bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
entry'ler (514)
türkçülük gibi şerefli bir davanın yobaz bir temsilcisi.
çalışma hayatına gözlerimi açtığım güzide yer. burada tam bir yıldır sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapmaktayım. yardım için müracaat eden vatandaşların evlerini ziyaret edip problemlerini yaşantılarını gelirlerini giderlerini vs. dinliyoruz. ilçe sınırları içerisinde neredeyse girmediğim apartman/site kalmadı. 2014' te akp den chp ye geçen tek belediyedir burası. her bir vatandaşın gözündeki minnettarlığı gördük, teşekkür eder gibi.. allah razı olsun gibi.. her ne kadar belediye bünyesinde bir kaç arıza yönetici mevcut olsa da birçoğu pırıl pırıl tertemiz insanlardır. başkan imamoğlunun vizyonu ile haraket eden kocaman bir aile. bu ailenin üyesi olmaktan gurur duyan ben. 2014'ten sonra gerçek hizmetle tanışan vatandaş.
muhammed döneminde nikaha alınıyordu.
hımm k.rt lütfen.
Ahzap 53: "Ey iman edenler! Yemek için çağrılmaksızın ve yemeğin pişmesini beklemeksizin (vakitli vakitsiz) Peygamber’in evlerine girmeyin, çağrıldığınız zaman girin. Yemeği yiyince de hemen dağılın. Sohbet için beklemeyin. Çünkü bu davranışınız Peygamber’i rahatsız etmekte, fakat o sizden de çekinmektedir. Allah ise gerçeği söylemekten çekinmez. Peygamberin hanımlarından bir şey istediğiniz zaman perde arkasından isteyin. Böyle davranmanız hem sizin kalpleriniz, hem de onların kalpleri için daha temizdir. Allah’ın Resûlüne rahatsızlık vermeniz ve kendisinden sonra hanımlarını nikâhlamanız ebediyyen söz konusu olamaz. Çünkü bu, Allah katında büyük bir günahtır."
koca evreni yaratan tanrının sözleri olduğunu düşünmüyorsunuz heralde?
koca evreni yaratan tanrının sözleri olduğunu düşünmüyorsunuz heralde?
o olmasa başka bir arap şizofrenisi çıkıp peygamberim derdi. nitekim bu kaçınılmaz.
ülkenin en aklı başında seçmenidir. kusursuz olmasa da türkleri sevdiren kişilerdir.
bomba olaylarını akepenin götüne götüne sokan tek parti olması sebebi ile bir takım ak eşşeklerin olayı rant zannedip karşı tez oluşturma çabası homo sapiens e hala geçmediklerinin de ayrıca kanıtıdır.
(bkz: mal)
bomba olaylarını akepenin götüne götüne sokan tek parti olması sebebi ile bir takım ak eşşeklerin olayı rant zannedip karşı tez oluşturma çabası homo sapiens e hala geçmediklerinin de ayrıca kanıtıdır.
(bkz: mal)
türkçe konuşan kürtlerin sözüdür bu.
müslümanlar yüzündan islamdan soğumak. saçma. muhakeme yeteneği olmayan insanların düşeceği kuyu.
(bkz: senin soğuyacağın varmış kardeş)
(bkz: senin soğuyacağın varmış kardeş)
atatürk'ü sevmek için türk olmak gerekmiyor kardeşlerim. eğer kitapları açıp bakarsanız araştırırsanız kemal paşa'yı bir tek türklerin sevmediğini görürsünüz. diğer etnik milletler türkten daha çok seviyor türkün atasını. acınası ama gerçek.
Her şey şişli etfal e ayakta sıçan o teyzeyle başladı. Bir hızır edasında gelecekten haber verdi tüm tc vatandaşlarına. "Ağzınıza sıçacaklar işte böyle, donlarını çıkarttılar bekliyorlar" mesajı verdi herkese. ve arkasından gelen kuranlı pasta, kabeli pasta, üsküdar a kabe, terör tecavüz olayları teyzenin kehanetinin gerçekleştiğini gösteriyordu. teyzenin duygularına tercüman olmak istiyorum ; "milletvekilleri donlarını çıkarttı seçim sonrası ağzınıza sıçacaklar hemde ayakta ve tek parça halinde". akp yobaz ve cahil, hdp soysuz ezik ve terörist, chp egoist. her ne kadar bünyesinde birçok cahil insanlar bulunsa da mhp en namuslu siyasi oluşumdur. tek eksiği var ki aşırı dindarlık. o da gidip bilime yönelme başlarsa o zaman entellektüel yapıyla birlikte milliyetçi duyguların birleşmesi son derece enfes olacaktır.
o yüzden yaz beni de yiğidim.
o yüzden yaz beni de yiğidim.
milliyetçiyim.
beylikdüzü değil.
söyleyemediklerimiz götümüze girenler. folloş etti içimde kalan cümleler.
uykuyu daha çok istiyordur muhtemelen.
oldukça ilginç bir şifre bilimci.
makalede net anlatılmıştır http://dunyalilar.org/mat...e-savas-kazanan-adam.html
makalede net anlatılmıştır http://dunyalilar.org/mat...e-savas-kazanan-adam.html
çocukken babam sobanın karşısına oturur, sigarasını yakar ve trt4 kanalını açardı. bu kadın da çıkardı arada. tabi ben o zamanlaar ergenim sürekli metal müzikler falan dinliyorum asiyim falan. hiç hoşuma gitmezdi o görüntü. geçen gün yurtta tek başıma odamda otururken birden o günler aklıma geldi ve youtube'dan trt sanatçılarını arattım. bulmuştum aysun gültekini, duyunca hemen tanıdım o mükemmel sesi. yaktım sigaramı ve derin bir iç çekerek dinledim şarkılarını. sanki o gün babam olmuştum ve içimdeki derin özlem paramparça ediyor beni.
sırf ismi ile 15-20 yaş aralığındaki kapalı ve romantik ergenleri kendine çeken, içeriğine göz attığım kadarıyla para kazanmak için büyük bir kesimin ilgisini çekecek türden metinler barındıran ve insanın kendisinden çok facebook\'a bir şeyler katan bir kitap.
not: ne zaman ki bu kitabı görsem aklıma incir reçeli geliyor.
not: ne zaman ki bu kitabı görsem aklıma incir reçeli geliyor.