bugün
- kötü biri olduğunu bilmek5
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- en iyi antidepresan7
- kontrat fosfor karburator5
- true denilen yazar10
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- deli olduğunun farkına varmak6
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- acıkmamak için öneriler5
- arkadaşlar nasılsınız6
- soğuk suda duş almak2
- diyanetin abd'deki villaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- gecenin şarkısı5
- meyve kokan insan2
- gammazlar çetesi18
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- cilgincapkin221
- iç sesin sürekli konuşması3
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- sarı yeleli aslan trump8
- chp'nin hali ne olacak49
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- ışınlanma2
- cibali sahil3
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- adalet duygusu2
- otobüs muavini3
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- yazarları gülümseten şeyler6
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- hababam sınıfı semra hoca7
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
entry'ler (61)
Emily blunt'a cok benzemektedir. Seytan Marka Giyer filmindeki hirsli asistan rolunden hatirlarsiniz kendisini.
Emily Blunt'a çok benzemektedir. Şeytan Marka Giyer filmindeki hırslı asistan rolünden hatırlarsınız kendisini.
5 sene önce sevgili arkadaşımı bir trafik kazasında kaybettiğim gün. zaman geçtikçe yokluğu büyüyor, zaman iyi gelmiyor yani sadece kabulleniyorsun, metanetin arttırıyor olsa olsa, ara sıra özlemi içinde ağlıyorum, yerine başka bir dost koyulamıyormuş, keşke daha çok birlikte vakit geçirseydik. nur içinde yat, özletme bari arada sırada rüyada görüşelim.
yanlız yazanların en çok yaşadığı durum olduğunu düşünüyorm. zira çevrelerinde oğlum doğrusu yalnız diyecek yakınlıkta birileri yoktur.
içerken güldüren güldürürken içiren bir kahve türü söyleyin.
cvp: espresso
cvp: espresso
soru: en ahlaklı bilim dalı hangisidir?
cvp: genetik
cvp: genetik
mazhar fuat özkan ve üçlünün kombinasyonları.
kimliklerin cüzdana sığmayacak şekilde tasarlanması ya da cüzdanların da olabilir.
ciğerinin bile beş para etmediğini söylemek, organ bağışından soğutmak.
bu sene yapmayaım düşündüğüm hareket, belki de komple kapatmak için facebooku bir başlangıç olur. ne demişler başlamak kapatmanın yarısıdır.
eylülde gel... konuşmadan yürüyelim, gireyim koluna...
üzerindeki elbisyei görsen yıkılıyor...
yanındaki çocuk ığranççççç görüceksin kızıımmm
ayyy inanmıyorum
nereye akıyoruz gençler... v. s.
yanındaki çocuk ığranççççç görüceksin kızıımmm
ayyy inanmıyorum
nereye akıyoruz gençler... v. s.
klişenin klişe olabilmesi için olgunlaşıp biraraya gelmesi gereken şartlar nelerdir? bilenler bilmeyenlere anlatsın.
taze bitti.
uludağ gibi adamdı...
7.yüksek topuklarının sesinde yürüyüp gerçek seslere kulaklarını tıkayanlar güruhu... murathan mungan'ın yüksek topuklar romanındaki gibi. kabahat topukta değil kullananın işine geleni işitme engelinde... (bkz: yüksek topuklar)
her şeye rağmen her eşikte işittikleri sesler:
para sesi= daha çok alışveriş
su sesi= tatil, deniz
dedikodu= 5n,1k
(rhanelli kopyaladım tamamen kelimesi kelimesine anlatmak istediğim budur çünkü) Not: bazıları bu yazdıklarıma sevinmesin, burada olay türban, din, dil, ırk başörtüsü degil bildiğin burjuva sınıfının boşvermişiliği, bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılığıdır.
su sesi= tatil, deniz
dedikodu= 5n,1k
(rhanelli kopyaladım tamamen kelimesi kelimesine anlatmak istediğim budur çünkü) Not: bazıları bu yazdıklarıma sevinmesin, burada olay türban, din, dil, ırk başörtüsü degil bildiğin burjuva sınıfının boşvermişiliği, bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılığıdır.
yüksek topuklarının sesinde yürüyüp gerçek seslere kulaklarını tıkayanlar güruhu... murathan mungan'ın yüksek topuklar romanındaki gibi. kabahat topukta değil kullananın işine geleni işitme engelinde... (bkz: yüksek topuklar)
su sesi= tatil, deniz
dedikodu= 5n,1k
su sesi= tatil, deniz
dedikodu= 5n,1k
1913 yılında kurulmuş Türkiye'nin en eski binicilik kulübü. Henüz ata binmeyi yeni öğrenmeyi başladığım hoş, sakin, huzurlu mekan. Ata binmek gibi benim gibi bir çocukluk hayaliniz varsa buyurun gidin. Sanıldığı gibi pahalı bir spor değil ma sanıldığı kadar kolay da değil ama atlarla iletişimin müthiş huzur verdiği kesin. Arda Hoca var, O özel ders veriyor. (bkz: Arda Hoca) Amatörler için özel atlar var, açık ve kapalı maneji bulunan güzel bir tesis.
Aynı zamanda Türkiye'nin en eski binicilik kulübü. Since 1913!