bugün
- ortada bir yolsuzluk olmaması25
- kolesterol5
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- yağmuru romantik bulan tip5
- meme yalarken düşünülen şeyler7
- yağmurdan nefret etmek9
- fatma betülleri doyurmak5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- kemal kılıçdaroğlu3
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- deniz göktaş2
- romanya53
- alfabede j harfi neden var4
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- patrona sigorta yap diye yalvarmak3
- crp2
- adam yine kazanacak4
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- sırbistan da vucic'in istifası3
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- hemogram2
- golden axe2
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- albea var mı abi düşük kilometreli6
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- sürü psikolojisinin felsefi temeli2
- bir arabuluculuk yöntemi olarak arkadan sarılmak2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- street fighter3
- bolu da zimmet soruşturması 9 gözaltı2
- nihat genç5
- bir şey söyle10
- fırtınalı hava3
- fatma betül sayan kaya39
- almanya25
- sözlük yazarlarının ruh hali7
- dünya61
- türkiye24
- karton toplayan çocuk16
- anadolu üniversitesi2
- otel odası10
- flört uygulamasında eşleşme algoritması4
- sözlük kızlarının ojeleri16
- matkabın var mı diye mesaj atan kız4
- fırtınalı havada denize açılan geri zekalılar2
- gül döktüm yollarına2
entry'ler (25)
Otomotiv sanayisi olarak mersin daha gelişmiştir herhalde çünkü afyondan kat kat büyük bi şehir.
Bölüm otomotiv mühendisliği.
Kısmen dedigin için +1.
Yardımcı olabilecek birileri var mı? Mersin olursa eger tarsus teknoloji fakültesi olacak ona göre bi yorum yapıp yol gösteren olursa sevinirim şimdiden eyvallah.
ileride çocuğundan çekeceklerini düşünmesi gereken babadır.
Hakkında bilgi verebilecek abilerim var mı?
7.sınıf ve 8.sınıfın da yarısı olmak üzere toplam 1,5 yıl kaldığım yurtlardır. Gerek abileri gerek yemekleri severdim ama programı çok sıkı olduğundan bıraktım, zaten çok kişinin de dayanacağını zannetmiyorum.
oratamın iyi olması.
türklerin film ve dizi konusunda yoksun olduğunun belirtisidir.
söz konusu bile olmayacak bir konudur Hz. Muhammet sonuçta bi zevk için değil fakir ve muhtaç insanları yardım etmek ve islamiyeti daha kolay yayabilmek için çok eşlilik yapmıştır.
bu zamana kadar çıkan videolar konuşmalardan da belli olmak üzeri bulunması çok zor olan bi seçenektir yani imkansız gibi bişi.
bunların açlık grevlerinden çok bunlara açlık grevi yapın diyenler daha garip adamlara resmen eziyet çektirirken kendilerinin kuzu çevirme yapmaları gerçekten akılların alamayacağı bir olay.
kendisini gerçekten eksik hissetmesi gereken insandır çünkü sağolsun polislerimize ve çevik kuvvetlerimize fazla gelen biber gazından dolayı biber gazı yemeyen insan gerçekten az kaldı ne olsa biber gazı ne olsa biber gazı.
aşk demek ondan başka kimseyi gözünün görmemesi, ondan başkasına değer vermemeye başlamak, onun için herşeyden vazgeçmeyi göze almak, bol bol hayal kurmak, kısaca çıkmaz bir yola girmektir.
prometheus kesin izlemelisiniz ya da açlık oyunları ikisi de süper film izlemeye değer bu saatte bile.
artık bira değil votka içeçeksin abi şuraya bak daha ne zaman gelmişti ki zam bide 4 lira yaptılar harbiden çok para yakında sigarayada gelicek olan zamla biticez.
bu durumun altından bişi çıkmazsa iyidir ortalık yatışmışken birden birilerinin ayaklanıp tekrar cesedi inceletmesi pekte normal gözükmüyor yakında kokusu çıkar diye düşünüyorum.
girdiği entry i okuyunca gerçekten kötü oldum helede oğluna yazdığı cümleden sonra bi kötü oldum, ama şimdi bulunmuş sanırım gerçekten sevindim sorunu da doğru düzgün çözülür inşallah.
zordur. böyle bi havada yapılacak cok iyi bişi biliyorum ama kahve kitap ve yağmur sesi bu 3 lü kadar hoş bişiler var tabi ki ama buda gerçekten hoş denemenizi tavsiye ederim.
80 yaşındaki dilenci kadının buzdolabının para dolu çıkması gibi.