bugün
- tüm çıplaklığımla burdayım9
- herkesle iyi anlaşan insan13
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle23
- kadir inanır'ın vefatı7
- saraca finch house7
- 19 yaşında kızla yatmak14
- 1 temmuz kabotaj bayramı8
- aylık 321 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ilişkiye bir süre ara vermek10
- çok güzel bir mercedes mi yoksa sıfır kız mı2
- paraguay2
- japonya8
- güney afrika3
- fransa4
- deprem3
- unutulmayan sadakat örnekleri6
- galatasaray2
- başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamberdir5
- 5 vakit namaz kılan erkeklere bayılmak5
- cüneyt arkın3
- deniz göktaş'ın 3 günde 4 milyon izlenmesi8
- hala israil'e taraf olacak kadar sığır olmak3
- ankara nın en güzel yanı7
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız12
- bili bili yumurta3
- pet shop boys dinleyip erkeğim diye dolaşmak3
- menfaati için bir kişiye yalakalık yapan insan2
- hayatın ben şerefsizim seni üzerim deme şekli3
- anın görüntüsü24
- 29 haziran 2026 almanya paraguay maçı2
- istanbul6
- kemalist dünya26
- ekşi ekşi kokan kezo2
- kahvaltıdan sonra rüzgarlı balkonda kestirmek3
- almanya5
- abd'nin iran'ı sıfırlaması4
- 2026 dünya kupası28
- 28 haziran 20263
- elon musk3
- gönül adamı2
- kucaklaşma günü3
- thereads2
- başkan3
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- on bin tl'ye zallla sözlükte kalmak için antlaşmak2
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi6
- ilgi manyağı5
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik yazar3
- mola4
entry'ler (31)
Onu anlarım da ayrıldığında cekeceğin acıya üzüntüye değer mi be kardeşim.
Bir kişi de fındık dememiş neden acaba.
Günah çıkartmak istemişler galiba babuşlar.
Konuya kayıtsız kalamadım arkadaşlar. Bir kız arkadaşım vardı aslında sevgili olmayacaktım ama sonra oldu bi şekilde . Meğer kız beni aldatıyormuş bilader yani demek istediğim şu. Bir insanı değiştiremezsin geçmişinde ne yaptıysa öyle devam edecektir.
Kime göre olgunlaşmak ya da neye göre olgunlaşmak sayın arkadaşlar. Babasını annesini kaybedenler mi yoksa hayatın tüm sorumluluğunu daha küçücük yaşlarda sırtlamak zorunda kalanlar mı olgunlaşmayanlar . Açıkcası böyle bir genelleme yapmak doğru mu yanlış mı bilemedim çünkü birçok insan cok erken yaşlarda sorumluluk almak zorunda kalabiliyor.
Kablolu.
Valla beyler yanlamayı düşünen varsa tek bir şarkı var - Teriyaki Boyz - Tokyo Drift. Aksi taktirde Marlyn Manson - Killing Strangers dinlenebilir bence
Klasik bir panda gecesi.
görsel
görsel
Çok yakın bi arkadaşımızın eski sevgilisiyle çıkan eskiden yakın olduğumuz bi arkadaş.
Gururunu ayaklar altına almak mı yoksa acı çekmeye devam etmek mi? Sorun burda eğer yazmazsan içinde hep bi boşluk olarak kalacak, eğer yazarsan ve olaylar istediğin gibi gitmezse fena hallere düşeceksin. Haftalardır bu sorunla karsı karsıyayım güçlü olmaktan yoruldum artık sayın sözlük babacan bir panda bile olsam duygularıma yenik düşebilirim. Ama ya pişman olursam? Suanda bile onunla olmak varken neden uzak durmak zorundaymışım gibi hissediyorum. Güçlü olmak zorundayım ama gücümün tükendiğini hissediyorum sayın sözlük artık bu durumdan yoruluyorum.
i wanna say I'm studying english language teaching and for this reason i have to know english. Also i worked as tourist guide last summer what do you think about this bitches?
Geçen yıl benim de girmiş olduğum sınavdır. Yabancı dil olarak 77 binde olduğum doğrudur ve Türkçeden 34 net yaptığım kanıtlanmış bir gerçektir.
En fazla 10 sene daha yaşarım ben oğul bu zamana kadar senin için çalıştım. Senden bişey istedim mi hayır sadece kendi ayaklarının yere sahlam bastığına emin ol ki rüzgar estiğinde yıkılmayasın . Baban simdi burda iyi kötü herseyi hallederiz ama ben gittiğim zaman yıkılmayacak durumda olman gerekir.
Her lafını kalbime kazıdığım koca yürekli adama saygılar sevgiler.
Her lafını kalbime kazıdığım koca yürekli adama saygılar sevgiler.
Peki bu başlığa yazılan entrylerin hepsinin yazarlarının erkek olması ?
Ben bir trabzonlu olarak gürcülere yakın yaşıyorum ve kesinlikle haklısınız arkadaşlar tamam arada istisnalar olabilir ama herhangi bir durumda ilk darbeyi vuracaklarına inandığım millettir gürcüler.
ilk adımı bizden beklemeyin arkadaşlar. Eğer içinizde bişey varsa gelin söyleyin eğer bu söylediğime uyup bişey yapar da pişman olursanız gelin ben burdayım bana dert yanın.
Yalandır iftiradır kahpeliktir.
+ ne okuyorsun ?
- ingilizce öğretmenliği
(Bir süre sonra )
+ kanka x kelimesinin anlamı ne?
- ordan sözlüğe mi benziyorum amk ?
- ingilizce öğretmenliği
(Bir süre sonra )
+ kanka x kelimesinin anlamı ne?
- ordan sözlüğe mi benziyorum amk ?
görsel ah sözlük ah .
üstü minare altı kerhane olanlar var bunun giyim kuşamla alakalı olmamasının yanı sıra açık giyinmesine karşın kendini bilen bir kadın her türlü 9-0 öndedir.