bugün
- 186 boyundaki erkek6
- nervio'ya aşık olmak5
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- din tartışması7
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- g'i l d'e d l'i l y20
- ben ahbap derneğine güveniyorum3
- en büyük korkunuz4
- nevriye binti gammaz3
- üç kedi bir dilek3
- aylık 381 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- nervio'nun kedisi3
- pavlov un köpeğine isim önerileri3
- terlik giyen erkek5
- 32 yaşına girmek12
- era7capone3
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz2
- birader terör örgütü3
- zengin olsanız ne yapardınız9
- fatma soydaş'ın tutuklanması3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- kuresel ikinma ile nervio yu istemeye gitmek2
- ulu obediyansı ismet locası3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- norveçte bok olsam9
- rte'nin fethettiği topraklar6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- nevriye kedizade örgütü2
- hazret ktc7
- seninle şöyle böyle olabilirdik5
- habire1240
- nervionun merak ettiği yazar19
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi6
- şeriat haklıya hakkını vermektir6
- kötü kalpli barbie2
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- anın sigarası3
- nervio23
- kurgusal karaktere aşık olmak4
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- tarkan filmleri3
- yeni açılan cafeye 600 lira hesap ödemek2
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- yalnizca deli yalnizca sair21
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler7
- lozanın gizli maddeleri4
entry'ler (228)
Yaklaşık 1 senedir oynuyorum. Oyunun arkasındaki ekip son derece ilgili. Oyundaki eski kart sistemi düzeltildi. Çok fazla bırakan oldu ve tepki aldı. Daha fazla p2w olmayan bir yapıya büründü. Ki zaten p2w bir oyun değil. Grafikler son yamalarla mükemmel hale geldi. Rekabetçi sezon 2'nin de gelmesiyle oyun iyice muhteşem halde.
Oyunla ilgili rekabetçi girdiğim maçlardan sohbet havasında bir kanalda açtım. Oyunu merak eden arkadaşlar, başlamayı düşünenler bakabilir.
https://www.youtube.com/c.../UCnr8g1bsp0IwFxzNfoY31cA
Oyunla ilgili rekabetçi girdiğim maçlardan sohbet havasında bir kanalda açtım. Oyunu merak eden arkadaşlar, başlamayı düşünenler bakabilir.
https://www.youtube.com/c.../UCnr8g1bsp0IwFxzNfoY31cA
tartışmasız revizyonisttir tartışacak biri varsa o zaman bana şu yaman çelişkiyi açıklasın şefliğin olduğu bir parti nasıl olurda sosyalist demokrasiyi savunur. parti içi demokrasi olmadan nasıl sosyalist partiler arasında bir demokrasi olacak. ikinci olarak kurtuluş kanadı kendini feshettikten sonra teorisyenleri ve kurucuları hangi partiye geçti bunu bir araştırsınlar.
sacmalamissin patrialkal kapitalizm teorilerini oku cahil herif. ayrıca femizmin turleri var radikal sosyalist liberal diye.
sandigin gibi degil sosyalizme gore sagcilik milliyrtcilik liberallik hep komizme karsidir. komiznmin ilkel hali sosyal demokrasidir. Ayrıca liberal bie sistem yüzünden olen cok daha fazladir bir savas olmasa dahil
stalin 80 milyon insanı öldürmedi bu sagcilarin uygurdugu bir yalandir. kapitalizm ve komizmde özünde ekonomiyle ilgili bir rejim degisikligidir. iki tarafida suclu gostermek farkinda olmadan kapitalistere hizmet etmektir.
mühim olan vatanını milletini değil halkını düşünmektir. işte burada ayrisiyoruz.
stalinin karısını dovdugunu trockiyi oldurdugunu trockist muhalefeti hapsilerde curuttugunu ve sovyetlerde kadin sorununun tam anlamiyla cozulemedigini ogren bence biran once. kpliler gibi emeplilier gibi stalincilik yapma boşuna. peki madem stalinistsin parti içi demokrasi nasıl parti ici buraksiye dönüştü? ?? arastir bence partinin işçi sinifjndan kopusunu. mujiklere ve kulaklara yapilan zulmü.
sebep patrialkal kapitalizm ve ataerkil feodal iliskilerdir. bunu tazan bir erkek bu arada.
Bütün solcu entellektüeller buradaydi umarim metaya sozluke geçerler.
Hiç ama hiç sevmediğim ırkçı faşist.
son 6-7 aydaki sosyalistlere yakin durusuyla tebrik ettigim. dogrusunu kesfetmis aydindir,
hayal perdesi , praksis , başlangıç , kurtuluş. aradada altyazı alırım. aralarında en sevdiğim praksistir
sosyolojiyi iyi bildiğini sanmıyorum bilseydi praksis dergisindede yazardı. geçen birgün pazara verdiği roportaji okudum kürt sorunundan hiçbirşey anlamamis kendinide gelistirmemis. sebebine gelirsek hala 1. Dünya savaşında rumlar bizden toprak istiyordu, ermenilerde şimdide Kürtler vatani bölmeye çalışıyor gibisinden seyler söylemiş. ayriyetten konuyu kürt milliyetçiliğine indirgemis. ben böyle cehalet görmedim eğer sen sorunun sınıfsal yapısını anlayamiyorsan kır kalemini. Eğer sınıf sorunu etnistiyle sorunuylada aynı değil diyorsan aç gramsci oku.
8 ay kullandigim antipsikotiktir. yan etkileri berbattir erkeklerde cinselligi tamamen bitirir. Yolda guzel bir kadin gorurusunuz ama bakmazsiniz bile o derece. insani hayattanda bezdirir mallastirarak. bana doktorum sigaranin iyi gelece[ini soylemisti ciddende yan etkileri kaldiriyor cinsellik disindikilari tabikide.
kemalist soldan bahsediyorum anlamdın heralde farkındaysan tüm fraksiyonlar ordaydı dedim. vatanseverlik vardır solda ama milliyetçilik yoktur. burdanda türkiye solunun kemalizme bakış açısını anlayabilirsin.
he o kadar basit amk ordaki tüm solcular vatan haini bilmemne cahilmisiniz? boşmusunuz? kardeşim tek vatan millet sevdası sizde mi var saniyorsunuz?
ordakilerin hepsi pkklı değildi aralarında pkklı olunca solcuların hepsinin pkklı olucağı anlamına gelmez. yada hdpyi desteklemek pkk sempatizanlığıda değildir. dünya kadar fraksiyon vardı orda.
ölümüne pekte üzülmedim sebebide olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıdır. elinde satırlarla solcuları kovalarsan üstüne birde kafedeyken saldırırsan kampüste olacağı budur, özsavunmadır.
http://umutgazetesi.org/11872-2/
http://umutgazetesi.org/11872-2/
darkwave i iyi becerebilen gruplardan biridir. insides ve far şarkıları efsanedir. insides ın klibide hem çok anlamlı müzikle uyumlu bir şekilde muhteşemdir.
terör dışında başka siyaset yürütemedikleri için ve görüşleri sığ olduğu için bir zahmet.