bugün
- yazarların sabah kahvaltısı3
- ölüyorum lan ölüyorum3
- araba kullanırken uyumak3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- from gold from dust13
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- rujlu erkekle öpüşmek3
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- fiziği güzel sözlük kızları48
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- recep tayyip erdoğan27
- rujlu kadınla öpüşmek6
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- nervio23
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- vajinanın iç sıcaklığı10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- silikon memenin patlaması10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- burna tuzlu su çekmek6
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- gocu19
- kopya çekmenin etiği5
- adalet ve kalkınma partisi4
- fatma betül sayan kaya59
- gurbet3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ekrem imamoğlu6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- seni terkedeceğim4
- iyi dostlar biriktirdim7
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- memeleri kafam kadar kız20
entry'ler (80)
bir kızın önce erkeğin şekline şemâline bakması gâyet insanîdir. her insan fıtrat olarak önce dış görünüşü baz alır.
beyin bir güzellik (altın orana yakınlık) gördüğünde ona yakınlaşmak isteyecektir. sonrasında iş muhabbete, konuşmaya geldiğinde karakter daha önemli olur. yan yana iki adam koyun ve bunlar hiç konuşmasınlar sadece beklesinler. bir kızı çağırın ve bunlardan birini seçmesini isteyin. sizce hangisini seçer?
beyin bir güzellik (altın orana yakınlık) gördüğünde ona yakınlaşmak isteyecektir. sonrasında iş muhabbete, konuşmaya geldiğinde karakter daha önemli olur. yan yana iki adam koyun ve bunlar hiç konuşmasınlar sadece beklesinler. bir kızı çağırın ve bunlardan birini seçmesini isteyin. sizce hangisini seçer?
tamamen insani bir duygudur adı üstünde "gelişmiş vücut". insanlar gelişmiş şeyleri severler. er kişiler için de geçerlidir bu, onlar da iyi fizikli hatun kişi isterler.
(bkz: başak burcu erkeği)
enteresan şekilde başaklığın armağanı takıntı ve çekingenlik huyları kendisinde mevcut olmayan aktör kişi.
enteresan şekilde başaklığın armağanı takıntı ve çekingenlik huyları kendisinde mevcut olmayan aktör kişi.
hayatın yaşanabilir olduğu düşüncesi.
böyle bir düşünceniz olduğu an her şey bu kategorideki detaylar arasına girmeye meyillidir.
böyle bir düşünceniz olduğu an her şey bu kategorideki detaylar arasına girmeye meyillidir.
bu filmde kendimi jess'in yerine öyle bir koymuşum ki birtakım olaylardan sonra yaşadığım dram filmi 6 sene önce izlemiş olmama rağmen hâlâ aklımdadır.
izleyecekseniz gözyaşı için peçetenizi hazırlayın benden söylemesi.
bence bu filmin etkileyiciliği izleyenlerin jess'te kendini bulmaları.
izleyecekseniz gözyaşı için peçetenizi hazırlayın benden söylemesi.
bence bu filmin etkileyiciliği izleyenlerin jess'te kendini bulmaları.
güneş burcum: başak
ay burcum: balık
yükselenim: oğlak
bir insana etki eden sadece senelik burcu değildir.
ay burcum: balık
yükselenim: oğlak
bir insana etki eden sadece senelik burcu değildir.
1.bireysel herhangi bir sorumluluk için birilerinin ağzına, onayına, desteğine bakmıyorsa;
2.konuşurken ses tonunda titreme, perdelenme (doğal sebepler hâriç, yani ses yapısı öyle olabilir.) olmuyorsa;
3.yürüyüşü vakur (kibirli değil heybetli) ise;
4.kendini iyi ifâde edebiliyorsa.
2.konuşurken ses tonunda titreme, perdelenme (doğal sebepler hâriç, yani ses yapısı öyle olabilir.) olmuyorsa;
3.yürüyüşü vakur (kibirli değil heybetli) ise;
4.kendini iyi ifâde edebiliyorsa.
bunun için erkeğin:
etkileyici, özgüvenli ve yakışıklı olması gerekir.
ayrıca teklif etmek de nedir? iki kişi karşılıklı bir şey hissediyorsa su akar yolunu bulur zâten.
etkileyici, özgüvenli ve yakışıklı olması gerekir.
ayrıca teklif etmek de nedir? iki kişi karşılıklı bir şey hissediyorsa su akar yolunu bulur zâten.
torku, sonuna kadar...
bir de chaby'e falan sarkar bunlar.
çok merak ettiğim sebeptir.
her insanın aslında atası bir iken günümüzde varolan ırklardaki farklılığın(hem fiziksel hem karakteristik) sebebi ne ola ki? iklim mi? beslenme mi? ne?
beni aydınlatın.
her insanın aslında atası bir iken günümüzde varolan ırklardaki farklılığın(hem fiziksel hem karakteristik) sebebi ne ola ki? iklim mi? beslenme mi? ne?
beni aydınlatın.
kısmetse yarın başlayacağım uzakdoğu sporu.
çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklığına uğramam ve beklediklerimi bulurum. öğrendiğim kadarıyla sadece fiziksel değil ruhsal anlamda da insanı eğiten bir spormuş. sanırım o yüzden bu kadar çok tutulmuş ve başarılı olmuş.
çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklığına uğramam ve beklediklerimi bulurum. öğrendiğim kadarıyla sadece fiziksel değil ruhsal anlamda da insanı eğiten bir spormuş. sanırım o yüzden bu kadar çok tutulmuş ve başarılı olmuş.
yürüyebilir.
mesela ben kankamla buluşurken birbirimize doğru yürüyoruz.
mesela ben kankamla buluşurken birbirimize doğru yürüyoruz.
üniversiteyi ütopikleştirmeyin. zira mükemmellik orda kesinlikle yok.
avarasya maratonunda 15km tempolu yürüyüş.
güngörenden çıkıp eminönüne zevkine arkadaşımla bisikletle gitmiştik ama dönüş yolumuz yokuşlarla bol olduğundan zorlanmıştık epeyce.
yenikapı sahilde yüzmüştük arkadaşlarımla. bildiğin yanımızdan ido vapurları geçiyordu. vapur geçtikten sonra baya dalga yiyorduk. ordaki kayalardan atlamalarımız cliff jumping yerine geçerdi sanırım.
kocaeli kefkende 2 defa 1 haftalık çadır kampı yapıp karadenizin tadını çokça çıkarmıştık.
2-3 kere de doğa yürüyüşü yapmışımdır.
spor sağlıktır, sağlıcakla kalın.
güngörenden çıkıp eminönüne zevkine arkadaşımla bisikletle gitmiştik ama dönüş yolumuz yokuşlarla bol olduğundan zorlanmıştık epeyce.
yenikapı sahilde yüzmüştük arkadaşlarımla. bildiğin yanımızdan ido vapurları geçiyordu. vapur geçtikten sonra baya dalga yiyorduk. ordaki kayalardan atlamalarımız cliff jumping yerine geçerdi sanırım.
kocaeli kefkende 2 defa 1 haftalık çadır kampı yapıp karadenizin tadını çokça çıkarmıştık.
2-3 kere de doğa yürüyüşü yapmışımdır.
spor sağlıktır, sağlıcakla kalın.
bir türk olarak şunu derim ki:
benim için kürtmüş, çerkezmiş, türkmüş, lazmış yok mezopotamya imiş yok batı anadolu imiş farketmez eğer bu vatan toprağının evladıysa... mezopotamya çocuğunun ataları ile benim atalarım ve sair saydığım etnik toplulukların ataları şu anadolu toprağı için, din için, vatan için aynı safta aynı şartta omuz omuza savaşmışlar.
şimdi hepsinin torunları burada sanki sidik yarıştırıyorlar, yazık.
benim için kürtmüş, çerkezmiş, türkmüş, lazmış yok mezopotamya imiş yok batı anadolu imiş farketmez eğer bu vatan toprağının evladıysa... mezopotamya çocuğunun ataları ile benim atalarım ve sair saydığım etnik toplulukların ataları şu anadolu toprağı için, din için, vatan için aynı safta aynı şartta omuz omuza savaşmışlar.
şimdi hepsinin torunları burada sanki sidik yarıştırıyorlar, yazık.
herkes sanayi, iş imkanı falan demiş gerekli bunlar eyvallah da... istanbuldan gitmeyenlerin birçoğu eğitim yüzünden gitmiyor. mesela bizimkiler hep memleket hayali kurarlar ama evlatlarının eğitimi için kalırlar istanbulda.
o yüzden iş imkanı, barınma ve yaşam imkanları ile beraber eğitim imkanları da geliştirilir ve gençler için spor alanları, sosyal alanlar inşa edilir ise bu sorun çözülecektir zannımca.
o yüzden iş imkanı, barınma ve yaşam imkanları ile beraber eğitim imkanları da geliştirilir ve gençler için spor alanları, sosyal alanlar inşa edilir ise bu sorun çözülecektir zannımca.
başak burcudur.
(bkz: cüneyt arkın)
(bkz: michael jackson)
(bkz: keanu reeves)
(bkz: dylan o brien)
(bkz: burak serdar şanal)
kanıtlarla geldim. ehehe.
(bkz: cüneyt arkın)
(bkz: michael jackson)
(bkz: keanu reeves)
(bkz: dylan o brien)
(bkz: burak serdar şanal)
kanıtlarla geldim. ehehe.
şaka olduğunu umarak bir şaka yapayım, ciddiyse özür dilerim takmayın...
(bkz: sen intihar mektubu musun)
dediğim gibi maksat ortamı yumuşatmak.
(bkz: sen intihar mektubu musun)
dediğim gibi maksat ortamı yumuşatmak.