonfecikamyon10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
S
sonfecikamyon10 yıl önce
eeehhh sikerim lan deyip dayak yemek
kavga etmek istemediğiniz bir vakitte çok üstünüze gelen bir kişiye atarlanarak " ehhh sikerim lan" deyip kavgadan malup ayrılma durumudur. insanı ziyadesi ile üzer.
S
sonfecikamyon10 yıl önce
coneheads
bir müzik grubu. can't take my eyes off you şarkısını 1993 yılında cover'lamışlardır.
S
sonfecikamyon10 yıl önce
çocuk yaşta izlenmiş travmatik diziler ve filmler
(bkz: kabuslar evi) serisi.
S
sonfecikamyon10 yıl önce
bunu okuyacağını bilsen ona ne söylerdin
Herşeyi akışına bırakmak lazım jonnhy.
S
sonfecikamyon10 yıl önce
sözlük yazarlarının wp ss leri
Sözlük yazarlarının whatsapp tan aldıkları screenshotlardır.
S
sonfecikamyon10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
sonfecikamyon10 yıl önce
the revenant
alejandro gonzalez inarritu'nun yöneteceği leonardo dicaprio'nun yeni projesi. yönetmeni tanıyanlar için oldukça ilgi çekici bir yapım olacağı kuşkusuz. ihanete uğrayıp ölüme terkedilen bir adamın intikam hikayesi. dicaprio sanırım oscar için en doğr… devamını gör
S
sonfecikamyon10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
© copyright 2005 - 2026