bugün

entry'ler (38)

uludağ sözlük e bakınca ne görüyorsun

mallar...all of malls

ortalık mal kaynıyor

durum tüm dünyada böyleyse yine idare ederiz de sadece türkiye böyleyse 2023te yarra yedik kesin.

kadın türkiye de seks objesidir

avrupada daha çok sex objesi .ayrıca sex objesi olarak görünce kendilerini değerli hissedo tüm kızlar yapcak bişey yok .

ortalık mal kaynıyor

evet tam olarak böyle şu anki durum.

sempati kazanmak icin hümanist takılmak

Humanizm bos bir hayaldir gercekci olun biraz.

ankara saldırısını rusların yapmış olması

Bu ara ruslar yapmis olabilir aramiz kotu ama rus ucagi ne zaman duztu amk yat zibar hadi rüyaya dalmissin call of oynuyon farkinda degilsin.

karının seni asla çok sevmeyeceğini bilmek

Madem paran yok kariyerin yok tipin yok o zaman sen de yatakta aşık edeceksin.

sempati kazanmak icin hümanist takılmak

Ölenler de memleket de sikinde olmadıgı halde orda burda dostluk barış mesajları verip cigerim yanıyo diye feryat edenlerdir. Bu ara baya prim yapiyorlar, yeni dostluklar bile kurdular bu sayede. (Davasinda samimi olanlar mustesna )

gecenin şiiri

aşkın olmasa da olur
çok azdırdın gel beni durdur
severek yaşayamadık madem
sevişerek ölelim gel bitanem...

gecenin şiiri

aşkın olmasa da olur
çok azdırdın gel beni durdur
severek yaşayamadık madem
sevişerek ölelim gel bitanem...

türkiyede ermeni asıllı ateist kürt olmak

herturlu pisligi bunyesinde toplamak.

türk bilim adamları türkiye den neden kaçar

Boktan trafik, saygisiz seviyesiz insanlar, stresli yasam, adaletsiz ulke, parasi olanin hep haklı ciktigi memleket, medyaya yansimadigi surece cezasiz kalan milyonlarca suc....vatansever biriyken ulkemden bu kadar nefret etmeme sebep olan orospu cocuklarina selam eder, bir odtulu olarak okul bitirince yapacagim ilk isin bu memleketten siktir olup gitmek oldugunu aciklamaktan gurur duyarim

erdoğanın sarayda namaz kıldırırkenki fotografı

namaz kıldırması güzel de fotografını çekip medyaya dagıtmak da hani bu da mı oy için diye düşündürtmüyor değil yani..

illa bombalamak mı lazım

ben pkklı değilim bu arada yazdıklarımın tam tersini anlamışsın idealist iletisimci !

illa bombalamak mı lazım

aklınızı başınıza almanız için illa bombalarla günaydın demek öğlenleri mermi manyagı yapmak mı lazımdı yani ? hevesimizi kaçırmadan adamakıllı kardeşçe niye yaşayamadınız ki ?

burdan pkklı oldugumu nasıl çıkardınız acaba :D ben pkk piçlerine yazmıştım bu yazıyı

tuzluçayır

bizim aşagı mahalle..sürekli eylem yaptıkları boş bi meydan vardı oraya jet hızıyla bina diktiler , hepsi şoka girdi eylemleri bırakıp hayatı sorgulamaya başladılar.

sarı çiçeğe sorular soran müslüman

sarışın kız seven kişidir. müslüman oldugu için sarışın kızın dışavurumu sarı çiçek olmuştur.

karşı cinste ilk dikkat edilen bölge

ağzıdır.

birlikte kafa çekmek istenen film karakteri

tyler durden (hayaletiyle beraber ).

3 polis için kandil i bombalamak adil mi

değil tabii ki tüm kuzey ırak ı bombalamak gerekirdi.