bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği21
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi21
- uzun adam6
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke5
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- arap sabunu4
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- fakire sucuk vermişler bu yamuk demiş4
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı6
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam13
- mozaik pasta3
- deniz göktaş25
- tulumba tatlısı8
- nescafe gold3
- lastik patlaması3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek17
- yavşak hoca2
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- azerbaycan2
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- sözlükte flörtleşmek22
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar5
- granül kahve2
- çok çişi gelen insan6
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- sözlüğün zıvanadan çıkması5
- insanlığın yüzkarası4
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız3
- uzay neyin içerisinde genişliyor7
- günün iddaa kuponu3
- 0 0 720
- erkekleri taciz eden kadın9
- ellerim bos gonlum hos6
- hardcore ne demek sorunsalı4
- sizce ben güzel miyim7
- arkadaşlar nasıl olmuş4
- ingiliz köpeği çeşitleri3
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- kiraz yerken tek tek kurt arayan insan2
- kardeş4
- devlet bahçeli3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği5
- adnan menderesin yıktırdığı tarihi eserler2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek10
- ona bir şey söyle8
- yassı şeftali4
- kemal kılıçdaroğlu13

`madagaskar`la özdeşleşmis bu hayvancıklar bambu filizleriyle beslenirler. siyah renklileri su içerken beyaz renklileri meyvelerle yetinip su içmezler.

sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~
bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~
edit: sonradan öğrendim tabi lan
edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör

Ingiliz sarkici/söz yazari. Soul/jazz tarzinda müzik yapiyor. "Frank" ve "Back To Black" isimli iki albümü var. Bu sene Brit Award'larda En Iyi Ingiliz Kadin Sarkici ödülünü aldi.

Yaklaşık 2 aydır "ben hiç sevemem" adlı şarkısı radyolarda çalan", "duygusal tuzaklar" adlı albümü en sonunda 04/10 tarihinde piyasaya çıkacak "sanatçı".

asıl adı cemalettin seber'dir.1931'de erzincan'da doğmuş,1954'te a.ü.sbf. maliye bölümünü bitirmiştir.maliye bakanlığında müfettişlik yapmış,1982'ye kadar(6 yıl kadar ara verse de) bu görevi sürdürmüştür.1960 yılında yalnız 4 sayı olarak çıkardığı pa… devamını gör

asıl adı cemalettin seber'dir.1931'de erzincan'da doğmuş,1954'te a.ü.sbf. maliye bölümünü bitirmiştir.maliye bakanlığında müfettişlik yapmış,1982'ye kadar(6 yıl kadar ara verse de) bu görevi sürdürmüştür.1960 yılında yalnız 4 sayı olarak çıkardığı pa… devamını gör

`anime`lerdeki, `manga`lardaki veya street fighter tazı oyunlardaki karakterlerin kostümlerini giyinip (`cos`tume) tiyatro sahnesinde oynanılan/sergilenen (`play`) oyunlara verilen addır.
örnek için : http://www.manga.gen.tr/cosplay.php?goster=27

[bkz]fantastik edebiyat[/bkz]da bir çok türü vardır.Bunlar ; [bkz]light elf[/bkz],[bkz]moon elf[/bkz],[bkz]dark elf[/bkz],[bkz]drow[/bkz] vs vs...

oluşturduğum zirveye katılım gerçekleşmediği için gelmeyeceğim zirvedir. saygıdeğer `ignorabimus` ile gelmeyişimin bir alakası yoktur. kendisine ve zirveye katılacak olanlara iyi eğlenceler dilerim.
haa, kırılmadım mı ? kırıldım. ama kimin umrunda o… devamını gör

ülkemize inen bereketsizliğin ve türlü afetlerin belaların sebebidirler. allah kendilerini bu nefisperestlikten dolayı, bu nefisperestlikleriyle sebep oldukları cinayetler sebebiyle çok feci cezalandırır diye dua etmekteyimdir.
oğlum kızım olsa evla… devamını gör

türkiye'nin son dönemde ekonomisini başarı ile yönettiği aşikar bir durumdur.
bu olaya siyasi gözle bakmamak gerekir. nihayetinde söz konusu olan toplumsal bir olaydır.
türkiye son dönemde bütçesini oldukça disiplinli tuttu. bütçe açığı vermemeye ç… devamını gör

şimdi karizması olmayan birçok ayrıntı. mesela babam beni tekel bayiye 70lik rakı almaya gönderdiğinde, hem elimde eve rakıyla döndüğümde babamın nazarında hem de tekel bayinin çıktığı bütün sokaklarda bir karizma ve güç hissederdim üzerimde. yani bu… devamını gör