bugün
- ferdi özbeğen dinleyen erkek6
- sevişirken yapılması gerekenler6
- beyler bik bik erkek7
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- birazdan temmuza giriyoruz4
- mabel matiz dinleyen erkek3
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak3
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması20
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- çok sıkıcı adamlarsınız lan3
- iremga5
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- ilişkilerde masal karakteri arayan vizyonsuz5
- tai lung17
- şeyhin götüne priz sokmak8
- karımın ayaklarını yıkarım2
- adana4
- çiçekli şiirler bayım vardı ne oldu ona3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- türklerin ezik bir millet olması4
- 2026 temmuz ayı nasıl geçecek2
- hoşgörü dini islam12
- elif karaarslan5
- johnny sins ile mia khalifa film çekerse3
- clydeless bonnie2
- raikagetokatlayan5
- kadir mısıroğlu'nun soyu23
- dünya15
- komünizm gelecek nesil için tek kurtuluş yoludur4
- at kafası3
- içinde seks olmayan dizi'ya da film izlemek2
- ameliyat olmak15
- ateist dövmek11
- rabia naz vatan2
- milly alcock2
- futbol32
- velvet52
- sevdiğim kokteyl2
- incil de geçen peygamberlerin kuran da da geçmesi3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı4
- kylie jenner6
- 2026 dünya kupası37
- 0 0 719
- house of the dragon3
- kemalistler16
- m r e r e c t o6
- çirkin olduğu halde profil fotoğrafı koyan yazar2
entry'ler (18)
böyle bi sanat yoktur... sadece açık ol açık konuş açık davran açıkca belli et sonrada aç ve bekle :D
uzun zamandır birinden ilgi görmemiş yada etrafında popülerliği git gide azalan kızdır ki zirve yapmak ister...
gelecekte hergün bir yerlerde sex partisi veren Türk gençlerini düşleyen cahil mi cahil batının uşağı haline gelmiş gelenek ve göreneklerden sıyrılıp birde kendini çağdaş olarak tanımlayan fahişedir...
çöpçatanlık mesleği ile sosyalleşip bizede düşer mi acaba düşüncesiyle işine günden günden dahada sarılan kızdır... not: bu kızları kullanın ama dikkatli olun lakin tehlikeli kızlardır...
evindde bir kanepe , karyola takımı olan insanın kurabileceği cümledir...eğer ki bu da yoksa acilen tıbbi destek alması önerilir by seyyarcarizma :D
aklı olan insan hayır der bu refaranduma aklı olmayan arkadaşlarımada tavsiyem at gözlüklerini bir an evvel çıkarmalarıdır...
kızların düşündüklerinin ve söylediklerinin yaptıklarıyla uyuşmaması durumunu bilen bir erkek için gaaale alınmayacak nitelikle laf kalabalıkları ...
bence yanlış bir önermedir... kadınlar erkekleri gayet iyi tanımaktadır o an için menfaatine ne geliyorsa onu yapar kadınlar ...
-ne okuyon
-gıda mühendisliği
-hııı 2 yıllık mı
- hayır be kardeşim mühendislik diyorum sana 4
-hı anladım nerde çalışcan ya iş bulabilin mi
-gıda olan her yerde kardeş ama ben daha çok ceo olmak istiyorum
- hıhhhh oda ne
-yönetici gibi bişey
- hıı o zaman boşver mühendis ol sen ...
-gıda mühendisliği
-hııı 2 yıllık mı
- hayır be kardeşim mühendislik diyorum sana 4
-hı anladım nerde çalışcan ya iş bulabilin mi
-gıda olan her yerde kardeş ama ben daha çok ceo olmak istiyorum
- hıhhhh oda ne
-yönetici gibi bişey
- hıı o zaman boşver mühendis ol sen ...
Atatürkçüyüz deyipte evlerinin duvarlarında che resimleri olan şahıslardır ...
:D nitekim ki defterlikten cıkmış içinde bir tane ders notuna dahi zor rastlayabileceğimiz kızların kinde sevgilerinin isimlerini yazıp kalp yapmaları erkeklerinkinde sos oynama alışkanlıklarıyla dolu defterlerdir...
yaşıtlarının işlerini kurmuş evlenmiş hatta coluk coluga karısmıs olduklarını görüp senin hala askerliğide bitirip öyle mi iş arasam düşünceleriyle boğuşduğun ve hayata 10 yıl geç başladığın gerçeği...
bence direk söylenmesi gereken şey ... ama beyaz yalanlarla süslenmesi gerekende bir konu açıkcası biliyoruz ki kızlar yalanlardan cok hoslanır cünkü yalan olduğunu anlamazlar...
en kötü karar en iyi darbeden daha iyidir diyen merhum türkeşi faşist iftaralarından kurtaran söz...
komşunun cinsiyle değişkenlik gösterebilecek durum. eğer ki kız sa o an için tuvaletteki asıl amaç unutulur ve havalandırmadan arayış içine girilir...
yada kendi kendine duşta neden tek başına olduğunu ve karşı bir cinsin olmadığını sorgulayan ve sorgulama sonunda gelinen nokta...
yada benim gibi antalatacaklarını küfüre ihtiyaç duymadan lugatındaki geniş kelime hazinesi sayesinde anlatabilen şuan için çaylak ama bu sözlüğe damgasını vuracak olan yazardır...
tanrının ol demesiyle herseyin olduğunu bilmeyen körcahil örneği tanrı neden taş kaldırmaya çalışsın ki??