bugün
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak15
- türkler ırkçı mıdır5
- yakışıklı olduğunun farkında olan erkek8
- herzevekil8
- jessi thegocu4
- gençler iş beğenmiyor13
- biraderlere laf edenler3
- geceye bi şarkı bırak5
- seni onaracağım diyen kadın16
- sibel can tangası3
- izlanda başbakanına türklerden takip patlaması3
- bir gün ölecek olmak3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız30
- geri zekalı demek hakaret mi21
- sevgilinin sevgilisi ile sevismek4
- birader beylerin birader yazarlar olmaları4
- bir kadının ensemi okşaması10
- kadının erkeğin omzuna başını koyduğu an2
- türk kızlarının keko adam sevmesi20
- erkeklerin gavatlaşıp kadınların kaşarlaşması2
- israil basınından türkiye itirafı5
- film izlemek vs dizi izlemek2
- bu devirde herkes deli gibi vajina arıyor6
- uzak mesafe aşk3
- hayal aleminde yasamak3
- herkes ronaldinho'nun yarrağını yesin6
- evlenmek için para biriktirmek9
- mersin3
- etli yaprak sarması3
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak9
- asla dolandırılmayan insanların sırrı15
- her şeye sarımsak koyan insan12
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi18
- işi gücü kadın ve erkek organı olan yazarlar4
- penis boyu takıntısı14
- köyden kente göçün görünen etkileri5
- arabası büyük olanın penisi küçük olur3
- başka bir evrende2
- şişman kızla sevgili olan erkek16
- döner6
- çiğköfte2
- sözlükte sizi kim tanıyor27
- tepkiselbiri2
- youtube'dan izlenerek halledilen en son iş3
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı16
- hayat kalitesini düşüren şeyler12
- bence her evde bir vibratör olmalı3
- olacak o kadar4
- çabuk sinirlenen insanların daha merhametli olması4
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler14
entry'ler (21)
2 arkadaşımızın 6 dolar aldığı ödül sistemi.
https://global.bitexen.com/sign-up?ref=4708782
Linkinden kayıt olup kimlik doğrulaması yaptıktan sonra hesabınıza 6 dolar ödül gelicektir.
Linkinden kayıt olup kimlik doğrulaması yaptıktan sonra hesabınıza 6 dolar ödül gelicektir.
petek temizleme, kart tamiri, kombi bakımı vb. her türlü işleri itinayla 7/24 yaptırabileceğiniz servis.
+90 541 380 08 12 numarasından ulaşıp her türlü konuda yardım alabilirsiniz.
+90 541 380 08 12 numarasından ulaşıp her türlü konuda yardım alabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=a-t7V0btgVM
öncelikle yukarıda ki linki açıp dinlemeye başlayın öyle okuyun sizden ricam.
sözlükspotun tüm bünyesi ideolojik saiklerle (incicilik) dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla diğer sözlükspot sözlükleri işlemez hale gelmiştir. zall nicknameli kendini bilmez hadsiz zerdüşt, başta yüce perva sözlük olmak üzere yazarların alınlarının teriyle büyüttüğü sözlükleri; tağyir, tebdil ve ilga etmeyi kendine hobi edinmiştir.
2013'de kuruduğumuz sözlüğe zall tarafından bir çok saldırı aldı.2013 yıllarında direnişimizin sembolü olarak o zamanlar uludağ sözlükten hesap çalıyorduk.Zall beyfendi naptı bana mesaj atarak akıllı ol sözlüğünü kapatırım dedi.Biliyorsunuz sözlükspotun admini zall yani ismail alpen.Zaten son 1 ay da sürekli spot ddos yedi sözlüğümüze giremez olduk.zalla yazdığımdaysa cevap vermeye dahi tenezzül etmedi.şuan topu topu 15 20 adamız perva sözlük te gelin birlik olalım bu pislik yuvasından vazgeçin.
(bkz: perva sözlük ün hacklenmesi) bu başlığa bakarsanız o zamanlar neler yaşadığımızı görüceksiniz.uludağ sözlükten günde en az 50 adam çekiyorduk.Tak naptı zall beyfendi hacklenmiş gibi yaptı o zaman ip ler gözüküyordu sorguladığımda direkt oalrak buranın sunucunu gösterdi sözlüğümüzü hackleyen kişi zalldı o zamanlar spot onun olduğu için zor olmamıştır.O kadar entrikalar döndüki gelirseniz daha fazlasını anlatırım zaten ama bizi asla bitiremiycekler.
şuan tekrardan toparlanıyoruz bu direnişimizde sizleri de aramız da görmek istiyoruz.
http://perva.sozlukspot.com/
öncelikle yukarıda ki linki açıp dinlemeye başlayın öyle okuyun sizden ricam.
sözlükspotun tüm bünyesi ideolojik saiklerle (incicilik) dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla diğer sözlükspot sözlükleri işlemez hale gelmiştir. zall nicknameli kendini bilmez hadsiz zerdüşt, başta yüce perva sözlük olmak üzere yazarların alınlarının teriyle büyüttüğü sözlükleri; tağyir, tebdil ve ilga etmeyi kendine hobi edinmiştir.
2013'de kuruduğumuz sözlüğe zall tarafından bir çok saldırı aldı.2013 yıllarında direnişimizin sembolü olarak o zamanlar uludağ sözlükten hesap çalıyorduk.Zall beyfendi naptı bana mesaj atarak akıllı ol sözlüğünü kapatırım dedi.Biliyorsunuz sözlükspotun admini zall yani ismail alpen.Zaten son 1 ay da sürekli spot ddos yedi sözlüğümüze giremez olduk.zalla yazdığımdaysa cevap vermeye dahi tenezzül etmedi.şuan topu topu 15 20 adamız perva sözlük te gelin birlik olalım bu pislik yuvasından vazgeçin.
(bkz: perva sözlük ün hacklenmesi) bu başlığa bakarsanız o zamanlar neler yaşadığımızı görüceksiniz.uludağ sözlükten günde en az 50 adam çekiyorduk.Tak naptı zall beyfendi hacklenmiş gibi yaptı o zaman ip ler gözüküyordu sorguladığımda direkt oalrak buranın sunucunu gösterdi sözlüğümüzü hackleyen kişi zalldı o zamanlar spot onun olduğu için zor olmamıştır.O kadar entrikalar döndüki gelirseniz daha fazlasını anlatırım zaten ama bizi asla bitiremiycekler.
şuan tekrardan toparlanıyoruz bu direnişimizde sizleri de aramız da görmek istiyoruz.
http://perva.sozlukspot.com/
gerçekten düldürmüştür.
korku demek.
perva sözlü ün alıcağı versus.
tekrardan açılmış sözlük.
silik yazar.
küllerinden doğmuş sözlük.
çökmüş sitedir.yazık.
boş beleş adamın tekidir. gece 2 ye kadar yok sözlük bunlara.
bu evrenin en iyi yazarı.
inci sözlük ün an itibariyle çökmesi olayıdır.
moderatörlerine o kadar ulaşmayı denedim böyle böyle açık var diycem, namik denilen moderatöre mesaj atıyorum takmıyor bile. sözlüğü gece 2 ye kadar kapalı tutuyorum.kapalı dediğim ise aşırı ama aşırı yavaşlıycak sözlük sürekli hata vericek sayfa yenileyiniz diye.isteyen arkadaşlar deneyebilir.hadi bakalım ulaşacaklar mı görücez.
moderatörlerine o kadar ulaşmayı denedim böyle böyle açık var diycem, namik denilen moderatöre mesaj atıyorum takmıyor bile. sözlüğü gece 2 ye kadar kapalı tutuyorum.kapalı dediğim ise aşırı ama aşırı yavaşlıycak sözlük sürekli hata vericek sayfa yenileyiniz diye.isteyen arkadaşlar deneyebilir.hadi bakalım ulaşacaklar mı görücez.
her geçen gün çamura batan kent. nüfusu artmakta ve kalabalıklaşmakta. bu kalabalık yığınlar tahmin edebileceğiniz gibi kalitesiz yığınlar. kimsenin kimseye saygısı yok bu artık hissediliyor, özellikle de trafikte. trafik demişken, bundan 5-6 yıl evvel trafiğin t sinin olmadığı kentte şu sıralar maslak beşiktaş vari trafik oluşuyor. gidişat kötü.
içinde yaşayıp ona ihanet edenler ve onu eleştirirken sığlıktan vazgeçmeyenlerden kurtulması gerekmekte. mesela dönüp dolaşıp "gri" diye eleştirenler her seferinde birer ağaç dikseydi, türkiye çöl olmasın kampanyasına gerek kalmazdı bu ülkede.
diğer işlevleri dışında, karakter sınırlaması yüzünden; bizi, görüşlerimizi uzatmadan, net olarak ifade etmeye zorlayan bir araç
aynı fikir/görüşü daha az sayıda kelime ile anlatmak daha çok emek ister.
aynı fikir/görüşü daha az sayıda kelime ile anlatmak daha çok emek ister.
kontrolünüz dışındaysa dibi görünmeyen kuyudur. alkolizme girişi kötü bir süreç olarak düşünürsek girişten sonraki sürecin yanında hiçbir şeydir. hayatınızı, kendinize olan saygınızı, aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi altüst edebilir.
biraz yol yordam bilen, çevresi (çetesi) olan ve narkozun etkisindeymiş gibi konuşan her keşin yaptığı, dünyanın yapımı en kolay müzik türü. hala eski usul rap yapan dinlenir isimler olsa da 2010'larda trap - mumble rap boklarıyla birlikte foseptik seviyesine inmiştir.
Türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu, başkomutan, başöğretmen. ilkelerine bağlı kalacağımıza söz verdiğimiz ilelebet liderimiz.