bugün
- gocu33
- al sözlükteki bütün amlar senin olsun9
- bu daha büyümüyor mu diyen kız6
- yedekte feyk hesap tutmak5
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü3
- askerde starbucks bardağıyla komutana selam vermek4
- sözlük yazarlarına tavsiye2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i15
- veli toplantisi2
- çamurun yürüyen konuşan haliyiz2
- günlük 935 lira2
- s'i l v'e r m'i s t35
- yazarların benzedikleri ünlüler5
- fakir ekeği annesi sevsin2
- annenin sizi ayıplaması2
- nasıl birisiniz7
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir10
- vanlı kara haydar2
- çomar sürüsü3
- her gördüğü yeşillikte mangal yakan insan3
- true koş3
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sürekli geçmişe dönmek isteyen insan5
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması14
- usualsuspect'e uma thurman'ı atıp kaçmak2
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak6
- kuşburnu marmelatı3
- mavi kart2
- galatasaray'ın sporting maçı kamp kadrosu2
- muslettin amca10
- novus magister2
- enayimiknatisii34
- bugünkü halinden memnun olan insan3
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz2
- al bundy2
- dün fetöcu olanlar bugün bize fetöcü diyor2
- her şeyi hatırlayan insan4
- bir anda gelen temizlik perileri2
- serhat kılıç24
- lan birak ayak yapmayi2
- yörük kızı15
- uzungöl2
- modern dünyanın en büyük sorunu2
- kızılcık marmelatı2
- uludağ sözlük size ne kattı23
- anın görüntüsü24
- makarna ve kömüre oy satan insan2
- gelecek seçimlerde akepenin beklentisi2
- tuvalette nasıl görünürdün trendi2
- ansızın gelen benim burada ne işim var hissi3
entry'ler (30)
olayın aslı fenerbahçe'nin zaten milli olan oyuncuları transfer etmiş olmasıdır.
her gün izlediğimiz dizilerin 1 hafta sonrasında unutuluyor olmasının dizi izleyememe sebebi olmamasına rağmen okunulan bir kitabın zamanla unutulması iyi bir okuyamama nedenidir.
pazardan sonra pazartesinin gelmesi kadar acı olmayan bir gerçektir.
"six days war" ın da bulunduğu tek albümü 1971 de yayınlanan colonel bagshot'ın muhtemelen hızlı ve öfkeli filminde kullanıldıktan sonra günümüzde yeniden meşhur olan parçası.
http://www.youtube.com/watch?v=5jt8mylf-9k
Yunanca versiyonuyla bile insanı duygulandıran bir ezgiye sahiptir.
Yunanca versiyonuyla bile insanı duygulandıran bir ezgiye sahiptir.
yetenek sizsiniz yarışmasında 1. olduktan sonra yapabildiği en iyi iş "çocuklar duymasın" adlı dizide figüran olmak olduğundan yetenek sizsiniz adlı programdan çıkacak kişilerin nereye varacağı konusunda kendini sorgulaması gerekir
minibüs şoförü biraz fazla konuşkansa yanındaki koltuğa oturulmamalıdır zira yolculuk boyunca minibüs şoförlerinin dertleriyle dertlenmek zorunda kalabilirsiniz.
nefesli çalgıların yoğun olarak kullanıldığı bir jazz grubudur.
hyptonic isimli parçaları güzeldir.
hyptonic isimli parçaları güzeldir.
TRT Müzik'te yeni yayın döneminde perşembe geceleri yayınlanan Yeni Türkü'nün müzikal programının ismi.
Sosyal medyanın ucuz haber üretme amacıyla 41000 kişi içinden erkek bulamayınca haber boşa gitmesin diye resmini yayınlamaktan çekinmediği erkeksi görünüme sahip kadındır.
fransızca orjinali "Jeanneton Prend Sa Faucille" olan Türkçe çevirisi "Jeanneton almış orağını" olarak çevrilebilen eğlenceli bir Grup Vitamin şarkısıdır.
kitap üzerine konuşulan ortamlarda hangi kitabı okuyosun sorusunun "filmi olan bir kitap adıyla" cevaplanması durumunda
- aa ben filmini izledim beğenmedim (veya çok güzeldi) gibi kitap muhabbetinin kitabın yerini tutmayacak bir film üzerinden devam ettirilmemesi adına kaçınılabilecek bir durumdur.
- aa ben filmini izledim beğenmedim (veya çok güzeldi) gibi kitap muhabbetinin kitabın yerini tutmayacak bir film üzerinden devam ettirilmemesi adına kaçınılabilecek bir durumdur.
bazı durumlarda güvenlik elemanının kanaat kullanarak alarma rağmen sizi tamam sorun yok diyerekten rahatlatarak telkin ettiği bir kasılmadır.
29.08.2011 tarihinde sosyalmedya programında performans sergilemiş karadeniz havaları icra eden amatör bir grup.
(bkz: rabbime sordum cleveland dedi) türünden bir entry olabilir.
bazı zamanlar gereksiz gaz olma durumudur.
John Perkins'in "Bir Ekonomik Tetikçinin itirafları" serisinden sonra yayınladığı kitabının ismidir.
olayın yine saptırılarak kürtler denize giremez mi boyutunda temel ayrımcılık manşetleri atılmak suretiyle çarptırılarak incelendiği durumdur.
tff'nin aldığı kararları mantıklı bir düzene sokmak adına daha da saçmaladığı kararlardan biridir.