bugün
S
sarimsituruncu11 ay önce
sateist
@1 benim, kaptırmam. ulu sözlük yazarı.
S
sarimsituruncu5 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
S
sarimsituruncu5 yıl önce
fatih müderrisoğlu
`Hacettepe üniversitesi` `Sanat tarihi` bölümü `Türk islam eserleri` ana bilim dalı ve `Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü` Yönetim Kurulu üyesi. ismiyle müsemma kişilerden hocam... “sana ödev vermeye korkuyorum. nereyi ödev versem soluğu orada alıyo… devamını gör
S
sarimsituruncu5 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
S
sarimsituruncu5 yıl önce
fallen angel
geçmiş olsun dediğim, hemen toparlanmasını dilediğim yazar. veya melek. ne bileyim.
S
sarimsituruncu5 yıl önce
fallen angel
geçmiş olsun dediğim, hemen toparlanmasını dilediğim yazar. veya melek. ne bileyim.
S
sarimsituruncu5 yıl önce
pınar gültekin
Ne yazık ki ormanlık alanda ölü bulunmuş ve eski erkek arkadaşı cinayeti itiraf etmiş...sabah sabah yine içimiz karardı...içini daha da karartmak isteyen “ensonhaber.com” isimli internet sitesinde bu haber için yapılan yorumları açıp okuyabilir.
S
sarimsituruncu5 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
S
sarimsituruncu5 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
S
sarimsituruncu5 yıl önce
en sevilen dizi repliği
-la olum insan sevdiği adama şans verir la sevdiği adama..
S
sarimsituruncu5 yıl önce
sözlükte keman çalan kız yoktur varsa ispat etsin
Genç sözlük dimağlarına bir meydan okuma. şöyle rikoşe yapmayı bilen, çılgınca akor basıp oktavlarla raks edebilen hanım efendileri göremiyorum neredeler? iki oktav arası arpej yapabiliyorlarsa o da kabul. Sonuçta gidin la campanella çalın demiyorum… devamını gör
S
sarimsituruncu5 yıl önce
sözlükte keman çalan kız yoktur varsa ispat etsin
Genç sözlük dimağlarına bir meydan okuma. şöyle rikoşe yapmayı bilen, çılgınca akor basıp oktavlarla raks edebilen hanım efendileri göremiyorum neredeler? iki oktav arası arpej yapabiliyorlarsa o da kabul. Sonuçta gidin la campanella çalın demiyorum… devamını gör
S
sarimsituruncu5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sarimsituruncu5 yıl önce
civciv beslerken dikkat edilmesi gereken hususlar
civciv besleyenlerin bilmesi gerekenlerdir. öncelikle bahçeniz yoksa "aman ben bulaşmayım, gerek yok" demeyin. asıl bahçede beslemek zordur civcivi. eğer şehirde yaşıyorsanız o civcivlerinizi sokak kedileri tek tek yiyecektir. engel olmanız pek kolay… devamını gör
S
sarimsituruncu6 yıl önce
civciv besleyenlerin bilmesi gerekenlerdir. öncelikle bahçeniz yoksa "aman ben bulaşmayım, gerek yok" demeyin. asıl bahçede beslemek zordur civcivi. eğer şehirde yaşıyorsanız o civcivlerinizi sokak kedileri tek tek yiyecektir. engel olmanız pek kolay… devamını gör
S
sarimsituruncu6 yıl önce
S
sarimsituruncu6 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
S
sarimsituruncu6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sarimsituruncu6 yıl önce
tenete
Galatasaray hakkındaki kırıcı bir çıkışından ötürü donuza eklediğim yazar. Gerek yok böyle gereksiz çıkışlara.
S
sarimsituruncu6 yıl önce
yazarların whatsapp duvar kağıtları
Whatsapp uygulamasındaki arka plan fotoğraflarıdır. (img:#1949861)
S
sarimsituruncu6 yıl önce
yazarların whatsapp duvar kağıtları
Whatsapp uygulamasındaki arka plan fotoğraflarıdır. (img:#1949861)
S
sarimsituruncu6 yıl önce
unutulmayan film replikleri
"bu maskenin ardında etten fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez." v for vendetta
S
sarimsituruncu6 yıl önce
unutulmayan film replikleri
"bu maskenin ardında etten fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez." v for vendetta
S
sarimsituruncu6 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
© copyright 2005 - 2026