bugün
- ragnar rockefeller38
- sözlük yazarlarının trileçeleri13
- ilk buluşmada evden kek getiren kız12
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- valiz hazırlamak4
- uzun boylu kızın ayağı3
- evli olduğunu saklayan kişi7
- tek gecelik ilişki yaşayan kadınlar4
- ayaklarını görünce hoşlanılan kızdan soğumak3
- türklerin tembel bir millet olması2
- lahmacunun yanında ne içilir7
- yalnız hissetmek4
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi7
- ayak fetişi erkek popüler kültürün köpeğidir5
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi7
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- ilk buluşmada evden erkek getiren kız3
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum4
- anın görüntüsü13
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi4
- dudaktan öpmek vs boyundan öpmek vs ayaktan öpmek2
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı9
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- ama yürümek2
- erkeklerin meme sevdası3
- küçük kadınlar4
- buna da kalkma be3
- almanya5
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması2
- en sevdiği film şabaniye olan insan2
- kuran kursları4
- güne bir şarkı bırak3
- mackolik3
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- ispanya3
- bu saatte uyanan insanın amacı3
- anlık sinir patlamaları3
- ayak fetişinin başlangıcı2
- fondöten sürmek10
- bugün ne yaptınız12
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- isviçre2
- tarihteki ilk ayak fetişisti2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi7
- belçika3
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- yazarların spor programları3
- hot girl summer6
- totosu yağ bağlamak2
entry'ler (599)
5 yıl önceki Uludağ sözlüğe dönüşmüştür. burasi hiçbir zaman ekşi kadar uretken olamadı ama iyi kötü gideri vardı. ırkçı küfürbazlar karşı fikir üretmek yerine kişilere saldırdılar ve gelinen noktada sinek avlaniyor burada. ekşi de bu hale gelecektir.
Avrupa nin yaprağı falan yediği yok. bunu yüz yıl önce Avrupalı filozoflar da söylüyordu. 40 yıldır bizim islamcılar da söylüyor. sonuç sadece (bkz: brexit)
buna da çökme denilmez herhalde.
buna da çökme denilmez herhalde.
fare ve köpeği neden tavuktan koyundan farklı tutuyoruz ki. mesele hayvan yemekse hepsi hayvan. mesele hayvanın çirkinliği veya pisligi ise burada da nietzsche hocaefendi hazretlerinin söylediği gibi "ahlakin estetik standartları" eleştirisi getirilir.
etin sağlıklı ya da sağlıksız olduğu konusundaki çalışmalar da en fazla 100 yıllık. binlerce yıl önce standartlarimizi neye göre belirledik peki. sadece dinin etkisi denilebilir mi buna.
etin sağlıklı ya da sağlıksız olduğu konusundaki çalışmalar da en fazla 100 yıllık. binlerce yıl önce standartlarimizi neye göre belirledik peki. sadece dinin etkisi denilebilir mi buna.
sözlükte gördüğüm en kibar yazar. adam ısrarla saygısını bozmuyor. şu ana kadar saygımı kazanmış tek yazar.
umarim başkalarına örnek olmaz. ekstradan bir kişiye daha saygı duyamam. bütün saygımı burada kendisine bırakıyorum.
umarim başkalarına örnek olmaz. ekstradan bir kişiye daha saygı duyamam. bütün saygımı burada kendisine bırakıyorum.
arkadaşlar Türk patent kurumunun bazı vukuatlari var. sanırım her isteyene istediği marka adını patentliyor.
daha önce de yunus emre'nin "gelin tanış olalim" dizesini birine tapulamislardi da davalık olmuştu konu. sonra iptal edilmişti. burda da buna benzer bir durum söz konusu olabilir.
daha önce de yunus emre'nin "gelin tanış olalim" dizesini birine tapulamislardi da davalık olmuştu konu. sonra iptal edilmişti. burda da buna benzer bir durum söz konusu olabilir.
benimle olan iddiasını kaybetmiş yazar. ayakkabıyı iade edecekmiş.
ayak numarasından habersiz olduğunu düşündüğüm yazar.
yanlış numaralandirmislar ayakkabıyı hanımefendi. üretici hatası. hala iddiamda iddialıyım. kesinlikle 38.
o ayaklar kesinlikle 38 numara. bunca yıllık ayak gurmesiyim. ben yanılmam. lutfen doğru bilgi verin.
onu demesen iyiydi. sırf ipneliğine kimse yazmiyor.
ayaklar 38 numara. standart kadın ayağının üst sınırı. konuyla alakasızdi bu bilgi. tamamen özel yeteneğimi göstermek amaçlıydı.
soruya gelecek olursak kot pantolona topuklu yakışmıyor.
soruya gelecek olursak kot pantolona topuklu yakışmıyor.
kuzey sentinel adasına dönmüş diyecem de "o ne amk" diye mal mal bakacaksınız arkadaşlar. disarida gürül gürül akan bir hayat var. gündemde magazin siyaset spor olayları var. ikinci dünya savaşının bittiğinden habersiz japon askeri gibisiniz.
yarakkuz isimli twitter hesabının ittihatci ergenlerle alay ettiği sırada centro gofret içindeki muz oranının gündeme bomba gibi düşmesiyle ittihatcilara yamanan slogan.
bu başlık nasıl açılmaz şu ana kadar. burası gündemden çok uzak kalmış. kendimi tas devrine dönmüş gibi hissettim.
bu başlık nasıl açılmaz şu ana kadar. burası gündemden çok uzak kalmış. kendimi tas devrine dönmüş gibi hissettim.
askerliğini bedelli yapacagini söylemiş bugün. kendisini ittihatci diye pazarlarken istirahat etmeyi daha uygun bulmuş.
(bkz: zulme karşı centro gofret)
(bkz: zulme karşı centro gofret)
(bkz: rip)
arkadaşlar küfür haksızlık ifşalar iftiralar bu siteyi eğlenceli kılan eylemlerdi. evet birileri üzülürdü ama bizim bünyemiz de kaostan beslenirdi. eğlenirdik bununla. ruhum hala kaos istiyor.
şu an buradaki nezaket gözlerimi yasartsa da bununla yaşayabileceğimi sanmıyorum. kaosun hakim olduğu başka mecralara yelken açacağım yeniden. en kısa zamanda veda edeceğim siz güzel insanlara.
şu an buradaki nezaket gözlerimi yasartsa da bununla yaşayabileceğimi sanmıyorum. kaosun hakim olduğu başka mecralara yelken açacağım yeniden. en kısa zamanda veda edeceğim siz güzel insanlara.