bugün
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek6
- dinci ve müslüman kavramları8
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- anne pizzası10
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- ciguli2
- trileçe7
- dilim ekmek pizzası3
- giysi fiyatlarının uçması8
- kendine sarılmak3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- yaşlılar2
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- putin türkmüş11
- kızlar bu kadar parayı nereden buluyor2
- selam sözlük2
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- akşam yemeği2
- bencillik3
- zorunlu eğitim10
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- türk vatandaşları türktür9
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- osuruktan şiirler41
- true'nin libidosu neden yüksek7
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin acile kaldırılması9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- anın görüntüsü32
- ismet gürbüz10
- her şeyi hatırlayan insan4
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türkiyeli olmak4
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- seri gizli artı oy veren melek8
- ilk öpüştüğüm kız6
- adana kebap10
- tek adam4
- mahalle kültürünün yok olması4

`madagaskar`la özdeşleşmis bu hayvancıklar bambu filizleriyle beslenirler. siyah renklileri su içerken beyaz renklileri meyvelerle yetinip su içmezler.

sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~
bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~
edit: sonradan öğrendim tabi lan
edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör

Ingiliz sarkici/söz yazari. Soul/jazz tarzinda müzik yapiyor. "Frank" ve "Back To Black" isimli iki albümü var. Bu sene Brit Award'larda En Iyi Ingiliz Kadin Sarkici ödülünü aldi.

Yaklaşık 2 aydır "ben hiç sevemem" adlı şarkısı radyolarda çalan", "duygusal tuzaklar" adlı albümü en sonunda 04/10 tarihinde piyasaya çıkacak "sanatçı".

asıl adı cemalettin seber'dir.1931'de erzincan'da doğmuş,1954'te a.ü.sbf. maliye bölümünü bitirmiştir.maliye bakanlığında müfettişlik yapmış,1982'ye kadar(6 yıl kadar ara verse de) bu görevi sürdürmüştür.1960 yılında yalnız 4 sayı olarak çıkardığı pa… devamını gör

asıl adı cemalettin seber'dir.1931'de erzincan'da doğmuş,1954'te a.ü.sbf. maliye bölümünü bitirmiştir.maliye bakanlığında müfettişlik yapmış,1982'ye kadar(6 yıl kadar ara verse de) bu görevi sürdürmüştür.1960 yılında yalnız 4 sayı olarak çıkardığı pa… devamını gör

`anime`lerdeki, `manga`lardaki veya street fighter tazı oyunlardaki karakterlerin kostümlerini giyinip (`cos`tume) tiyatro sahnesinde oynanılan/sergilenen (`play`) oyunlara verilen addır.
örnek için : http://www.manga.gen.tr/cosplay.php?goster=27

[bkz]fantastik edebiyat[/bkz]da bir çok türü vardır.Bunlar ; [bkz]light elf[/bkz],[bkz]moon elf[/bkz],[bkz]dark elf[/bkz],[bkz]drow[/bkz] vs vs...

oluşturduğum zirveye katılım gerçekleşmediği için gelmeyeceğim zirvedir. saygıdeğer `ignorabimus` ile gelmeyişimin bir alakası yoktur. kendisine ve zirveye katılacak olanlara iyi eğlenceler dilerim.
haa, kırılmadım mı ? kırıldım. ama kimin umrunda o… devamını gör

ülkemize inen bereketsizliğin ve türlü afetlerin belaların sebebidirler. allah kendilerini bu nefisperestlikten dolayı, bu nefisperestlikleriyle sebep oldukları cinayetler sebebiyle çok feci cezalandırır diye dua etmekteyimdir.
oğlum kızım olsa evla… devamını gör

türkiye'nin son dönemde ekonomisini başarı ile yönettiği aşikar bir durumdur.
bu olaya siyasi gözle bakmamak gerekir. nihayetinde söz konusu olan toplumsal bir olaydır.
türkiye son dönemde bütçesini oldukça disiplinli tuttu. bütçe açığı vermemeye ç… devamını gör

şimdi karizması olmayan birçok ayrıntı. mesela babam beni tekel bayiye 70lik rakı almaya gönderdiğinde, hem elimde eve rakıyla döndüğümde babamın nazarında hem de tekel bayinin çıktığı bütün sokaklarda bir karizma ve güç hissederdim üzerimde. yani bu… devamını gör