bugün
- diamond bosphoruss denen yazar22
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- sedat pekmez25
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz22
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- as macaa2
- sex asnasında beddua almak4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- devlettapar2
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- heyecanlıyım sözlük4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- taze kekik2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- faik öztrak7
- uludağ sözlük discord grubu11
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- ilk maaş4
- insanlardan nefret etmek9
- birine geç kalmak10
- gammazlama aparatı2
- penis boyutunun önemi4
- ne güzel sözlük2
- ırmak koparan2
- katılım bankacılığı3
- yer sofrası7
- true nun çaylak olması2
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
- anama da söv2
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
- kemal kılıçdaroğlu20
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı9
- bruce lee5
entry'ler (21)
Kemal sunal'ın 1977 yılında çekilmiş "SAKAR ŞAKiR" filmindeki Şakir'in bindiği üç tekerlekli kabinli motorsiklet plakası.
Kararlılığı gösteren söz öbeği. yada bir inat uğruna yapmaması gereken işi yapmayı düşünün kimse.
örnek : inat ettim yapıcam o işi. Beni kimse döndüremez bu düşüncemden. kimse engel olmasın. inadım inat götüm iki kanat
örnek : inat ettim yapıcam o işi. Beni kimse döndüremez bu düşüncemden. kimse engel olmasın. inadım inat götüm iki kanat
Çok kibar ve naif bir şekilde söylenen GÖT kelimesinin eş anlamlısı.
Genelde 0-6 yaş grubu çocuklarda daha çok kullanılır.
örnek: Bak düştü popişinin üstüne
Genelde 0-6 yaş grubu çocuklarda daha çok kullanılır.
örnek: Bak düştü popişinin üstüne
1-- Normal orospunun bi tık kötüsü. Ortalığa düşmüş,per perişan olmuş, amı götü dağılmış,önüne gelen kişi ile ilişkiye girerek bataklığa batmış kimse.
2--Bir kişiye yada bir mekana ait bir nesnenin,birçok kişi tarafından izinsiz kullanılması sonucunda ortaya çıkan laf öbeği. örnek: Nerede bu kalem kardeşim ya iyice ortalık orospusu yaptınız haaa.
2--Bir kişiye yada bir mekana ait bir nesnenin,birçok kişi tarafından izinsiz kullanılması sonucunda ortaya çıkan laf öbeği. örnek: Nerede bu kalem kardeşim ya iyice ortalık orospusu yaptınız haaa.
Yemiştir soğanı sarımsağı leş gibi soğan sarımsak ve aynı dışkı gibi kokan ağızlı,dişinde halen maydonoz kalıntısı olan iğrenç kişilerdir. Kimisi demiş karizma olurlar. Yerim öyle karizmayı. Benim gibi yazahane işinde çalışıpta o kusulası kokuyu alan kişilerde aynı düşüncedemi acaba ??? ....tiğimin kıroları.
eski reklam cıngılı halen kulaklarımda olan, muz kokulu güzel yiyecek.
Adaletsiz ve hunharca başlayan,saatlerce veya günlerce süren cinsel ilişki sonucunda,vajina ve takat deliklerinin genişlemesiyle her iki deliğin birbirine yaklaşıp tek delik olması.
Örnek: Len yeter ya ! kaç gündür amını götünü bir ettin kızın.
Örnek: Len yeter ya ! kaç gündür amını götünü bir ettin kızın.
Ülker çizi.
Gaziantep'te 1990 yılının yaz aylarıydı. Ailece maddi açıdan çok kötüydük. Komşumuzun oğlu (RESUL)ismini bile unutmamışım lanet olsun) bu krakeri almış yiyordu. Okadar çok canım çektiki,bir tane istedim. Vermedi. Sonra tekrar istedim yine vermedi...Şuan evimde dolu belki yüzüne bile bakmıyorum ama bulunduruyorum... Yeşil ambalajını her gördüğümde bu durum gelir aklıma böyle bir iz bırakmıitır bende bu lanet kraker...
görsel
Gaziantep'te 1990 yılının yaz aylarıydı. Ailece maddi açıdan çok kötüydük. Komşumuzun oğlu (RESUL)ismini bile unutmamışım lanet olsun) bu krakeri almış yiyordu. Okadar çok canım çektiki,bir tane istedim. Vermedi. Sonra tekrar istedim yine vermedi...Şuan evimde dolu belki yüzüne bile bakmıyorum ama bulunduruyorum... Yeşil ambalajını her gördüğümde bu durum gelir aklıma böyle bir iz bırakmıitır bende bu lanet kraker...
görsel
izmir incir altı sahil yürüme yolunda sağda kalan koyda balıkçıların bulunduğu mevkide,Adı"DERiNiM 35"olan denizden çıkarılmış halde duran kiremit renginde çok eski balıkçı teknesi...
görsel
görsel
Yurtta sulh konseyi yönetime el koymuştur,ikinci bi emre kadar sokağa çıkmak yasaktır,diyen trt spikeri
Dalga geçmek,kandırmak yada şaka yapmak gibi söz öbeklerinin yeni moda adı...
diğer 4 vakit ezan sesinden daha bi huzurlu daha bi güzel.Her duyduğumda içime huzur veren dünyanın fani olduğunu hatırlatan ses.
dondurulmuş limonlu portakallı vişneli kakaolu buz dondurma.
çocukken ilk duyduğumda "sütlü mısırda nasıl oluyor acaba" diye düşündüğüm dünyanın en güzel yiyeceği *
Ünlü olabilmek için kendini medyum olarak tanıtan 90ların popüler kişiliği.bir canlı yayında medyum memişten tekme tokat yumruk yiyen engelli biçare. en son duyduğumda kanser hastasıydı.Şimdi nerelerde Allah yardımcısı olsun...
Ketçap ve mayonez ile tadına tat katılabilen kalori ve çok güzel kilo alma yiyeceğidir. Gece yatarken 1 tabak ye sabah sana 1 kilo yağ olarak geri dönsün. denemesi bedava
Hiç bir telefonumu onun kadar çok sevmedim. Şimdi kullandığım samsung note 4 de dahil.
doktor terimine göre makat. örnek ; bu ilacı makattan alıcaksınız...
Eskiden kasap vitrininde asılan koyunların kıçları güzel görünsün diye koyunların kıçına takılan yapma yada orjinal çiçek. Ayrıca şaka yada kızmak amaçlı hakaret sözü. Örnek: konuşma lan göt lalesi
Bu kadar asil bir bayan olamaz. Asaleti ortalığı yıkıyor. Ses tonu ve asaletiyle beni kendine aşık ettiren güzel insan...