bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek35
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- yandaş basını okumak7
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi9
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz21
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri6
- kız kıza sevişmek4
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak9
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- kadıköy de kara gece3
- sude sendromu10
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- dindarların çoğunun fakir olması12
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- yagmurcu6
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- rams parkta kara gece2
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- adana demirspor3
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- erecto don don bey3
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- kürt kızlarının güzel olması5
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- en sevdiğiniz ayı3
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- melih gökçek13
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- maide 82
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- ben robot değilim tuzağı2
- silver ile evlenecek erkek52
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- akrostişli şiir7
- kızları en güzel olan şehir13
- 30 yaşına girmek6
- don don bey birader2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez4
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
entry'ler (11)
türk telekom ile ilgisi olmayan, zorunlu olarak yapılan bir işlemdir.
tepki yanlış tarafa gösteriliyor. zira türk telekomun durup dururken mobil veriyi kesmesi gibi bir şey saçma olur mantıken. adamları işi gücü yok hiç yoktan başlarına bela mı alacaklar ?
kendilerine böyle bir önlem almaları söylenmiş ve onlar da buna uymuşlardır bence. tepki gösterirken biraz düşünmek lazım...
tepki yanlış tarafa gösteriliyor. zira türk telekomun durup dururken mobil veriyi kesmesi gibi bir şey saçma olur mantıken. adamları işi gücü yok hiç yoktan başlarına bela mı alacaklar ?
kendilerine böyle bir önlem almaları söylenmiş ve onlar da buna uymuşlardır bence. tepki gösterirken biraz düşünmek lazım...
bursa büyükşehir belediyesi başkan danışmanı olarak yaptığı şey oldukça rahatsız edicidir.
birden bire valiye karşı böyle bir tutum sergilemesi hiç hoş bir hareket olmamıştır.
birden bire valiye karşı böyle bir tutum sergilemesi hiç hoş bir hareket olmamıştır.
özel bir işim dolayısıyla iki hafta boyunca bulunacağım şehir.
ilk defa gideceğim için merak da etmiyorum değil, giden arkadaşların anlattıkları kadarıyla güzel bir şehirmiş. uçak biletlerini nereden alacağım konusunda pek bilgi sahibi değildim ama bir arkadaşın tavsiyesi üzerine biletall.com'dan aldım. gerçekten benim gibi teknoloji özürlü biri için bile fazlasıyla kolay ve bir o kadar da ayrıntılı bir sistem kurmuşlar. iyi iş çıkarmışlar desem yeridir.
ilk defa gideceğim için merak da etmiyorum değil, giden arkadaşların anlattıkları kadarıyla güzel bir şehirmiş. uçak biletlerini nereden alacağım konusunda pek bilgi sahibi değildim ama bir arkadaşın tavsiyesi üzerine biletall.com'dan aldım. gerçekten benim gibi teknoloji özürlü biri için bile fazlasıyla kolay ve bir o kadar da ayrıntılı bir sistem kurmuşlar. iyi iş çıkarmışlar desem yeridir.
akla gelebilecek herhangi bir seyahat yolu için bilet alınabilen site.
adamlar işi abartı sinema bileti bile satacaklar diye korkuyorum. işin şakası bir yana gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar, takdir edilesi.
adamlar işi abartı sinema bileti bile satacaklar diye korkuyorum. işin şakası bir yana gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar, takdir edilesi.
ramazan boyunca sık sık halk ile bir araya gelen mütevazı belediye başkanı.
ekstra olarak ramazanda düzenlediği güzel etkinlikler de oldukça hoş görünüyor, fatih halkının çoğu tarafından da sevildiği bir gerçek.
ekstra olarak ramazanda düzenlediği güzel etkinlikler de oldukça hoş görünüyor, fatih halkının çoğu tarafından da sevildiği bir gerçek.
cidden güzel bir tecrübedir.
geçenlerde bir işimden dolayı şehir dışına çıkmam gerekiyordu, pek adetim olmadığından dolayı afallamıştım biraz bileti nereden alıcam falan diye. bi arkadaşım biletall.com'u kullanmamı tavsiye etti, girdikten sonra da niye orayı söylediğini anladım, adamlar öyle bir sistem kurmuş ki gerizekalı bile olsan istediğine kesinlikle ulaşıyorsun. kaliteli yer vesselam...
geçenlerde bir işimden dolayı şehir dışına çıkmam gerekiyordu, pek adetim olmadığından dolayı afallamıştım biraz bileti nereden alıcam falan diye. bi arkadaşım biletall.com'u kullanmamı tavsiye etti, girdikten sonra da niye orayı söylediğini anladım, adamlar öyle bir sistem kurmuş ki gerizekalı bile olsan istediğine kesinlikle ulaşıyorsun. kaliteli yer vesselam...
kimisine çekici gelen, lakin yaş ilerledikçe kilo sıkıntısı çekecek kızlardır.
drake isimli amerikalı sanatçının "hotline bling" şarkısında bu arkadaşlardan bahsettiği rivayet edilir. hayır hayır ben dinlemedim, bir arkadaşım dinlemiş o söyledi bana da...
drake isimli amerikalı sanatçının "hotline bling" şarkısında bu arkadaşlardan bahsettiği rivayet edilir. hayır hayır ben dinlemedim, bir arkadaşım dinlemiş o söyledi bana da...
açık ara farkla rize'nin alacağı versustur.
bayıla bayıla içtiğiniz çaya ihanet etmeyin bari hayınlar...
bayıla bayıla içtiğiniz çaya ihanet etmeyin bari hayınlar...
bahsi geçen sevgililik durumu "heteroseksüel" çerçeveler içersinde ise, gey ya da şakirttir. diğer ihtimaller de yalandır.
hastalıklı bir toplumda yaşıyordur.