bugün
S
shamanic13 yıl önce
necati şaşmaz ın gezi parkı konuşması
necati şaşmazın gezi parkı konuşamaması diyerekten özetlenebilecek sözde konuşma.
S
shamanic13 yıl önce
alper potuk
`eskişehirspor` altyapısından yetişen ve `rıza çalımbay` tarafından bu sezon a takıma alınan 1991 doğumlu orta saha oyuncusu. ilk resmi maçına `16 ağustos 2009 eskişehirspor bursaspor maçı`nda çıkmıştır. http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/991… devamını gör
S
shamanic13 yıl önce
scottish fold
(bkz:comins is the bord yeee) (bkz:mına mınaaa)
S
shamanic13 yıl önce
sahibinin dizinin dibinden ayrılmayan kedi
Sahibi nereye giderse onun peşinden giden, tuvalette bile rahat bırakmayan, her gece sahibinin yatağında uyuyan yenilesi kedidir. Bazı cins kediler kendilerini sevdirmez diye bilinir ama bu söz tam olarak doğru değildir. Kedinin Sahibi ile ilişkisine… devamını gör
S
shamanic13 yıl önce
sözlük yazarlarının kedi fotoları
S
shamanic13 yıl önce
plastik iphone
(bkz:laylon)
S
shamanic13 yıl önce
bakandan hasta genç kıza yardım sözü
utanmaz, haysiyetsiz, insanlıktan nasibini almamış ve yalancı medyanın `yardım isteyen kanser hastasına para veren bakan` olayı için attığı başlık. http://www.zaman.com.tr/gundem_bakandan-hasta-genc-kiza-yardim-sozu_2078141.html
S
shamanic13 yıl önce
fazıl say ın 10 ay hapis cezasına çarptırılması
(bkz:türkiye de ateist olan insanın idam edileceği gün) hayalken gerçek olan şeylerin devam edeceğine delalettir.
S
shamanic13 yıl önce
fazıl say
türkiye'nin tartışmasız en yetenekli piyanisti.
S
shamanic13 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
S
shamanic13 yıl önce
sözlük yazarlarının kedi cinsleri ve isimleri
uzun tüylü bir sokak kedisi- sylar. yavrusu da tekir bir dişi - luna.
S
shamanic13 yıl önce
sözlük yazarlarının kedi fotoları
S
shamanic13 yıl önce
mars one
2023de marsta koloni kurmak amacli projenin adi. Tanitim videosu: (vid:#39191)&feature=g-all-esi
S
shamanic13 yıl önce
atatürkstraat
hollanda'da bir sokak. atatürk ün adını vermiş hollandalılar. türkiyede ise posterleri çöpe atılıyor, heykelleri tahrif ediliyor. yazı gerçekten, çok yazık. (img:#375107)
S
shamanic13 yıl önce
her şeyi anlatan net bir resim
(img:#363289)
S
shamanic13 yıl önce
mars one
2023de marsta koloni kurmak amacli projenin adi. Tanitim videosu: (vid:#39191)&feature=g-all-esi
S
shamanic13 yıl önce
facebook kısa yolları
S
shamanic13 yıl önce
köpeğiyle evlenen adam
Avustralya nın Toowoomba şehrinde yaşayan Joseph Guiso isimli adam. parkta gezerken bir düğüne ~gerçek düğün~ ~insanların evlendiği yani~ ~swh~ denk gelmiş ve köpeğine biz de onlar gibi olabiliriz demiş. köpekte tabi konuşamadığı için cevap vermemiş… devamını gör
S
shamanic13 yıl önce
redhack
devrimci hack akımının türkiyedeki temsilcisi.. bir tüzükleri bile var: Red Hackers Association R.H.A Tuzugu I. Bolum RHA’NIN NITELIGI VE AMACLARI: a) R.H.A cesitli milliyetlerden Turkiye ve Dunya proleteryasinin ve ezilen … devamını gör
S
shamanic13 yıl önce
S
shamanic13 yıl önce
S
shamanic13 yıl önce
S
shamanic13 yıl önce
S
shamanic13 yıl önce
ateistlerin sadece müslümanlara ateist olması
ateistlerin müslüman geleneklerine karşı gerici yobaz rererö yapıp, hristiyan geleneklerine ses çıkarmaması hatta kutlamasıdır. ateistler hristiyan geleneği olan yılbaşı ve noele ses çıkarmıyor. çağdaşlık olarak görüyor hatta kendileri kutluyor. mü… devamını gör
© copyright 2005 - 2026