bugün
- en son ne yediniz17
- altay cem meriç11
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı11
- taşak traşı olmak20
- shawarma8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı9
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar16
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması8
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- animelerin çizgi film olması8
- kedi besleyen insan evi16
- duygusal yeme sendromu8

entry'ler (190)
Evet sevgili dostlar kıymetli, okurlar. Özel üyeliğini uzun süre kullandım.
Bir kaç tane dil seçeneği mevcut. istediğinizde ilerleyebiliyorsunuz. Birebir, canlı konuşma sistemi yoktu benim üyeliğimde olanlar vardı diye hatırlıyorum. Arkadaş ekleme sistemi var. Haftalık belli görevleriniz oluyor onları yapıp toplulukta paylaşabiliyorsunuz. insanlar yaptığınız egzersizi değerlendirip düzeltebiliyor. Dişi bir varlıksanız onlarca yorum ve değerlendirme alma şansınız var. Hele ki alıştırmayı sesli yaptıysanız ve sırtlanlar sesinizin dişi bir bireye ait olduğuna ikna olduysa yüzlerce arkadaşlık isteği ve yorum alabilirsiniz.
-Eğer hiç bilmiyorsanız bir yere kadar götürebilir. Belki derdinizi bile anlatabilirsiniz.
-Eğer ben derdimi anlatacak kadar biliyorum diyorsanız ilerleme kaydetmezsiniz. Paranız boşa gider. Ona vereceğiniz paraya bana yemek ısmarlayabilirsiniz.
-Üst seviyedeyseniz zaten bir önceki yazdığım sizin için geçerli.
Eyyorlamam buhadar. Hadi hayırlı işler.
Bir kaç tane dil seçeneği mevcut. istediğinizde ilerleyebiliyorsunuz. Birebir, canlı konuşma sistemi yoktu benim üyeliğimde olanlar vardı diye hatırlıyorum. Arkadaş ekleme sistemi var. Haftalık belli görevleriniz oluyor onları yapıp toplulukta paylaşabiliyorsunuz. insanlar yaptığınız egzersizi değerlendirip düzeltebiliyor. Dişi bir varlıksanız onlarca yorum ve değerlendirme alma şansınız var. Hele ki alıştırmayı sesli yaptıysanız ve sırtlanlar sesinizin dişi bir bireye ait olduğuna ikna olduysa yüzlerce arkadaşlık isteği ve yorum alabilirsiniz.
-Eğer hiç bilmiyorsanız bir yere kadar götürebilir. Belki derdinizi bile anlatabilirsiniz.
-Eğer ben derdimi anlatacak kadar biliyorum diyorsanız ilerleme kaydetmezsiniz. Paranız boşa gider. Ona vereceğiniz paraya bana yemek ısmarlayabilirsiniz.
-Üst seviyedeyseniz zaten bir önceki yazdığım sizin için geçerli.
Eyyorlamam buhadar. Hadi hayırlı işler.
Benim seyretmediğim yarışma, belgesel falan seyrediyorum.
Sözlük yazarlarının biz onu seyretmiyoruz, belgesel seyrediyoruz dediği tüm yarışmalardır.
Koray Avcı - Hoş geldin(akustik)
Peki sorarım sana, utanarak girseydi eğer nasıl anlayacaktın utandığını?
Bak lan ne var bunda eleştirilecek diye giderken, ”yılbaşı kutlayan şerefini kaybeder" deyince tüm büyü bozuldu. Her güzel şeyin sonunun bokluğa çıktığı varsayımı burada da kendini göstermiş bulunmakta.
Saygılar sayın sözlük yazarları
Saygılar sayın sözlük yazarları
Güçlü, kuvvetli olduğundan ağırlığını kaldırabildiğin için...
Acele etmesin daha on gün var, belki bulur birini..
Öyle kolaysa gel başımdan kaldır at sevdanı.
Tanıdık gelmeyen yazar.
Hiç işe yaramayacak, trol girdilerimi açık oylayarak ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Aklıma "takipçi ve oylama mı kasmaya çalışıyor acaba?" sorusunu getirdi.
Hiç işe yaramayacak, trol girdilerimi açık oylayarak ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Aklıma "takipçi ve oylama mı kasmaya çalışıyor acaba?" sorusunu getirdi.
ingilizce, fransızca, almanca, rusça, çince, italyanca ve en önemlisi çorumca biliyorum.
5000€ mayış + en yüksek primden sigorta + yol + yemek istiyorum. Üzerinede tarçınla leblebi.
5000€ mayış + en yüksek primden sigorta + yol + yemek istiyorum. Üzerinede tarçınla leblebi.
Benim gibi mükemmel nickli birini katmadığınız anket. Üzüldüm açıkçası.
Ufak olmasada bir gerçek farkediyorum sürekli. Yazılan yazıların okunmadığı!
Çok kaliteli yazan kişiler mevcut sözlükte, fakat okuyan yok denecek kadar az. Herkes sadece yazmaya programlanmış gibi, kimse okuyayım belki birşeyler öğrenirim düşüncesinde değil.
Ne kadar üzücü olsa bile durum bu.
Çok kaliteli yazan kişiler mevcut sözlükte, fakat okuyan yok denecek kadar az. Herkes sadece yazmaya programlanmış gibi, kimse okuyayım belki birşeyler öğrenirim düşüncesinde değil.
Ne kadar üzücü olsa bile durum bu.
Malatya'dan başka ne gelmesi gerekiyor dediğim soru.
(img:#1597733)
Ha türban gurban olduğum ya resul allahtan gelebilir amma ve lakin ki öyle değildir. Eyyorlamam buhadar. Hadi hayırlı işler.
Boş söz. Fatih terim kim ki?
Unut onu bak neee eee ee
E dönüşü yoktu diiiyeee
E bu kadaa kolaymıdıı aşk
Bennlee ee ee aşkı
Benleee ee ee.
E dönüşü yoktu diiiyeee
E bu kadaa kolaymıdıı aşk
Bennlee ee ee aşkı
Benleee ee ee.
Nerede sözlüğün romantik gençeleri. Nerede bu devlet. Uludağ sözlük bize bahmii.
Şimdi biz böyle konuşuyoruzya, enişte kızmasın?