bugün
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları5
- anın fotoğrafı6
- yüksek sesle gülmek4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- borç ve kira olupta iyi olan para6
- red flag erkek listesi9
- ölüm9
- menemen9
- kral kaybederse3
- ölümü merak etmek2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı8
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- insanlara laf anlatmak2
- basit bir insan olmak5
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- nöbet4
- suri sakso 5 tl2
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- en uzun mesafe4
- nissan navara4
- her gün dışardan yemek yemek3
- forlove196
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- köfteci yusuf5
- balık etli mi kuru götlü mü5
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- ona bir şey söyle11
- türk müsün türkiyeli misin12
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- yazmaması2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- 40 hadis2
- boy vermek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- yunanistan29
- beni özleyenler elime mum diksin15
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uzay teknesi2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- hırvatistan12
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- nasıl birisiniz6

tayyip erdoğan ın en az 3 çocuk çıkışından sonra somali'ye en az 3 sms istiyorum demesidir.
(img:#914456)

bu tarz benim 2. sezon (tv8) yarışmacısıdır. 3 şubat 2015 salı günü yayınlanan btb bölümünde diğer kızlara "ben bu varoşlar içinde bulunmak istemiyorum lütfen beni eleyin" diyerek çıkış yapmıştır.
(img:#731642)
http://www.acunn.com/video/bu-tarz-b… devamını gör

birbirlerinin analarına söverek eğlenen tiplerden beklenen iğrençliktir.
veletler birbirlerinin analarına söverek gülüyor, birbirlerine ''napıyosun lan orospu çocuğu'' diyor. böyle tiplerden soma ya üzülmelerini beklemek hayalcilik olur elbette.

başçalan hesabından
"onlarca usulsüzlük, ahlaksızlık, hırsızlık, kayırma, talan, yalan vs yayınladık!
ama hala büyük turp bekleniyor. akpliler kendi kendilerine bir korku pompaladılar. ya uludere ya yazıcıoğlu ya muta dediler. biz demedik!
aslınd… devamını gör

Ekşi sözlük'te gezi sürecinde garanti bankasına boykot düzenlenirken ekşinin garanti reklamı alması gibi bir şey. Adminleri çıkar tayipi, akpyi kötüler, islam aleyhine yazılar yazdığı bile olur ama para tatlı geldi dimi sedat efendi neyse bizene ya ş… devamını gör

an itibariyle gerçekleşen olay. yine aynı yazı aynı ilahi.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/29-temmuz-2013-ek%C5%9Fi-s%C3%B6zl%C3%BCk-hacklenmesi-477021/

recep tayyip erdoğan'ın britney spears'ın criminal klibinde oynamış halidir.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/rte-nin-britney-spears-%C4%B1n-klibinde-oynamas%C4%B1-471115/

rabbinin verdiği vücudu reddedip başka çarpık şeylere özenen, bol bol zina , uyuşturucu ve ahlaksızlığın kol gezdiği bir cemiyette neyin onurunun adına yapılacağını merak ettiğim yürüyüş.

o kadar ince olmuş ki görünmüyor paşam denilesi ayardır.
ayar verecekse çıkmasın o konsere. parayı cukkala ondan sonra ayar ver.
vay arkadaş.

mevcut diyarbakır valisi, lakin durup duruken kahretti 8 ekim 2007 akşamı kanal d haber izleyenleri
(bkz:diyarbakir valisinin sehit cenazesindeki konusmasi)

photoshop vb resim düzenleme proğramlarını ustalıkla kullanan ve şu sıralar çok yoğun çalışan ekipdir.
(img:#458872)

melih gökçek in edip edebileceği tek doğru cümle olarak tarihe geçecek tweettir. tespitine kurban melih amca.

3 haziran 2013 beylikdüzü yürüyüşünün aynısı olmuştur. ayrıca biber gazı kapsülleri buldum ;(img:#456365)

en olaylı bugün olmuştur. 20 bin kişi ile yürürken ak parti il meclis binasından gaz bombası yedik. ondan sonra gelsin tomalar polisler.olaylar bildiğim kadarıyla hala devam ediyor.
(img:#455659)
(img:#455660)
(img:#455661)
(img:#455662)

en olaylı bugün olmuştur. 20 bin kişi ile yürürken ak parti il meclis binasından gaz bombası yedik. ondan sonra gelsin tomalar polisler.olaylar bildiğim kadarıyla hala devam ediyor.