bugün
S
sidarta10 yıl önce
lemur
`madagaskar`la özdeşleşmis bu hayvancıklar bambu filizleriyle beslenirler. siyah renklileri su içerken beyaz renklileri meyvelerle yetinip su içmezler.
S
sidarta10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
sidarta10 yıl önce
herkes nickine yakışanı yapsın
Nicke gore bir seyler yapmaktir. (img:#1252180)
S
sidarta10 yıl önce
salyangoz
nicki sümüklü böcek olan sarmal kabuklu, antenli hayvancık.
S
sidarta10 yıl önce
salyangoz
nicki sümüklü böcek olan sarmal kabuklu, antenli hayvancık.
S
sidarta10 yıl önce
amy winehouse
Ingiliz sarkici/söz yazari. Soul/jazz tarzinda müzik yapiyor. "Frank" ve "Back To Black" isimli iki albümü var. Bu sene Brit Award'larda En Iyi Ingiliz Kadin Sarkici ödülünü aldi.
S
sidarta11 yıl önce
bertuğ cemil
Yaklaşık 2 aydır "ben hiç sevemem" adlı şarkısı radyolarda çalan", "duygusal tuzaklar" adlı albümü en sonunda 04/10 tarihinde piyasaya çıkacak "sanatçı".
S
sidarta12 yıl önce
zeki bir erkeğin salak bir kızla sevgili olması
olması gerekendir.
S
sidarta12 yıl önce
cemal süreya
asıl adı cemalettin seber'dir.1931'de erzincan'da doğmuş,1954'te a.ü.sbf. maliye bölümünü bitirmiştir.maliye bakanlığında müfettişlik yapmış,1982'ye kadar(6 yıl kadar ara verse de) bu görevi sürdürmüştür.1960 yılında yalnız 4 sayı olarak çıkardığı pa… devamını gör
S
sidarta12 yıl önce
cemal süreya
asıl adı cemalettin seber'dir.1931'de erzincan'da doğmuş,1954'te a.ü.sbf. maliye bölümünü bitirmiştir.maliye bakanlığında müfettişlik yapmış,1982'ye kadar(6 yıl kadar ara verse de) bu görevi sürdürmüştür.1960 yılında yalnız 4 sayı olarak çıkardığı pa… devamını gör
S
sidarta12 yıl önce
cosplay
`anime`lerdeki, `manga`lardaki veya street fighter tazı oyunlardaki karakterlerin kostümlerini giyinip (`cos`tume) tiyatro sahnesinde oynanılan/sergilenen (`play`) oyunlara verilen addır. örnek için : http://www.manga.gen.tr/cosplay.php?goster=27
S
sidarta12 yıl önce
motosiklet
iki tekerlekli taşıt. şeytan arabası.
S
sidarta13 yıl önce
elf
[bkz]fantastik edebiyat[/bkz]da bir çok türü vardır.Bunlar ; [bkz]light elf[/bkz],[bkz]moon elf[/bkz],[bkz]dark elf[/bkz],[bkz]drow[/bkz] vs vs...
S
sidarta13 yıl önce
en kötü günümüz böyle olsun vol 1 zirvesi
oluşturduğum zirveye katılım gerçekleşmediği için gelmeyeceğim zirvedir. saygıdeğer `ignorabimus` ile gelmeyişimin bir alakası yoktur. kendisine ve zirveye katılacak olanlara iyi eğlenceler dilerim. haa, kırılmadım mı ? kırıldım. ama kimin umrunda o… devamını gör
S
sidarta13 yıl önce
tüm memelere hükmedecek yegane meme
(bkz:kıymetlimisss)
S
sidarta13 yıl önce
kamuya açık alanda yiyişen çiftler
ülkemize inen bereketsizliğin ve türlü afetlerin belaların sebebidirler. allah kendilerini bu nefisperestlikten dolayı, bu nefisperestlikleriyle sebep oldukları cinayetler sebebiyle çok feci cezalandırır diye dua etmekteyimdir. oğlum kızım olsa evla… devamını gör
S
sidarta13 yıl önce
peki
kabul anlamı taşıyan kelime
S
sidarta13 yıl önce
türkiye nin ekonomik başarısının nedenleri
türkiye'nin son dönemde ekonomisini başarı ile yönettiği aşikar bir durumdur. bu olaya siyasi gözle bakmamak gerekir. nihayetinde söz konusu olan toplumsal bir olaydır. türkiye son dönemde bütçesini oldukça disiplinli tuttu. bütçe açığı vermemeye ç… devamını gör
S
sidarta13 yıl önce
sevimli ayıp kelimeler
osuruk = pırt...
S
sidarta13 yıl önce
bir zamanlar karizması olan şeyler
şimdi karizması olmayan birçok ayrıntı. mesela babam beni tekel bayiye 70lik rakı almaya gönderdiğinde, hem elimde eve rakıyla döndüğümde babamın nazarında hem de tekel bayinin çıktığı bütün sokaklarda bir karizma ve güç hissederdim üzerimde. yani bu… devamını gör
S
sidarta13 yıl önce
yalnızlık seremonisi
asosyallikten kurtulup sosyalleşme adına yeni adımlar atmaya neden olan seremonidir.
S
sidarta14 yıl önce
aşık olunan anime karakterleri
(bkz:şeker kız candy)
S
sidarta14 yıl önce
kız yazarlar toplanıyoruz zirvesi
kadın yazarların biz ne olacağız sorunsalına cevap çıkması muhtemel zirvedir.
S
sidarta14 yıl önce
che resimli tişört giyen devrimci
Altına mutlaka siyah bir pantolon giyer.
© copyright 2005 - 2026