bugün
- kitap önerir misiniz8
- limonlu makarna8
- diamond bosphorus16
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- birader ne demek10
- yazarların nickleri nereden geliyor8
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- traktörü olan yazarlar6
- nervio hamferdi4
- nervio burak demirbilek evliliği7
- tai lung18
- ismet gürbüz9
- gocu meriç7
- yeni parti46
- sozlugun hafizasi6
- damarlı ayak3
- mehdi beklentisi5
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım5
- deccal'in sozluge gelmesi4
- baş meriç7
- bana onu sormayin birader4
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kız nick altı meriçleri13
- kıymasız lahmacun3
- 2pac3
- salçalı kıymalı makarna3
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- aykolik'in hiç yaşlanmaması2
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- perdenin ardındakiler'in en iyi şarkısı2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- kafiyesiz şiir saçmalığı3
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- geçmişe özlem2
- kürtçülerin abd ve israil'i destekleme sebebi2
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- beni seven yazarlar10
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- kürt çeteleri2
- ermeni çeteleri2
- öykü serter8
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- sular kesikken gelen kaka3
- bırakın kavgayı maç başlıyor7
- parayla limon almak3
entry'ler (27)
6 ay oldu bugün. 6 aydır her gün, her an, geceleri rüyam dahil beynimde aynı şeyler dönüp duruyor. ne geçmişle hesabım bitti, ne alışabildim, ne bundan sonra nasıl devam edilirin çözümünü bulabildim. geçmiş de, şuan da, yarın da.. hiçbir şeyi olduramıyorum.
herkese 3 diyorum ama, acısı bana tam 5 kilo verdirdi.
direnişin ötekileştirilmeye, susturulmaya, sindirilmeye, baskı imparatorluğuna karşı gerçekleştirildiğini düşünürsek en çok ötekileştirilenler, en çok susturulmaya çalışılanlar olarak en önde direndikleri içindir.
en çok başkalarına gülerken yaşanır yokluğu zaten. keşke o olsa, o anlatsa, ona gülebilsem dedirtir.
bakmayın kulağa öyle masum geldiğine, çok değil kısa bir süre sonra aldatacak erkektir.
olmuyor di mi? beceremiyorsunuz! 22 yaşındaki bir insanın sadece ölmüş olmasına üzülemiyorsunuz. yeter be yeter! insan olun biraz, yeter!
kanimi donduran olay. bir de ünzile şarkısını aklıma getirdi. varmadan sekizine, melek oldu bu sefer ünzile..
yakarım geceleri - ahmet kaya.
bir masal biter ve sessizlik başlar.. sessizliktir susmak. masalin sonuna geldigini kabul etmektir.
ölüm ve hayal kırıklıkları.
katlettiler, gençliğini aldılar. gram üzülmeyenler var. hatta ölümüne üzülenlere hakaret edenler var. insanlığından utanmak derler ya işte tam karşılığı.
doğru mudur tartışılır. umarım da değildir ama "taksim'den sonra anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah" diyen zihniyetin polisinden bahsediyoruz. doğruysa şaşırtmayacaktır.
arkadaş kalabiliriz.
her entera basışında birilerinin damarlarına da başmış, iki yüzlülüklerini tokat gibi yüzlerine vurmuş köşe yazarıdır.
sevgilinin, daha önce başka birini sevmiş olduğu için seviştiğini idrak etmekle başlar. eğer çok seviyorsanız sizi kederlere sürükleyecek olan asıl şey sevgilinin sizden önce başkasını ne kadar çok sevmiş olabileceği fikri olmalıdır, vücudunu başkasıyla paylaşması değil.
eski sevgilinin henüz sevgili olmadığı dönemlerde tanıştırdığı müslüm gürses şaheseri. "bak sana bunları yaşatacağım hazır ol" demek istemiş,anlamamışım.
her şeyi al, bana beni geri ver bir şansım olsun
başka yer, başka zaman sensiz ömrüm olsun..
başka yer, başka zaman sensiz ömrüm olsun..
madalyonun öbür yüzü, bazı şeyleri sonunu düşünerek yaşamamayı tercih etmektir ki büyük pişmanlıklar doğurur.
üslubu yanlış olsa da sorun bunu kendine dedirten kızdadır. utansın bence o kız bunu kendine dedirttiği için, tak ettirmiş demek ki çocuğa.
empati yoksunu insan.