bugün
- yaşlandığının farkına varmak9
- clean girl akımı4
- dağ evi olmayan erkek4
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- eşitlik mi özgürlük mü3
- meis2
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- sözlük yazarlarının kekleri4
- asosyal ve çirkin olmak2
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- sözlük yazarı olunmaz2
- kirov reporting2
- sözlüğün çok durgun olması6
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- özkürt özel2
- ekşi sözlük referans17
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- sıcak hava vs soğuk hava6
- one by one2
- sigara içmeyen erkek3
- müzik dinlemek3
- baliye balayına gitme ezikliği4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- 2000 doğumlu kızlar6
- anın görüntüsü12
- her şeyi dramatize eden insan2
- ekonomi16
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- apo piçtir piç kalacak2
- çay içen kız2
- mekke anlaşması20
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- ulu parti5
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- türkiye11
- cansever19
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- evlenmeme nedenleri4
- sakallı aşçı4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- ingiliz ajanları5
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
entry'ler (11)
Birini kapıdan almayıp aa neden içeriye girmedin demek gibi bir şeydir. Fırsat verilmemiş dikkate alınmayıp dinlenmemiştir kadınlar. Arkasında kalmıştır erkeğin ve onların aksine destek olmayı hep bilmişlerdir.
Ahlak iyi olmaktır. Ahlak insanları kırmamaktır. Bu ülkede gördüğü her kadının götüne bakan milyonlarca erkek varken başı açık kadına ahlaksız demek gerizekalılığın bir göstersidir.
Dünyadaki bütün kötülüklere rağmen karşısındakine dünyayı hala güzel hissettiren varlıktır. Hepimizin hayata gelme sebebi, canımız yandığında çaldığımız kapıdır. Merhametiyle naifliğiyle bir erkekten daha kırılgan fakat bir erkeğin yaptığı bütün işleri yapabilecek kadar da güçlüdür. Kadın dünyanın süsüdür.
aids riski olan durumdur. erkeğin herhangi bir standartının olmadığını gösterir. kalitesiz bir yaşam tarzıdır.
içkiyi sigarayı kumarı çapkınlığı sevmeyen erkektir. Normal bir erkekten hiç bir farkı yoktur.
1 den fazla sevgilisi olmuş erkek gibi normal bir durumdur. Tecrübelidir.
Hayallerime engel olabiceğini düşündüğüm adamdan deli gibi sevsem de ayrıldım. Kendim için vazgeçtim. Bencil olabilmeyi başardım.
En yakın arkadaşım bana ayakkabının sağ teki der. Kendisi de sol tekiymiş. Çünkü bir çift ayakkabı birbirlerinden hiç ayrılmaz ya da asla başka bir ayakkabıyla eş olmazmış.
Okuduğum kitabın etkisinden çıkamayarak kitapla ilgili yazıları okumak için sözlüğe girdim. (bkz: bilinmeyen bir kadının mektubu)
Anaların babaların güçlükle inşaa ettiği GENÇLiK bütün emekler göz ardı edilerek israf ediliyor.
Şu anda okuduğum kötekli yerleşkesinde önce nefret ettiğim sonra beni büyütmesine izin verdiğim üniversite. Memnun olanına rastlamadım ama özlemeyenine hiç rastlamadım