bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (167)
tek zerre toz bile yok tertemiz.
bu kalp seni unuturmu adlı dizideki performansıyla şaşırtan oyuncudur. ilk bölümünü hayretler içerisinde izledim. kendisi o andan itibaren gözümde oyuncudur.
bilinen en iyi kolostomi torbası, adaptörü ve pastasının markası. kendisi dolar bazında satılmaktadır. sürekli kullanma zorunluluğu olan hastalara ciddi maddi yük bindirir. kurum ödemesi olmakla beraber bu rakam gülünç miktardadır.
ben bunlardan birine rastladım ki öyle böyle değil. kadın bilmemne orkestrasının daha önce hiç duymadığım bütün şarkılarına eşlik etti! madem ediyosun bari dudaklarını ona göre kıpırdat da salak durumuna düşme. ha bide orda bulunan herkes bitsin bu işkence derken, bu hatun kişi "ay ben çok severim bu tür müziği" dedi.
sadece beyinde kalıp entreye dökülmemesi gereken düşünce. çok beğendiysen sahibine özelden yaz onore et güzel kardeşim. ama buraya değil, burası cıss.
recto verso man.
hepsi grubunun saçma şarkısında geçen cümle.
Hiç bana bakma olmaz oğlan ,Sen kendine ısmarlan.
Hiç bana bakma olmaz oğlan ,Sen kendine ısmarlan.
gerçekten gitmeye niyeti olanın kurmayacağı cümledir.nabız ölçmek için söylenmiştir. gitmek isteyen "bana müsaade" der kalkar, ev sahibide "aa zengin kalkışı oldu, ne güzel oturuyoduk" gibi sözler söyler.
arkadaş grubumuzda sertaç ortar dediğimiz sevimli şarkıcı. o değil de adamda ses yok söz yok ama, dinletiyo kendini ya o ilginç işte.
an itibariyle 3 adet 500.000 1 adet 200 lira ve yokum dedi. bekliyoruz.
egosunu yıkıp geçin unutulmassınız.
"bende onca sene hapis yatacak olsam ben de ağlardım" durumu. şimdi kesin biri koğuş kapısına mendil bırakır ama kimliğini cem asla öğrenmez.
anlatılmaz yaşanır. gidip bizzat görmek lazımdır.
-bi dahakine çok çalışıp gelirsem iyi alırım, diyerek kendini avutmak şeklinde olabilir .
"alıp başını gitmek" eyleminin sözlük versiyonudur. herşeyden herkesden sıkılınca nasıl çekip gitmek istenirse, sözlükten sıkılıncada gitmek istenir. geçici bir durumdur. ruh haliyle birlikte düzeldiği bilinmektedir. ayrıca eylemi gerçekleştirmek isteyenler için yapışılışı;
uludağ sözlükteki tüm entryler tek tek silinerek başka sözlüğe taşınır. sözlüğe bir daha girmemek üzere gidilir, böylece bütün entryler alınıp gidilmiş olunur.
uludağ sözlükteki tüm entryler tek tek silinerek başka sözlüğe taşınır. sözlüğe bir daha girmemek üzere gidilir, böylece bütün entryler alınıp gidilmiş olunur.
-bu ne asuman?
-yeni fırın hulusi.
-bu ne peki?
-yeni düdüklü tevcere hulusi.
-pekiii bu ne asuman?
-yeni aldığım çelik bıçak hulusi.
-yeni aldığın bıçakla canını almamı istemiyosan, ekonomiye can verme çalışmalarına son ver asuman. delirtme lan adamı.
-yeni fırın hulusi.
-bu ne peki?
-yeni düdüklü tevcere hulusi.
-pekiii bu ne asuman?
-yeni aldığım çelik bıçak hulusi.
-yeni aldığın bıçakla canını almamı istemiyosan, ekonomiye can verme çalışmalarına son ver asuman. delirtme lan adamı.
angelanın külleri
alacakaranlık
yeşil dev
kızıl nehirler
baba
doktor jivago
guguk kuşu
ingiliz hasta gibi.
alacakaranlık
yeşil dev
kızıl nehirler
baba
doktor jivago
guguk kuşu
ingiliz hasta gibi.
ileride bir gün doktor falan olursa,mahalle teyzesi tarafından muhattap olmak için can atılacak çocuktur.
çanakkale ye gidip şehitlikleri gezmeyen,
ali oğlu ahmet yaş 21
hamit oğlu hasan yaş 19 şeklindeki mezar taşı yazılarını okumayan,bunları yapacak olsaydı şayet, gözlerine dolan yaşlarla ve boğaza oturan o kocaman yumruyla oradan ayrılacak olan şahsın düştüğü yanılgıdır. orada yan yana yatan binlerce genç insanı yok saymaktır.
ali oğlu ahmet yaş 21
hamit oğlu hasan yaş 19 şeklindeki mezar taşı yazılarını okumayan,bunları yapacak olsaydı şayet, gözlerine dolan yaşlarla ve boğaza oturan o kocaman yumruyla oradan ayrılacak olan şahsın düştüğü yanılgıdır. orada yan yana yatan binlerce genç insanı yok saymaktır.
kabız olmuş babadır.cırcır olmuş babadır. hobisi tuvalette gazete okumak olan babadır.
ufak bir iihtimal klozette oturmuş uyuya kalmış babadır. tuvalette bile rahat verilmeyen babadır. yazıktır.
ufak bir iihtimal klozette oturmuş uyuya kalmış babadır. tuvalette bile rahat verilmeyen babadır. yazıktır.