bugün
S
skordan sorumlu devlet bakani4 yıl önce
28 kasım 2021 sivasspor hatayspor maçı
görseldeki gibi bitmiş maçtır: (img:#2201208)
S
skordan sorumlu devlet bakani4 yıl önce
erkek arkadaşı olmayan kız kalmadı
demek istediği *bütün kızlar yedekte en az 10 erkek tuttuğu için, boş gelen erkeklere ne yapacağız* dir.
S
skordan sorumlu devlet bakani6 yıl önce
yok mu şöyle güzel bi meme capsli
hani şu amerikalılar yapıyorya. meme diyorlar. 9gag'de falan oluyormuş. kırmızı şeritlinin siyah şeritlisi benim anladığım. bilen biri çıksın göstersin.
S
dindar olmayan koca isteyen kızlar mesaj atsın
bir ulvi çağrı. din: yok. alkol: haftada bir var. ahlağını nereden alıyor? evrensel değerlerden. gelir: allah'a şükür adasdasda. eğitim: öff gayet iyi, maşallah. akıl sağlığı: yerinde (sanırım) p.çlik durumu: 10 üzerinden 2. (img:#1964264)
S
atatürk ün kurtuluş savaşına olan direk etkileri
(bkz:atatürkün kurtuluş savaşına pek de etkisi olmaması) bir trolle cevap vermeye bile değmez aslında ama, bu yukarıdaki başlık vesilesi ile bir algı yaratma çabasına karşılık biz önlemimizi alalım. atatürk kurtuluş savaşına direk etki etmiştir. b… devamını gör
S
nagehan alçı
kendisinde pek bir keramet olduğunu düşünmememe rağmen, yükselişini ısrarla sürdüren akşam gazetesi ~daha önce muhabirdi~ yazarı. kerameti kimden menkul acaba.
S
sevişirken 300 liralık gömleği yırtan kız
Eşşeğin şeyine su kaçıran kızdır. Libido tavan yapsa dahi para kolay kazanılmıyor bilmesi gerekir.
S
sevişirken 300 liralık gömleği yırtan kız
Eşşeğin şeyine su kaçıran kızdır. Libido tavan yapsa dahi para kolay kazanılmıyor bilmesi gerekir.
S
5 yaşında bir kızım olduğunu öğrendim
Kız senin kızın Allah analı babalı büyütsün. Tek derdin nafaka ise onun adi hukukta nafaka değil. Aklım tutuldu bu nasıl iş dedirtir.
S
başbakanın kapısını açan adamın kapısını açan adam
satılık olanın satılmışının satılmışının satılmışıdır artık, fena komik görünür.
S
sizinle konuşurken telefonu açan tip
dayak atasım gelen insan tipi. arada olur acil bir şey olur önemli olur anlarım da. sürekli sürekli normal bir şeymiş gibi bu yapılmamalı. telefondaki kişi o anki ortamdan daha önemli nasıl oluyor anlamıyorum. ben mesela telefondaki iş önemli değil… devamını gör
S
karıncaların yolda birbirine çak yapması
Yuvayi bulmalari icin onemlidir. Cak yapmazsalar kaybolurlar ve yollarini bulamazlar.
S
14 şubatta aşkını itiraf eden insan
muhtemelen bu itiraf için hususi olarak o günü beklemiş insandır. forever alone nidaları arasında dolanan insana zayıf yerinden darbeyi vurup amacına ulaşmak istemiştir büyük ihtimalle.
S
takeda
Yeni yazar. Kanal istanbul projesi ülke yararınaymış. itiraz eden ülke çıkarına karşı çıkan bir mal oluyormuş. Bana kanal istanbul'un bir tane ülke yararına sonucunu söylesin o zaman. Kendisini sözlüğün en zeki yazarı ilan edelim.
S
yunanı denize döktük
bir zırva.
S
sözlük kızları bebektir
doğru önerme. ama chucky bebektir. katil olan. en asil duyguların katililerdirler. dışarıdakiler de öyle zaten. (img:#1956265)
S
sözlük kızları çiçektir
(img:#1089402)
S
ata binip tüfeği doldurup saldırmak
(img:#1956244)
S
skordan sorumlu devlet bakani7 yıl önce
kocanız binali başkan
(img:#1863690)