bugün
- sabahın köründe entry giren işsizler4
- battal gazi3
- japonya17
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı2
- klima çarpması4
- sağa sinyal verip sola dönmek3
- silah çekildiği zaman patlar3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması2
- prensesler gibi uyanmak3
- üşüyen erkek2
- ağlamamak için kendini tutmak12
- gürcistan25
- en iyi simit hangi şehirdedir21
- kırgızistan8
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması3
- ctrlx22
- suca suruklenen cocuk8
- geceniz nasıl geçiyor7
- çin8
- latin atasözleri6
- geceye bir şarkı bırak17
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- hewal ebo18
- kuran da namaz yok21
- yeni yazarlara öneriler3
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- alison blaire2
- lahmacunu elle yiyen kız14
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- antalya şu an 28 derece4
- ilgi isteyen kız16
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- tez yazmak4
- cep telefonu4
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- içim yanıyor be sözlük7
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- sözlük sağ baştan saysın2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- hikayeyi devam ettir52
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- isveç3
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- nickten isim tahmini yapmak71
- almanya10

tayyip erdoğan ın en az 3 çocuk çıkışından sonra somali'ye en az 3 sms istiyorum demesidir.
(img:#914456)

bu tarz benim 2. sezon (tv8) yarışmacısıdır. 3 şubat 2015 salı günü yayınlanan btb bölümünde diğer kızlara "ben bu varoşlar içinde bulunmak istemiyorum lütfen beni eleyin" diyerek çıkış yapmıştır.
(img:#731642)
http://www.acunn.com/video/bu-tarz-b… devamını gör

birbirlerinin analarına söverek eğlenen tiplerden beklenen iğrençliktir.
veletler birbirlerinin analarına söverek gülüyor, birbirlerine ''napıyosun lan orospu çocuğu'' diyor. böyle tiplerden soma ya üzülmelerini beklemek hayalcilik olur elbette.

başçalan hesabından
"onlarca usulsüzlük, ahlaksızlık, hırsızlık, kayırma, talan, yalan vs yayınladık!
ama hala büyük turp bekleniyor. akpliler kendi kendilerine bir korku pompaladılar. ya uludere ya yazıcıoğlu ya muta dediler. biz demedik!
aslınd… devamını gör

Ekşi sözlük'te gezi sürecinde garanti bankasına boykot düzenlenirken ekşinin garanti reklamı alması gibi bir şey. Adminleri çıkar tayipi, akpyi kötüler, islam aleyhine yazılar yazdığı bile olur ama para tatlı geldi dimi sedat efendi neyse bizene ya ş… devamını gör

an itibariyle gerçekleşen olay. yine aynı yazı aynı ilahi.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/29-temmuz-2013-ek%C5%9Fi-s%C3%B6zl%C3%BCk-hacklenmesi-477021/

recep tayyip erdoğan'ın britney spears'ın criminal klibinde oynamış halidir.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/rte-nin-britney-spears-%C4%B1n-klibinde-oynamas%C4%B1-471115/

rabbinin verdiği vücudu reddedip başka çarpık şeylere özenen, bol bol zina , uyuşturucu ve ahlaksızlığın kol gezdiği bir cemiyette neyin onurunun adına yapılacağını merak ettiğim yürüyüş.

o kadar ince olmuş ki görünmüyor paşam denilesi ayardır.
ayar verecekse çıkmasın o konsere. parayı cukkala ondan sonra ayar ver.
vay arkadaş.

mevcut diyarbakır valisi, lakin durup duruken kahretti 8 ekim 2007 akşamı kanal d haber izleyenleri
(bkz:diyarbakir valisinin sehit cenazesindeki konusmasi)

photoshop vb resim düzenleme proğramlarını ustalıkla kullanan ve şu sıralar çok yoğun çalışan ekipdir.
(img:#458872)

melih gökçek in edip edebileceği tek doğru cümle olarak tarihe geçecek tweettir. tespitine kurban melih amca.

3 haziran 2013 beylikdüzü yürüyüşünün aynısı olmuştur. ayrıca biber gazı kapsülleri buldum ;(img:#456365)

en olaylı bugün olmuştur. 20 bin kişi ile yürürken ak parti il meclis binasından gaz bombası yedik. ondan sonra gelsin tomalar polisler.olaylar bildiğim kadarıyla hala devam ediyor.
(img:#455659)
(img:#455660)
(img:#455661)
(img:#455662)

en olaylı bugün olmuştur. 20 bin kişi ile yürürken ak parti il meclis binasından gaz bombası yedik. ondan sonra gelsin tomalar polisler.olaylar bildiğim kadarıyla hala devam ediyor.