bugün

entry'ler (55)

telefonunu hep sessiz ve titreşimde kullanan insan

benimkinin titreşimi de kapalı. canım ne zaman isterse insanlarla o zaman iletişim kuruyorum. çoğoşbişe bence

erkeklerin kızların yanında kibar olma yavşaklığı

(bkz: pardon bacım yanında da küfür ettik ama)

ne desen de geri dönmeyen sevgili

(bkz: gururun yere dökülmüş)

mutlucilek

(bkz: yine mi çilek)

kütüphane

kötü kokan güzel yer.

senin için ölürüm diyen erkek

siktirsin gitsin. yok öyle bi erkek canlarım.
ha diyosa da o sizin hatanız bayanlar, fazla salak bi imajınız var demek ki.

yeni aşık olmuş kişiye tavsiyeler

allah kurtarsın.
sağa sola şarkı sözü yazıp gülücük koyucan şimdi sen, tamam çok güzel; ama o sözler, senden başka kimseye anlamlı gelmediğinden sakın yapma öyle şeyler. insanları kendinden soğutma olur mu?

ekmek yıkamak

ekmeği bilmem de gofretleri yıkayan var lan. insanlar kafayı yemiş, neye sarıcanı şaşırmış amına koyim

türklerin en üstün ırk olduğu gerçeği

yani şimdi ben, büyük dedemin başarısından ötürü üstünüm harikayım şahaneyim öyle mi? tamam o zaman.

sekizinci neslin ota boka başlık açması

bu sözlükte altıncı nesil de oldum yedinci nesil de sekizinci nesil de. her seferinde son nesil bi aşağılanır böyle bi itilir bi kakılır. ilkokulda sonradan gelen küçük sınıflar gibi. o yüzden [küfür var burda]. kaçın.

kim kardashian

bence göğüsleri, poposundan güzel olan ablamızdır kendisi. poposunu bi bırakın abiler ablalar.

ermenilerin üstün ırk olduğu gerçeği

ermeniler rusyanın altında yaşamıyo muydu ya lan? rusya dağılınca kurulmadı mı oğlum ne imparatorluğu bana bunu anlatın merak ettim bak.
ayrıca üstün ırk ne arkadaşım? kimse doğduğu yerden annesinin babasının konuştuğu dilden ona biçilen dinden dolayı üstün doğmaz. hadi işinize gücünüze

ozzy osbourne

kitabını gördüğüm, beni yiyen adam. alıcam lan onu

kanuni sultan süleyman

en gerzek padişahlardandır efendim. bu adamın döneminden sonra o tıklım tıklım osmanlı hazinesi bomboştur.
batı almış başını coğrafi keşifti bilmemneydi giderken, 'amaaan banane lan ben kara devletiyim beni bağlamaz' diye mis gibi imparatorluğun geleceğini bikmiştir.

sözlük yazarlarının itirafları

merhaba sözlük,
ben son seneye kadar fen öğrencisiyken son üç ay sosyal oldum ve mutlu bir tarihçiyim.
fen bölümünün de allah belasını versin.
iyi akşamlar.

aysun kayacı

dudakları daha ince olsa oyy

kız olsam kesin orospu olurdum

'...çünkü siktirmeyi çok seviyorum ama ibne diye çağırılmak istemediğimden içimde kaldı' diye devam edebilecek cümle
ne alem adamlarsınız lan

eski sevgiliye kin besleyen kız

yeni sevgili bulamamış kızdır. başkası gelince eskisi acıtmaz, beslenen duygular başka yöne kaymıştır.

ali er

şu an tam karşımda atatürk ve erdoğanın ne kadar benzediğini anlatan milletvekili. akıl fikir eyle yarabbim.

ohne dich sterbe ich

(bkz: stirb nicht vor mir)