bugün
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- dolar isterse 100 olsun15
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- ayvalık tostu7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- nilgün marmara3
- sabahları nefret edilen şeyler3
- adblue2
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- kaşarlı tost4
- saç kestirme perileri3
- arkadaşlar iyileştim2
- attila ilhan3
- evde soğuk kahve yapımı10
- ömer çelik ten israil e1 planı açıklaması2
- vincenzo italiano2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- israile atom bombası atmak8
- reis3
- velvet55
- sevgili2
- yemeksepetinde sipariş saati olmaması3
- kadın4
- uzaylılar3
- yaşlı vatandaşlar günü2
- aleksey batrakov29
- sözlüğün en harbi kızı9
- ad kavmi2
- yazarların favori giyim markası14
- harut ve marut2
- migros'a sorulacak tek soru24
- osuruktan şiirler61
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- 2026 ekonomik krizi17
- insan olmaya ceyrek kala15
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- sözlüğün en harbi erkeği7
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- hayattaki en değerli şeyler8
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- friedrich hegel la bi cay icek12
- victor osimhen20
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8

tayyip erdoğan ın en az 3 çocuk çıkışından sonra somali'ye en az 3 sms istiyorum demesidir.
(img:#914456)

bu tarz benim 2. sezon (tv8) yarışmacısıdır. 3 şubat 2015 salı günü yayınlanan btb bölümünde diğer kızlara "ben bu varoşlar içinde bulunmak istemiyorum lütfen beni eleyin" diyerek çıkış yapmıştır.
(img:#731642)
http://www.acunn.com/video/bu-tarz-b… devamını gör

birbirlerinin analarına söverek eğlenen tiplerden beklenen iğrençliktir.
veletler birbirlerinin analarına söverek gülüyor, birbirlerine ''napıyosun lan orospu çocuğu'' diyor. böyle tiplerden soma ya üzülmelerini beklemek hayalcilik olur elbette.

başçalan hesabından
"onlarca usulsüzlük, ahlaksızlık, hırsızlık, kayırma, talan, yalan vs yayınladık!
ama hala büyük turp bekleniyor. akpliler kendi kendilerine bir korku pompaladılar. ya uludere ya yazıcıoğlu ya muta dediler. biz demedik!
aslınd… devamını gör

Ekşi sözlük'te gezi sürecinde garanti bankasına boykot düzenlenirken ekşinin garanti reklamı alması gibi bir şey. Adminleri çıkar tayipi, akpyi kötüler, islam aleyhine yazılar yazdığı bile olur ama para tatlı geldi dimi sedat efendi neyse bizene ya ş… devamını gör

an itibariyle gerçekleşen olay. yine aynı yazı aynı ilahi.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/29-temmuz-2013-ek%C5%9Fi-s%C3%B6zl%C3%BCk-hacklenmesi-477021/

recep tayyip erdoğan'ın britney spears'ın criminal klibinde oynamış halidir.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/rte-nin-britney-spears-%C4%B1n-klibinde-oynamas%C4%B1-471115/

rabbinin verdiği vücudu reddedip başka çarpık şeylere özenen, bol bol zina , uyuşturucu ve ahlaksızlığın kol gezdiği bir cemiyette neyin onurunun adına yapılacağını merak ettiğim yürüyüş.

o kadar ince olmuş ki görünmüyor paşam denilesi ayardır.
ayar verecekse çıkmasın o konsere. parayı cukkala ondan sonra ayar ver.
vay arkadaş.

mevcut diyarbakır valisi, lakin durup duruken kahretti 8 ekim 2007 akşamı kanal d haber izleyenleri
(bkz:diyarbakir valisinin sehit cenazesindeki konusmasi)

photoshop vb resim düzenleme proğramlarını ustalıkla kullanan ve şu sıralar çok yoğun çalışan ekipdir.
(img:#458872)

melih gökçek in edip edebileceği tek doğru cümle olarak tarihe geçecek tweettir. tespitine kurban melih amca.

3 haziran 2013 beylikdüzü yürüyüşünün aynısı olmuştur. ayrıca biber gazı kapsülleri buldum ;(img:#456365)

en olaylı bugün olmuştur. 20 bin kişi ile yürürken ak parti il meclis binasından gaz bombası yedik. ondan sonra gelsin tomalar polisler.olaylar bildiğim kadarıyla hala devam ediyor.
(img:#455659)
(img:#455660)
(img:#455661)
(img:#455662)

en olaylı bugün olmuştur. 20 bin kişi ile yürürken ak parti il meclis binasından gaz bombası yedik. ondan sonra gelsin tomalar polisler.olaylar bildiğim kadarıyla hala devam ediyor.