bugün
- kadim kültürler4
- the merich9
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- gammazların sanki biraz şey olması2
- excornist2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- sözlük kızlarının aletleri2
- şeytan6
- age of empire 23
- bira cips6
- ömer hayyam3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- binlerce dansöz var3
- cin çarpma hikayeleri2
- velvet vs nervio19
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- arkadaşlar nasılsınız2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- laptop5
- sudekiray7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- aga be şarkılar5
- zam2
- maden suyu4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- friedrich hegel la bi cay icek2
- mezarlıkları sevmek5
entry'ler (10)
nickine hasta oldugum yazar. yazılarını okumaktan çok keyif alıyoruz. ailecek takip ediyoruz. *
sıklıkla doğurganlık dönemini tamamlamış kadınlarda ortaya çıkan kanser türüdür. ailesel yatkınlık hastalığın ortaya çıkmasında birinci dereceden önemlidir. erken regl olmak, geç menapoz, ilk doğumunu geç bir yaşta yapma, östrojen türevi ilaçlar kullanma, fazla yağlı yiyecek tüketmek, emzirmemek diger risk faktörleridir.erken tanı tedavide çok önemlidir. kadınlar kendilerini devamlı muayene etmeli ve menapoz döneminde mamogragilerini * aksatmamalıdırlar.
kafa yedirten hadise. helede bunu anneye babaya anlatıyorsan. anlatıyorsun anlatıyorsun eeee ne oluyor o zaman, ne işe yarıyor bu yazdıkların, hani sen iş ilanlarına bakıyordun, bak calışmayacaksan git askere aradan çıksın oda diye başlayan bi muhabbet.
erkegi hayattan bezdiren kız tavırları, hareketleri ve kaprislerin toplamı. bi teklife başta hayır demesi sonrada gitmedik diye küsmesi * . çocukca konuşması * . ailenle beni ne zaman tanıştıracaksın diye gereksiz ısrarı. bu kız neden seninle bu kadar samimi diyerek beynini yemesi. her gün "bugün nasılım" diye sorması. gittigin her yere bende geliyorum demesi. saçını sarıya boyaması * . saat başı arayıp nerdesin diye sorması. kavganın ortasında sen beni artık sevmiyorsun deyip ağlamaya başlaması.
ortalama yetişkin ağırlığının yaklaşık %2 sini oluşturan elementtir. bu mineralin büyük bir bölümü iskelet sisteminde; geriye kalanı dokularda ve kanda depolanmaktadır. süt ve ürünleri kalsiyum bakımından zengindir. eksikligi kaslarda tetanilere sebeb olmaktadır.
beceriksiz, deneyim sahibi olmayan,yetişmemiş kişiler için kullanılan bir deyimdir. çaylak, gerçekte kartal ailesinden, ortalama altmış santim boyunda, yırtıcı bir kuştur. ağır gövdeli bir kuş olduğundan, yavrularına, uçmayı öğretmesi çok uzun sürer ve sık sık da yavrular yere düşer. çaylak yavrularının uçmayı öğrenmekteki bu acemilikleri, halk dilinde böyle bir deyime kaynak olmuştur.
dogumlarından itibaren yakalarını bırakmayan lanettir. cogu sokaga cıkma yasagının oldugu bir gün hayata gözlerini açmıştır.
cnbc e de bir acil servis dizisi. diyaloglar ve verilen bilgiler yüzde yüz tıpla uyumlu. o diziyi izleyip doktor olmayı heveslenenler için büyük bir hayal kırıklıgı sebebi. çünkü türkiyede acil servisler böyle işlemiyor malesef.
c.botilinum bakterisinden elde edilen ve kaslarda yumuşak paraliziye sebeb olan maddenin uygun görülen yerlere enjekte edilmesidir. aslen besin zehirlenmesine sebeb olan bir bakteridir. klinik tabloyu bu toksini sayesinde olusturur. tıpta çok uzun süredir kullanılan bu madde, estetik amaçlı kullanıldıgında meşhur olmuştur.