bugün
- chp'nin hali ne olacak31
- insan olmaya çeyrek kala4
- gocu36
- favori manifest kızınız4
- kayyum kemal7
- kuzen evliliği6
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- ay pardon diyen erkek3
- tai lung11
- her evde en az iki araba olması2
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez24
- özgür özel'in yargı mensuplarına çete demesi2
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- zall buraya bak aslanım7
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste7
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- kürtçülük yapan komünist5
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- kemal kılıçdaroğlu21
- maç izlemenin çok saçma olması5
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- swinger3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- kalın bacaklı kadın çekiciliği4
- yagmurcu7
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- cesur olmak3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle66
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- ankara nın en berbat semti2
- insan olmaya ceyrek kala5
- düşük göz kapaklı gözler4
- arkadaşla buluşmak2
- günün şiiri8
- sizi ciddiye alamam vs herhangi bir yazar2
- en sevdiğiniz müzik türü2
- taze kekik4
- salata tarifleri2
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- düğün2
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
entry'ler (30)
olayın aslı fenerbahçe'nin zaten milli olan oyuncuları transfer etmiş olmasıdır.
her gün izlediğimiz dizilerin 1 hafta sonrasında unutuluyor olmasının dizi izleyememe sebebi olmamasına rağmen okunulan bir kitabın zamanla unutulması iyi bir okuyamama nedenidir.
pazardan sonra pazartesinin gelmesi kadar acı olmayan bir gerçektir.
"six days war" ın da bulunduğu tek albümü 1971 de yayınlanan colonel bagshot'ın muhtemelen hızlı ve öfkeli filminde kullanıldıktan sonra günümüzde yeniden meşhur olan parçası.
http://www.youtube.com/watch?v=5jt8mylf-9k
Yunanca versiyonuyla bile insanı duygulandıran bir ezgiye sahiptir.
Yunanca versiyonuyla bile insanı duygulandıran bir ezgiye sahiptir.
yetenek sizsiniz yarışmasında 1. olduktan sonra yapabildiği en iyi iş "çocuklar duymasın" adlı dizide figüran olmak olduğundan yetenek sizsiniz adlı programdan çıkacak kişilerin nereye varacağı konusunda kendini sorgulaması gerekir
minibüs şoförü biraz fazla konuşkansa yanındaki koltuğa oturulmamalıdır zira yolculuk boyunca minibüs şoförlerinin dertleriyle dertlenmek zorunda kalabilirsiniz.
nefesli çalgıların yoğun olarak kullanıldığı bir jazz grubudur.
hyptonic isimli parçaları güzeldir.
hyptonic isimli parçaları güzeldir.
TRT Müzik'te yeni yayın döneminde perşembe geceleri yayınlanan Yeni Türkü'nün müzikal programının ismi.
Sosyal medyanın ucuz haber üretme amacıyla 41000 kişi içinden erkek bulamayınca haber boşa gitmesin diye resmini yayınlamaktan çekinmediği erkeksi görünüme sahip kadındır.
fransızca orjinali "Jeanneton Prend Sa Faucille" olan Türkçe çevirisi "Jeanneton almış orağını" olarak çevrilebilen eğlenceli bir Grup Vitamin şarkısıdır.
kitap üzerine konuşulan ortamlarda hangi kitabı okuyosun sorusunun "filmi olan bir kitap adıyla" cevaplanması durumunda
- aa ben filmini izledim beğenmedim (veya çok güzeldi) gibi kitap muhabbetinin kitabın yerini tutmayacak bir film üzerinden devam ettirilmemesi adına kaçınılabilecek bir durumdur.
- aa ben filmini izledim beğenmedim (veya çok güzeldi) gibi kitap muhabbetinin kitabın yerini tutmayacak bir film üzerinden devam ettirilmemesi adına kaçınılabilecek bir durumdur.
bazı durumlarda güvenlik elemanının kanaat kullanarak alarma rağmen sizi tamam sorun yok diyerekten rahatlatarak telkin ettiği bir kasılmadır.
29.08.2011 tarihinde sosyalmedya programında performans sergilemiş karadeniz havaları icra eden amatör bir grup.
(bkz: rabbime sordum cleveland dedi) türünden bir entry olabilir.
bazı zamanlar gereksiz gaz olma durumudur.
John Perkins'in "Bir Ekonomik Tetikçinin itirafları" serisinden sonra yayınladığı kitabının ismidir.
olayın yine saptırılarak kürtler denize giremez mi boyutunda temel ayrımcılık manşetleri atılmak suretiyle çarptırılarak incelendiği durumdur.
tff'nin aldığı kararları mantıklı bir düzene sokmak adına daha da saçmaladığı kararlardan biridir.