bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek14
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- meyveli soda içen erkek6
- yorgun mermi10
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- erkeklerin biraz şey olması7
- gece yatağın altından uzanan el5
- odanın içine baykuş girmesi4
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- cinleri olan sözlük kızı5
- gece yatağın altından sözlük yazarı çıkması4
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- gece mezarda erkekle sevişen travesti görmek4
- parmak patates vs elma dilim patates7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- havanın buz gibi olması3
- bir sözlük kızı için 400 km yol gitmek4
- korkmuş bir sözlük kızını teselli etmek3
- cin mısır kabilesi5
- soğan salatası6
- mercimek çorbası4
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- iştahın kapanması7
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi5
- sözlük kızının sözlük erkeğine yemek ısmarlaması3
- yeni parti39
- sarapci koalanın bahçeye işemesi2
- gece yatağın altına uzanan ayak2
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sözlükte kavgacıların olmaması3
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- aramızda gezen tok yazarlar3
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- aylık 387 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- kadınlardan ilgi göremeyince erkeklere yönelmek3
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- psikopat erkek seven kızlar4
- bursalı erkeklere vurulan ibne damgası5
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi2
- üç tas tunç has hoşashfd2
- güne bir şarkı bırak14
- en güzel sevişme13
sevdiği entry'ler
son zamanlarda herkesin kendileri hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışması.
toplumun hemen her kesimi tarafından eleştirilere maruz kalmaları.
toplumun hemen her kesimi tarafından eleştirilere maruz kalmaları.
yokluğunda prangalar eskittiğim...
ismi lazım değil bir muz cumhuriyetinde öğrenciler yürüyor diye kralın koltuğunun sallanmasından korkanların karşı koyduğu eylem.
bu ülkenin polisinin (meclis değil başbakanlık değil herhangi bir bakanlık değil) bir partinin genel merkezine yürümek isteyen özgürlükçü öğrencilerine karşı koyarak suç işlediği eylemdir.
(bkz: aaa benim bu)
105 puanlık 2.vize sınavından 6 almayı başaran şahsımın içinde bulunduğu durumdur.
çok huzurluyum sözlük öyle böyle değil. yarın sınav var ve ben tatil yapıyorum.
105 puanlık 2.vize sınavından 6 almayı başaran şahsımın içinde bulunduğu durumdur.
çok huzurluyum sözlük öyle böyle değil. yarın sınav var ve ben tatil yapıyorum.
(bkz: çocuk kalbi)
(bkz: pal sokağı çocukları)
(bkz: gümüş patenler)
(bkz: ömer seyfettin hikayeleri)
(bkz: pal sokağı çocukları)
(bkz: gümüş patenler)
(bkz: ömer seyfettin hikayeleri)
zamanında boş kadro var diyerek eğitim fakültesi dışındaki tüm lisans mezunlarını öğretmen diye atayıp, eğitim sisteminin içine edip şimdi de donanımlı,bilgili öğretmenleri başka meslekler icra etmeye zorlayan durumdur.
su ürünleri mezunu olup sınıf öğretmenliği yapanlar var misal.
su ürünleri mezunu olup sınıf öğretmenliği yapanlar var misal.
o zaman maaşı da artsın dedirten olaydır. avrupa ülkelerinde maaşı en iyi olan mesleklerden biri öğretmenlikken türkiye de binlerce öğretmen ek gelir için lise mezunlarının yapmayacağı işleri yapmak zorunda kalıyorlar. eğer o ülkenin çalışma sistemini getiriyorlarsa maddi açıdan da gereğini yapmaları gerekir.
son derece istikrarlı bir kar yağışıdır. dün öğlen saatlerinde başlayıp aralıksız devam eden, yolları buz pistine çeviren, odtü'ye bile tatil ilan ettiren kar yağışıdır. yarın da tatil ettirsindir.
anlatılan fatih sultan mehmet ve istanbul'un fethi mi, ulubatlı hasan mı tam olarak kestiremediğim ama çağ kapatıp çağ açan bir olayın basit bir savaş filmi gibi lanse edilmeye çalışılmasına bozulduğum filmdir. film'in arka fon müzikleri daha osmanlı tarzı yapılsaydı keşke dedirten filmdir. en sonunda fatih sultan mehmet'in kilisedeki kızla çizdikleri mutlu portrenin aşırı derecede bayağılık kattığı meğer beklentilerim ne yüksekmiş diye düşündürten bir filmdir.
birinin görücü demesi.
mutsuzum sözlük. Bugün çok sevdiğim birilerini trafik kazasında kaybettim. daha gencecik bir çift bir de dogmamış bebekleri... trafik kazası mı demeli trafik terörü mü yoksa cinayet mi bilemedim. ama bu güzel iki insan ve yavruları daha annesinin karnında onlarca kişi dogacagı günü iple çekerken... söylemeye dili varmazken insanın bazı şeyleri hayat öğretiyor yaşatıyor ve gerçekleri vuruyor yüzüne... inanmam kabullenmem saatler aldı haberdeki tüm bilgiler onları işaret etmesine rağmen... sabah yola çıkmadan yüzünde kocaman gülümsemesi ile çekildigi fotoğrafı görünce insan,yorucu bir yılın ardından hak etmiş olduğu güzel bir tatilin dönüşünde sorumsuz bir kaç şoför yüzünden yiten canlar ve geride bıraktıkları... hayaller umutlar planlar... dogacak oğullarını bekleyen dedeleri nineleri... ölüm ne kadar da yakın hayat ne kadar da kısa ve bu dünya tüm şatafatı acısı ve sevinciyle ne kadar da boş... sözlük içim acıyor...
görsel
Bugün 2-3 saat uğraşıp yaptığım ardından komşulara ikram ettigim mübarek ve de muazzam leziz tatlıdır. Bunlar da arta kalanlar.
Bugün 2-3 saat uğraşıp yaptığım ardından komşulara ikram ettigim mübarek ve de muazzam leziz tatlıdır. Bunlar da arta kalanlar.
O kızcağızın hayata yasamaya dair umutlarını yeniden yeşertmek için elimden geleni yapardım. Tecavüzcüyü de malum organindan sallandırıp idam etmek lazım ama öyle bir adalet yok ne yazık ki. Zalim ile mazlumu ayırt edemeyen kara kalpli kara fikirli insanlık yoksunlarını da Allah a havale ederdim.
Bundan 8 sene evvel tanıştığım insanın açıkta olan yerlerini soguktan yakan kavuran pis bi ayazdir.
Insanımdan insanlığımdan utandıran patlama. Ölenler avrupa'da diye hristiyan diye yaşam standartı bizden yüksek diye ya da ülke politikasını sebep göstererek ölümü terörü katliamı vahşeti cinayeti meşru gören zihniyetleri, insanlık yoksunlarıni kokuşmuş kararmış kalpleri görmeme neden olmuştur. Irk dil din farketmeksizin masum kelimesinin anlamını idrak edemeyen potansiyel teröristleri gün yüzüne çıkarmıştir. O kafa kesen kadın çocuk demeden öldüren vahşilerden ne farkınız kaldı? Sen kim köpeksin de tanımadığın sana hiç bir zararı olmamış dili dini ne bilmedigin sadece eğlenmeye gitmiş insanların ölümüne sevinebilirsin.
Alt tarafı vahşice öldürülen masum insanlar için üzüleceksin onu da beceremeyip kendi nefsinin şeytani dürtülerini gelip buraya kusuyosun.
TERÖRE DE TERÖRÜ MEŞRULAŞTIRANA DA DESTEKLEYENE DE DESTEKLEYENi DESTEKLEYENE DE LANET OLSUN LANET OLSUN LANET OLSUN.
Alt tarafı vahşice öldürülen masum insanlar için üzüleceksin onu da beceremeyip kendi nefsinin şeytani dürtülerini gelip buraya kusuyosun.
TERÖRE DE TERÖRÜ MEŞRULAŞTIRANA DA DESTEKLEYENE DE DESTEKLEYENi DESTEKLEYENE DE LANET OLSUN LANET OLSUN LANET OLSUN.
Fransa'nın siyasi politikaları yüzünden oradaki masum insanların öldürülmesini haklı çıkaran zavallı insanların oldugunu göstermiştir.
Ulan gerizekalı senin ülkendeki hangi politikaya senin sözün geciyo. Adamlar cıksa siz ışidi desteklediniz kahrol düşman diye senin spor salonlarını konser salonlarinı restoranlarını bombalasa aa evet haklılar mi diyeceksin.
Senin cumhurbaşkanın blabla dedi diye gelip de otomatik silahlarla mahalleni tarasalar çoluk çocuk demeden iyi oldu hakettik mi olacak.
Terör nerede olsa terör. Yok ortadogu da da oluyomuş da haber olmuyomuş sen niye açmıyosun başlık da masum insanların öldürülmesine uzülenlere çatıyosun.
Hakikaten ülkenin boku çıkmış bu millete akepe çok bile. O savunuculugunu yaptığıniz ışid evini basıp kafanı koparirsa ne yapacaksin acaba?
Allah o kararmiş kalplerinize hidayet versin.
Ulan gerizekalı senin ülkendeki hangi politikaya senin sözün geciyo. Adamlar cıksa siz ışidi desteklediniz kahrol düşman diye senin spor salonlarını konser salonlarinı restoranlarını bombalasa aa evet haklılar mi diyeceksin.
Senin cumhurbaşkanın blabla dedi diye gelip de otomatik silahlarla mahalleni tarasalar çoluk çocuk demeden iyi oldu hakettik mi olacak.
Terör nerede olsa terör. Yok ortadogu da da oluyomuş da haber olmuyomuş sen niye açmıyosun başlık da masum insanların öldürülmesine uzülenlere çatıyosun.
Hakikaten ülkenin boku çıkmış bu millete akepe çok bile. O savunuculugunu yaptığıniz ışid evini basıp kafanı koparirsa ne yapacaksin acaba?
Allah o kararmiş kalplerinize hidayet versin.
hacettepe üniversitesi hastanesi kadın doğumda yatmakta olan bir hastaya acil 0 pozitif trombosit ve kan gerekmekte.
yardımlarınızı bekliyoruz sözlük ahalisi.
iletişim bilgileri
halime baran
hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesi
kadın doğum bölümü
05465993847
yardımlarınızı bekliyoruz sözlük ahalisi.
iletişim bilgileri
halime baran
hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesi
kadın doğum bölümü
05465993847