bugün
S
saliokcu6 yıl önce
akp li müslüman olmaktansa ışid li müslüman olmak
en iyisi müslüman olmamak aslında.
S
saliokcu6 yıl önce
bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz
koşulsuz chp. türkiye cumhuriyetinin kurtuluşu chp dir. yobaz zihniyeti tarihe gömeceğiz.
S
saliokcu7 yıl önce
18 haziran 2019 aktroll soykırımı
müthiş bir şeydir. sözlüğün kalitesini yükseltecektir. moderasyon çok iyi iş çıkarmış ama onların atılmaları lazım. ulu sözlükten ak trolleri sürekli atsalar ekşi sözlük gibi olur burası. moderasyon başka ulu sözlük yok, yalvarırız şunları uçurun.… devamını gör
S
saliokcu7 yıl önce
aleyna tilki nin konyalı olması
Üzücüdür. Ruminin konyasından böyle şeylerin türemesi ruhumda derin yaralar bırakmıştır. Halbuki ne kadar atatürkçü ve izmirli tipi var kendisinde.
S
saliokcu7 yıl önce
14 yaşımdayım ve hepinizden zenginim
bu başlığı açan kişi kesin alper erözerdir (hatırlamayanlara resmini bırakıyorum). (img:#1850704)
S
saliokcu7 yıl önce
babet çorap giyen erkek
Gördüğümde iğrendiğim durumdur. Heleki o parmak sınırlarından dönen çorap . Zaten bitek istanbul izmir bebelerinde gördüğüm durumdur. ibnemsi bir davranış.
S
saliokcu7 yıl önce
hiç sevgilisi olmamış insan
tam olarak hayata atılmamış insandır.
S
saliokcu7 yıl önce
her erkeğe beni zikecek düşüncesiyle yaklaşan kız
(img:#1831689) direk şu tepkiyi veririm.
S
saliokcu7 yıl önce
çekilmiş en iyi fotoğraflar
(img:#1811175) National Geographic dergisinin her yıl düzenlediği fotoğraf yarışmasında en etkileyici kareler seçildi. Bu gerçekten inanılmaz bir kare. Meksika, laguna san ıgnacio'da elini uzatan bir turist, çiftleşmek ve yavrularına bakmak için … devamını gör
S
saliokcu7 yıl önce
yazarların ilişki durumunu en iyi anlatan görsel
Picasso tabloları gibi herşeyden biraz var ama hiçbirşey den tam yok.
S
saliokcu7 yıl önce
iki oy için pkk ya domalmak
https://www.youtube.com/watch?v=VoqSCMgYq3A
S
saliokcu7 yıl önce
akp nin ankara da ağlaması
(img:#1828753) belki büyükşehiri kaybetmiş olabiliriz ama çoğu ilçesi bizde bir daha ki seçimde chp yi ankara dan tamamen temizleyeceğiz.
S
saliokcu7 yıl önce
erdoğana ait sözler
(img:#1827570)
S
saliokcu7 yıl önce
akp yi abd israil ve ingiltere nin kurması
abdurrahman dilipak'ın iddiasıdır. http://www.aktifhaber.com/abdurrahman-dilipaktan-akp-ile-ilgili-sok-aciklama-1091612h.htm benim de inandığım bir iddiadır. nedenine gelince; -tayyip'in istanbul büyükşehir belediyesi dönemindeki yolsuzlukları yüz… devamını gör
S
saliokcu7 yıl önce
chp nin seçim kazanma ihtimali
Papa nın müslüman olma ihtimalinden yüksektir.
S
saliokcu7 yıl önce
tostun yanında iyi giden şeyler
Bir soru. içecek olarak düşünürsek; Şalgam direkt aklıma geldi. Ama marketten ordan burdan aldıklarınızdan değil. Iyyy dediniz gibi duydum. Kola. ~swh~
S
saliokcu7 yıl önce
kerimcan durmaz
gebererek gülüp eğlendiğim snapchatter. adam sağlam komik, gay may ama sırf bunun için telefonda tutuyorum snapchati. milletin Adamlarına bıkkınlık getirişi, saçlarının güzelliğinin travestilikli eşcinselliği? ~swh~ eeynfaayğnğyn!
S
saliokcu7 yıl önce
aşk ı memnu dan akılda kalanlar
(bkz: çetin özder zenginliği)
S
saliokcu7 yıl önce
mansur yavaş
Resmi kayıtlara göre 160 yıldır Beypazarı'nda oturan bir aileden olan Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya gelmiştir. İlk,orta,lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine deva… devamını gör
S
saliokcu7 yıl önce
çanakkale savaşında çekilmiş mehmetçik fotoğrafı
(img:#1822513)
S
saliokcu7 yıl önce
recep tayyip erdoğan denince akla gelenler
bir `ümit yaşar oğuzcan` şiiri. (bkz:sadrazam hamamda)
S
saliokcu7 yıl önce
fb 3 rizespor 3
it herif maçı izlemiyordum kalbime indi.
S
saliokcu7 yıl önce
25 şubat 2019 beşiktaş fenerbahçe maçı
Fenerbahçe’nin düşme hattındaki yerini garantileyeceği maç. edit: ilk yarısı 3:0 maç sonucu 3:3 olan maç.
S
saliokcu7 yıl önce
25 şubat 2019 beşiktaş fenerbahçe maçı
Fenerbahçe’nin düşme hattındaki yerini garantileyeceği maç. edit: ilk yarısı 3:0 maç sonucu 3:3 olan maç.
© copyright 2005 - 2026