bugün
- kuran da namazın olmaması10
- deniz göktaş'ın gösterisine erişim engeli5
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- ehli sünnet hocalar8
- huzur islamda9
- iç güveysi gidecek kadar aşağılık bir erkek olmak4
- arabesk6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- götü güzel olan kız6
- hep sinirli yazarlar6
- yanlışlıkla döl fışkırtmak3
- ayet indirilen dönem5
- closer3
- uff diye üzülen erkek5
- gurbetçilerin dövizle askerlik fiyatına isyanı4
- öbür sözlük7
- alkolsüz bira içen müslüman6
- metrobüse binecek kızlara tavsiyeler4
- kadın patron erkek sekreter3
- göbekli tepe6
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- konuşurken sakız çiğneyen kızlar2
- trump'ın f35 hakkında henüz karar vermedim demesi4
- düz sigarayı ters yak2
- muslettin amca3
- ona bir şey söyle18
- iş arkadaşlığı2
- bu kadar seksi olduğumu bilmiyordum diyen sevgili3
- gaspar noe2
- avrupa'yı abd den uzaklaştıran kilit isim2
- sydney sweeney'in memeleri2
- oy benim canım2
- hayat bir oyundur2
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir12
- atatürk'ü küçümseyip sabah akşam ona sallamak2
- delirium tremens kozmogonisi2
- çiftleşmenin büyüleyici kirlenmesi2
- are you iran5
- yapay zeka bizi domaltabilir mi2
- ehl i sünnet3
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın6
- nasıl birisiniz13
- kadın ürolog olmaması4
- sözlük hatunlarının ısırılmalık tipler olması2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- deniz göktaş34
- tansiyon ilacını içmeme karizması2
- magnezyum4
- akp bitince ne olacak23

`Hacettepe üniversitesi` `Sanat tarihi` bölümü `Türk islam eserleri` ana bilim dalı ve `Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü` Yönetim Kurulu üyesi.
ismiyle müsemma kişilerden hocam... “sana ödev vermeye korkuyorum. nereyi ödev versem soluğu orada alıyo… devamını gör

Ne yazık ki ormanlık alanda ölü bulunmuş ve eski erkek arkadaşı cinayeti itiraf etmiş...sabah sabah yine içimiz karardı...içini daha da karartmak isteyen “ensonhaber.com” isimli internet sitesinde bu haber için yapılan yorumları açıp okuyabilir.

Genç sözlük dimağlarına bir meydan okuma.
şöyle rikoşe yapmayı bilen, çılgınca akor basıp oktavlarla raks edebilen hanım efendileri göremiyorum neredeler? iki oktav arası arpej yapabiliyorlarsa o da kabul. Sonuçta gidin la campanella çalın demiyorum… devamını gör

Genç sözlük dimağlarına bir meydan okuma.
şöyle rikoşe yapmayı bilen, çılgınca akor basıp oktavlarla raks edebilen hanım efendileri göremiyorum neredeler? iki oktav arası arpej yapabiliyorlarsa o da kabul. Sonuçta gidin la campanella çalın demiyorum… devamını gör

civciv besleyenlerin bilmesi gerekenlerdir. öncelikle bahçeniz yoksa "aman ben bulaşmayım, gerek yok" demeyin. asıl bahçede beslemek zordur civcivi. eğer şehirde yaşıyorsanız o civcivlerinizi sokak kedileri tek tek yiyecektir. engel olmanız pek kolay… devamını gör

civciv besleyenlerin bilmesi gerekenlerdir. öncelikle bahçeniz yoksa "aman ben bulaşmayım, gerek yok" demeyin. asıl bahçede beslemek zordur civcivi. eğer şehirde yaşıyorsanız o civcivlerinizi sokak kedileri tek tek yiyecektir. engel olmanız pek kolay… devamını gör

okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.

Galatasaray hakkındaki kırıcı bir çıkışından ötürü donuza eklediğim yazar. Gerek yok böyle gereksiz çıkışlara.

"bu maskenin ardında etten fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez."
v for vendetta

"bu maskenin ardında etten fazlası var. bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirlere kurşun işlemez."
v for vendetta

forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör