bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- bir şey söyle8
- sigara içelim mi6
- geceye bir şarkı bırak4
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- çalıyor ama çalışıyor4
- uyuyamama nedeni5
- fatma betül sayan kaya14
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- akp kazandı11
- dünya52
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- koklayarak insan tanımak7
- akp seçmeni2
- sözlükteki anlık online sayısı2
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan2
- fredrik midtjsö2
- latin amerika ispanyolcası2
- sozlukspot2
- siyahi peygamber olmaması8
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- canım ıspartam2
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- morkstar yazdı bunu12
- gocu32
- anın görüntüsü28
- özlemek2
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- dayanç3
- şuan dinlediğin şarkı8
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- ankara şarkılarında çirkinleri zorbalama merakı2
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- johnny sinsin türk olması2
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlüğün en güzel kadını26
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- evrim muhafızları2
entry'ler (9)
Schadenfreude, sevilmeyen kişinin çektiği acıdan zevk alma durumudur.
Başka sorusu olan?
Başka sorusu olan?
itiraz gelmemiş doğru tespit, yeni bir paralel mi doğuyor yoksa?
"Beyaz Saray Trump'ın sözleri hakkında bir açıklama yapmazken, Clinton'ın bir Sözcüsü "Bu, Donald Trump'ın ABD'yi aşağılamasının bir başka örneği" dedi."
"Beyaz Saray Trump'ın sözleri hakkında bir açıklama yapmazken, Clinton'ın bir Sözcüsü "Bu, Donald Trump'ın ABD'yi aşağılamasının bir başka örneği" dedi."
Dincilerin yapıtaşı...
Bülent Ecevit yıllarında orduya karşı emniyete adamlarını dolduran bu kişi yakın zamanda adamlarını TSK ya da sızdırmıştır.
"MGK'da, Fethullah Gülen'in orduya sızma girişiminden ve çeşitli faaliyetlerinden rahatsızlık duyduklarını söyleyen komutanlara dönemin Başbakan Yardımcısı Ecevit karşı çıkıyor ve “Siz, Gülen'in geçmişinden yola çıkarak bu kanıya varıyorsunuz. Kendisini tanısanız bunları söylemezdiniz. insanlar değişip gelişebilir” diyordu."
Ak partinin iktidara geçmesiyle beraber FETÖ devletin her bir yerine virüs gibi dağılmaya devam etmiş ve temellerini resmen atmıştı. Kemik kadro oluştuktan sonra ergenekon, balyoz ve kck gibi kumpaslar çıkmaya başlamıştı.
Ak parti iktidarının bütün politikalarını yerle bir etmek için çalışmaya başlamışlardı, övdükleri kişi yoktu karşılarında artık roller değişmişti. Planlar ve senaryolar artık hazırdı, ama bu devleti Suriye gibi parçalamaya çalışan dış güçlerin köpeği olmuş kişilerin amacı ülkede ters reaksiyon gösterdi. ironi.
Bülent Ecevit yıllarında orduya karşı emniyete adamlarını dolduran bu kişi yakın zamanda adamlarını TSK ya da sızdırmıştır.
"MGK'da, Fethullah Gülen'in orduya sızma girişiminden ve çeşitli faaliyetlerinden rahatsızlık duyduklarını söyleyen komutanlara dönemin Başbakan Yardımcısı Ecevit karşı çıkıyor ve “Siz, Gülen'in geçmişinden yola çıkarak bu kanıya varıyorsunuz. Kendisini tanısanız bunları söylemezdiniz. insanlar değişip gelişebilir” diyordu."
Ak partinin iktidara geçmesiyle beraber FETÖ devletin her bir yerine virüs gibi dağılmaya devam etmiş ve temellerini resmen atmıştı. Kemik kadro oluştuktan sonra ergenekon, balyoz ve kck gibi kumpaslar çıkmaya başlamıştı.
Ak parti iktidarının bütün politikalarını yerle bir etmek için çalışmaya başlamışlardı, övdükleri kişi yoktu karşılarında artık roller değişmişti. Planlar ve senaryolar artık hazırdı, ama bu devleti Suriye gibi parçalamaya çalışan dış güçlerin köpeği olmuş kişilerin amacı ülkede ters reaksiyon gösterdi. ironi.
insan hayatına rahatsız edici özelliğinin yanında, fikir veya görüşlerini eleştri çizgisinden çıkmasıdır.
(bkz: saygısızlık)
(bkz: saygısızlık)
Yoksulluk sınırı olarak algılarsak bence asgari ücrettir. Fakirlik bulaşıcı mı yoksa genetik mi? Bence başlık bu olmalıydı, işin temeli bunda gizli.
Bakışları vardır mesela insan yaşadığını nasıl bir mucizenin içinde olduğunu anlar. Her gördüğünde sarılmak, kokusunu ciğerlerinin her bir hücresine doldurmak istersin. Yıllar geçsede, anıların üstüne beton dökülse bile yine her gördüğünde o bakışları eskiye gidersin ilk günkü gibi...
Zeki Kayahan Çoşkunun söylediği gibi "Geçmiş geçmişte ben geçemiyorum ki..."
Zeki Kayahan Çoşkunun söylediği gibi "Geçmiş geçmişte ben geçemiyorum ki..."
Nöronlar arası temassızlık sezdim...
Bunun başka bir açıklaması yok eğer varsa ortada öyle bir beyin yok!...
Bunun başka bir açıklaması yok eğer varsa ortada öyle bir beyin yok!...
Her ortam mutlaka bulunan, enerji ve sinerji etkileri pozitif insanlara göre daha gelişmiş insana insandan daha çok benzeyen bir tür varlık veya cisim.
islamiyetçi bir kafadan değil başkomutan er bile olmaz. Dini ele alıp siyaset yapmakla, geçmişten günümüze yaptığı her politikası alt üst olmuş bir kişiyi anca at gözlüklerini takan bir kısım yapabilir. Başkomutan dediğiniz Atatürkle karşılaştığında hangi yöne ağır basar birde siz bakın...