entry'ler (1124)

feyyaz yiğit

keşke feyyaz gibi kafam olsa. yani beynim.

ali biçim

ona olan nefretim ona olan sevgimdendir. o kadar sevdim ki o kadar nefret ediyorum.

iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste

robocop emre

hç arayıp sormuyorsunuz

robocop emreye ne oldu diyen yok. ben hepinizi şahsi olarak arıyorum soruyorum. ayıp ediyorsunuz.

robocop emre nasıl zengin oldu

nasıl zengin olduğumu anlatacağım başlıktır. inci sözlük entrylerimi domain hesabıyla ekstra coinden sattım.

robo emre diye milyonlarca insanın takip ettiği vve yanımda çalışmalarını sağlayan bir şirket kurdum. şu anda yanımda 15 milyondan fazla insanla içerik üretmeye ve pazarlama yapmaya devam ediyoruz.

entrylerinizi domain hesabıyla ekstra coinden satan bir insanın hayat hikayesini nasıl robocop emre oldum isimli kitabımdan ulaşabilirsiniz.

fotokopici bi erkek

ersoydur.

biz iyi insanlar olabilirdik

ama hep yanlış kişilerle yanlış zamanda var olduk. belki de yeterince zeki değildik belki de örnek aldığımız adamlar kadar cesur olamadık.

robo cop cp cp cpcpcppcpcpc

ccccccccccccccccppppppp

coopppp

çok konuşan kadın

haklıdır.

kadın görünce hak verme hastalığı

kadınsa her türlü hakkı hak etmesidir.

ingilizce öğretmeninin çizmesinden viski içmek

erkekse yapılmayacak eylem. kadınsa hak verilir.

bir gün yolda bir kadın gördüm

ona durup dururken öyle bir hak verdim ki. koskoca adamım paspas gibi eğilip üzerimden geçmesine izin verdim.

uyudağ sözlükte bugün

zamanın sözlük yazarlarının kelime oyunu. kadın bir yazar yapmışsa espriyi komiktir.

erkek yapmışsa heeeeeeeeeeee çoh komik aç da götüne gül diye tepki verilen başlık bütünü.

beynimin içinde nolan halay çekiyor

hem de ana bana kar yolla kar bulamazsan yar yolla şarkısı eşliğinde.

klarnetçinin her kadın yazara kalemi güçlü demesi

bütün kadınlarla aynı fikirdesin ilkkan ya. bütün kadınlarla aynı fikirdesin ya. bütün kadınlar nasıl haklı olabilir?

1 69 boyundaki kız

3 cm ile geçtiğim kızdır. patron benim.

2 gündür sigara içmiyorum bir kadınla öpüşemedim

benim durumumu düşünebiliyor musunuz? ne kadar zor durumdayım şu an?

hem sigarayı bıraktım hem de bir kadınla öpüşemedim olaya bakın

ali biçimin aşırı yakışıklı olması sorunsalı

çok sinir bozucu sorunsaldır. biraz daha az yakışıklı olsan ne olurdu sanki? zaten komiksin bari yakışıklı olma da bazı gacılar da bize kalsın.

robocop emre olarak sözlükteki personam

değeri bilinmeyen sözlük yazarının dramı olarak da görülebilir. o kadar uçtuk kaçtık zamanında bir insan da demedi ki ulan sen ne yazıyorsun?

internetin uçsuz bucaksız veri dataları arasında bizim gibi çok insan var. düşünürken aynı zamanda reel hayattaki görevlerini de yerine getirmeye çalışırken aynı zamanda da anlaşılma kaygısıyla yanıp tutuşan tüm suserlara selam olsun.

bir robocop gider başka robocop gelir. yeter ki bu kaygılar bizimle olsun.

ellerim bos gonlum hos un dünya ya olan nefreti

kesin mühendislik okuyor. integral ve türevler arasında kendini ifade etmekte zorlandığından sinirli olabilir.

dostoseksi

yok ebesinin a...