bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe29
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- akp bitince ne olacak15
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması6
- ciguli kral20
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek9
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar9
- abd iran savaşı6
- abdulkadir selvi6
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- macron koştu diye kavga etmek6
- güne bir şarkı bırak10
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı3
- ona bir şey söyle15
- reise biyat edeceksiniz ulan köpekler3
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi8
- emmanuel macron3
- kol saati takmanın anlamsızlığı12
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler4
- erdal beşikçioğlu4
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor3
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması10
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği8
- trump'ın rahip brunson olayını yine anlatması4
- zengin yakışıklı esmer zeki kaslı olmak2
- fusya semsiyeli yabanci14
- kötü araba kullanan şehirler2
- otel odasında ölü bulunmak8
- uysaljakoben8
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar9
- z kuşağı kızları5
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi3
- nike'yi nayk diye okuyan hırbo5
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi6
- yol yabdı3
- ölümün en iyi tanımı14
- her yazarın eşit olmaması6
- tepkiselbiri2
- billie eilish2
- raikagetokatlayan5
- aquila bicipite6
- aldatırken yakalanıp altına eden ev hanımı3
- diyetle kilo almak3
- çok kaslı kadın2

`Hacettepe üniversitesi` `Sanat tarihi` bölümü `Türk islam eserleri` ana bilim dalı ve `Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü` Yönetim Kurulu üyesi.
ismiyle müsemma kişilerden hocam... “sana ödev vermeye korkuyorum. nereyi ödev versem soluğu orada alıyo… devamını gör

Ne yazık ki ormanlık alanda ölü bulunmuş ve eski erkek arkadaşı cinayeti itiraf etmiş...sabah sabah yine içimiz karardı...içini daha da karartmak isteyen “ensonhaber.com” isimli internet sitesinde bu haber için yapılan yorumları açıp okuyabilir.

Genç sözlük dimağlarına bir meydan okuma.
şöyle rikoşe yapmayı bilen, çılgınca akor basıp oktavlarla raks edebilen hanım efendileri göremiyorum neredeler? iki oktav arası arpej yapabiliyorlarsa o da kabul. Sonuçta gidin la campanella çalın demiyorum… devamını gör

Genç sözlük dimağlarına bir meydan okuma.
şöyle rikoşe yapmayı bilen, çılgınca akor basıp oktavlarla raks edebilen hanım efendileri göremiyorum neredeler? iki oktav arası arpej yapabiliyorlarsa o da kabul. Sonuçta gidin la campanella çalın demiyorum… devamını gör

civciv besleyenlerin bilmesi gerekenlerdir. öncelikle bahçeniz yoksa "aman ben bulaşmayım, gerek yok" demeyin. asıl bahçede beslemek zordur civcivi. eğer şehirde yaşıyorsanız o civcivlerinizi sokak kedileri tek tek yiyecektir. engel olmanız pek kolay… devamını gör

civciv besleyenlerin bilmesi gerekenlerdir. öncelikle bahçeniz yoksa "aman ben bulaşmayım, gerek yok" demeyin. asıl bahçede beslemek zordur civcivi. eğer şehirde yaşıyorsanız o civcivlerinizi sokak kedileri tek tek yiyecektir. engel olmanız pek kolay… devamını gör

okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.

Galatasaray hakkındaki kırıcı bir çıkışından ötürü donuza eklediğim yazar. Gerek yok böyle gereksiz çıkışlara.

"bu maskenin ardında etten fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez."
v for vendetta

"bu maskenin ardında etten fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez."
v for vendetta

forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör