bugün

entry'ler (3)

peter jackson

Çok kısa bir süre içinde yüz yüze tanışacağım Yeni Zelanda'da çekilen Yüzüklerin Efendisi film serisinin yönetmenidir kendileri. safaklion instagram hesabımdan yakında görüntüyü paylaşacağım

yüzüklerin efendisi

Yeni Zelanda'da çekilen, gelmiş geçmiş en çok oscar ödülü toplayan ve benim de 1 numaralı fanı olduğum film serisidir kendileri. Yüzüklerin Efendisi film sahnelerini Yeni Zelanda'da hala gezmekte ve araştırmaktayım. Paylaştığım pek çok fotoğraf yabancı sitelerde yer aldı. instagram hesabımdan safaklion paylaşımlarımı görebilirsiniz. Ayrıca bu aralar bir belgesel hazırlıyorum film ile ilgili ve YouTube kanalımda yakında seri olarak paylaşacağım kullanıcı adım her platformda safaklion

yeni zelanda

Tadını doya doya çıkardığım doğa cenneti bir ülke. Halkı Elfe benziyor. Yeni Zelanda'da günlük story ve gönderilerimi görebilirsiniz, yaptığım doğa yürüşüyleri ve şehir hayatından tutun da Yüzüklerin Efendisi film lokasyonlarını gezmeye kadar baya baya bu ülkedeyim. ayrıca YouTube'dan da safaklion diye aratarak bulabilirsiniz.
© copyright 2005 - 2026