bugün

entry'ler (6)

sevgilisinden başkasına bakmayan erkek

biri benimdir.

sevgilimle her konuda anlaşıyoruz . ( her konuyu açabilirsiniz. başka kadına ihtiyaç duymuyorum ) ve gidip bazı o..pu çocukları gibi 5 sevgili birden yapıp milletin duygularıyla oynamıyorum.

çünkü adamım , bazıları gibi erkek müsveddesi değilim.

NOT : bu yazının tamamı bedensel olarak aldatmak konusunda yazılmıştır. sevgilimle beraber başka kızları , erkekleri eleştiriyoruz. yorumluyoruz . aramızdaki güven duygusu böyle olunca ergen ergen kıskançlıklar olmuyor.

izmir abartılmış bir balondur

he kardeşim he. izmir abartılmış he. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama kudurmayı bırak . yavaşça klavyeden ellerini çek.

izmiri abartıyorsunuz sözünü 18 avrupa ülkesi gezmiş sevgilim bile demiyor. Saygılar

fenerbahçe

gol atınca havaya giren takımdır.. ayrıca fenerbahçe SK tüm kanser olan taraftarlarının kemoterapi ücretlerini karşılamalılardır. olmuyor öyle çöp takıma hoca getirip 1 gol atınca havalara girmek

erekte olduğunuz en garip ve zamansız yerler

sevgilim şu lanet rossmann a ruj almak için girmişti. neden oldu bilmiyorum ama bir anda penguen gibi yürümek zorunda kalmıştım.. sevgilim durumu anlamış önümde beni tanklıyordu ( millete rezil oldum ) .

NOT : yaşlı teyzelerden tahrik olmuyorum nedensizce oldu

hüseyin nihal atsız

ırkçı rezil herifin teki kürtler hakkında söylediği sözler olsun Atatürk ü sevmeyen birini camdan aşağıya atması olsun bunu belirtiyor. milliyetçidir aynı zamanda. ülkücülerin pek sevdiği biri.

izmir

burada övmeyeceğim çomarları izmire toplamak saçma olur.
© copyright 2005 - 2026