bugün

sevdiği entry'ler

sarı poşet kudurtması

bu sarı poşet mevzusunu sözlüğe saran bi tane göt lalesi var ya... kadındır diye ağzımı toplamaya çalışıyorum her defasında fakat şu iğrençliği ortama yayan insana da... neyse.

sarı torbadan rahatsız olan kürt

ölümden keyif almaktan vazgeçmelisiniz. Pkklı da olsa ölen insandır.

sarı torbadan rahatsız olan kürt

hay senin sarı torbana... ne geri zekalıymışsın arkadaş.

hewal ebo

ermeni devşirmesi, Kürtçü yazar. Apocu taklidi yapan Memduh da olabilir kendisi ama değilse şunu bilsin:

Sen şeyhin adını anmadan önce git temizlen agzini çalkala sonra konuş. Senin önder dediğin herif bırak adam gibi bir müslümanı, şeytan kürt olsa onu da sever. Benim ne Osmanlı'ya ne de iktidar partisine eyvallahım olur. beni sakın ola başkasıyla karıştırma aklını alırım, Türkçü eziklere benzemem. Al skik önderini git şimdi.

foşik törklörön liginde birinci amedspor

dün sadece sahada koymamışız golleri anlaşılan .

her biji amed

Serkeftin Pîroz be!

her biji amed

helaaaaaaal beeeeeeee
her bijiiiiiiii!!!!

trabzonspor'un amedspor'u lider yapması

mohamed salah'ın golleri sadece gs kalesine değil, bu ırkçı kuduruklara da girdi diyebilir miyiz? bence diyebiliriz *

menerbahçe yalakası hamsispor kazandığına pişman oldu. galatasaray amed el ele içinizden geçeceğiz içinizden.

cemil kılıç

amedspor'un lider olmasından gocunan ırkçı tip. yıllardır gs, fb, bjk lehine yapılmayan hakem hatası kalmadı, hiçbiri bunun zoruna gitmedi de amedspor'un liderliği kudurttu bunu.

https://x.com/m_cemilkili...tatus/2101750431844302965

doğu karadeniz sağcısının pontusluluk kompleksi nedeniyle bir takım trabzonsporluyu mazhar osman'lık edecek olsa da gerçektir. adamlar dün galatasaray'ı dörtlediler, bugün amedspor lider oldu. oysa dün galatasaray kazansaydı lider yine galatasaray olacaktı, amedspor değil. sen pontuslu rum olmadığını kanıtlamak için amedsporlulara, kürtlere ve diyarbakırlılara kudurmuş it gibi saldır, ağzından salyalar akıta akıta söv, pontuslu rum olmadığını kanıtlamak için her türlü rezilliği yap; ama günün sonunda amedspor'un liderliğinde pay sahibi ol. bakın, bu bir dramdır *.
© copyright 2005 - 2026