bugün
- 3 mayıs türkçüler günü15
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi22
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- sırrı süreyya önder22
- akrep burcuyum soruları alayım9
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye17
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü14
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler14
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı11
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı24
- reis dünya lideridir10

entry'ler (97)
bi yar bulursam adı zeynep olsun dedirten türküdür.
ani bi frende ciddi kazalara sebep olabilecek davranıştır. Sağlığımız için oturarak takalım.
sahurda köfte yemeyin, feci susattıydı beni. belki benim bünyeyle alakalıdır ama yemeyin genede. illa yiyecem diyosanız iftarda yiyin.
sizi bağlayan birileri yoksa bu şehre sevmemeniz normaldir. ama sevdiğiniz bir insan bu şehirdeyse tüm sıkıntılarına rağmen bu şehirden ayrılmak istemezsiniz. o sert soğuğu, kavurucu sıcağı bile çok güzel gelir size. özellikle karlı bi havada gecenin bi vakti ankaraya doğru elinizde kahve ile onu düşündüyseniz, işte o zaman bu şehirden kopmak nerdeyse imkansız bir hal alır.
asistan her on dakikada bir kalan dakikayı söylüyordu lakin söylemez olaydı. şöyle ki
-thirty minutes left, 30 dakika kaldı, left, kaldı.
çeviri yapıyor bide pezevenk
üstüne üstlük o on dakikalık aralarda fırsat buldukça yine konuşuyordu. la arkadaş soruyu zaten anlamıyorum bide bu kadın ikide bir saçma sapan laflar ediyor sinir oldum lan. hocam rahatsız oluyoruz dedik tamam dedi 2-3 dakika sustu sonra yine konuşmaya başladı. lan karı bi sus aq dedim içimden lakin neye fayda. o kadın yüzünden dersten kaldım.
-thirty minutes left, 30 dakika kaldı, left, kaldı.
çeviri yapıyor bide pezevenk
üstüne üstlük o on dakikalık aralarda fırsat buldukça yine konuşuyordu. la arkadaş soruyu zaten anlamıyorum bide bu kadın ikide bir saçma sapan laflar ediyor sinir oldum lan. hocam rahatsız oluyoruz dedik tamam dedi 2-3 dakika sustu sonra yine konuşmaya başladı. lan karı bi sus aq dedim içimden lakin neye fayda. o kadın yüzünden dersten kaldım.
seleye değil direk seleyi tutan demire oturursa olacak şeydir.
tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin.
klimanın bozuk olması. 6 saat üstüme soğuk hava üfledi dondum aq.
gençtürksel sağolsun.
türkçenin yirminci sorularında götüme bişey giriyomuş hissi uyandıran sınav. o nasıl bi türkçedir aq. o kadar cemaat yayını çözük bi boka yaramadı.
üç kıtaya hükmeden osmanlının torunlarını çileden çıkaran olay.
yatın uyuyun aq.
machine gun preacher (gözlerim dolmuştu bi kaç sahnede).
yıldızları seyretmek gibi.
varlığına dair birçok delil bulunur. ama at gözlüğü takan insan bunları göremez tabi. örneğin insanın yaratılışı rasgele olmuş bir olay olabilir mi? her bir proteinin yapısına bakacak olursak atomlar belirli bir düzen içinde dizilmişlerdir. rasgele olması ne kadar mantıklı? yada evrenin yaratılışıda mı rasgele? size bi tarlada durup dururken rüzgar esti bişeyler oldu ve rasgele tuğlalar üstüste binip bir yapı oldu desem ne kadar inandırıcı olabilir. eğer evren sanş eseri olmuşsa, bu kadar karmaşık yapılı bir insan rasgele ortaya çıkmışsa böyle bir olayın olma ihtimali daha yüksektir.
bir köyün bile muhtarsız olmayacağı bilen bir insan bu koca evrenin nasıl olurda bası boş bırakıldığını zanneder?
bunu daha çok uzatabiliriz tabikide. bu kadar çok delil varken insanın inanmaması saçma gelmekte...
edit:bide şöyle düşünebilir (bkz: ya varsa) eğer yoksa kimse inandığı için ceza almayacak ama eğer varsa inanmayanların vay haline..
bir köyün bile muhtarsız olmayacağı bilen bir insan bu koca evrenin nasıl olurda bası boş bırakıldığını zanneder?
bunu daha çok uzatabiliriz tabikide. bu kadar çok delil varken insanın inanmaması saçma gelmekte...
edit:bide şöyle düşünebilir (bkz: ya varsa) eğer yoksa kimse inandığı için ceza almayacak ama eğer varsa inanmayanların vay haline..
yanlış bir önermedir. Allah zengin bir insanı fakirlere yardım etmekle imtihan eder. fakir bir insanı sabırla imtihan eder. herkes bulunduğu şartlara göre imtihan edilir.
bütün dert ve sıkıntılarınızı kısa sürede olsa unutturmaya, insanı rahatlatmaya yarayan eylem.
erkekler tuvaleti diye kızlar tuvaletine sıçmak. ben değil bi tanıdık.