bugün

entry'ler (36)

sevgilinin libidosunun çok yüksek olması

illallah ettirir. Uyumak istersin uyuyamazsın.. Tatmin etmesen kendini suçlu hissedersin..

burun kanaması

Müsabakalarım’da sık sık karşılaştığım durum..

araba kullanırken story çeken insan

Kalitesiz insandır. Bak ben şu marka aracım ile ilerliyorum demek ister. Kızlar böyle erkekler’e düşer sanırlar.. Oldum olası böyle aptalca bir işe kalkışmadım çok şükür,kalkışmam da..

heykeli yapılsa memesine beton yetmeyecek kadınlar

Eski kız arkadaş.

bir kadın neden açık giyinir

canı nasıl isterse öyle giyinir. Bize laf düşmez..

vapura binmenin fakirlik olması

Yazar burada kendini dan bılzerian sanıyor,çok da şey yapmayın.

ezel dizisinden akılda kalanlar

ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. insanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim,söylerdim.

'Ömer derdim her ihanet sevgi ile başlar'

su kanunu kitap

bir açıdan mantıklı,bir açıdan saçma gelen bir (bkz: mustafa kaya) eseridir. Ama oldukca sürükleyici bir kitap.

güçsüz erkek

spor salonların'da 10 kg dumbel ile 10 tekrar yapamayan erkeklerdir bunlar.

saçlarını kısacık kestiren kadın

benim traş olduğum berberime böyle kadınlar geliyor. Çok samimi insanlar olabiliyor böyle kadınlar. Kadıköy'de erkek kuaförlerin'de sık sık rastlayabileceğiniz kadınlardır. Çok da iyi yapıyorlar..

pendik köprüsünde sevişmek

ilk buluşma'da seviştiğim kız ile akşam saatlerinin verdiği cesaret olsa gerek.

geceye bir gerçek bırak

Ölüm. Ölünce bir şeyler hissetmeyeceğiz. Dünyaya gelmeden önce yoktuk,bir şey hissetmiyorduk öldüğümüz zaman da yok olacağız bir şey hissetmeyeceğiz. Ölmek ve doğmak benzer şeyler..

dışarıda insanlara tutulan tip

Gel kafamı ez diyen tiptir. Kendini korkutucu sanıp 50 kilo olan bir tipsin güzel kardeşim. Neyine güveniyorsun acaba...

polar film

Başrol’de kiralık bir katil vardır. Çalıştığı adamlara emekli olmak istediğini söyler,ne yazık ki kabül etmezler. Çalıştığı adamlar bu adamı öldürmeye yemin etmiştir fakat olaylar istedikleri gibi gelişmez.

sözlük yazarları şu an ne yapıyor

Evde tek başıma oturuyorum. Az önce tost yapıp yedim onu sindiriyorum şuan. Belki birazdan basket oynamaya giderim..

dışarı çıkmalık arkadaş veritabanı

Artık yeni dostlar edinmek istiyorum. Kız erkek ayrımı yapmıyorum,amacım güzel insanlar tanımak..

istanbul anadolu yakası.

ülkedeki tecavüz vakalarının sebebi

Bir sebebi yoktur. Tecavüz eden döl israfları insan olmadığından dolayı kendi kendine bir sebep yaratır bu yaratıklar. Umarım bir gün bunlar ile karşılaşırım..

en nefret ettiğiniz insan tipi

Yakın arkadaşlarını kızlar’ın yanında bozan tiplerdir bunlar. Böyle eğitimsiz,kültürsüz arkadaşlarınız var ise hemen ilişiğinizi kesin.

insan ilişkilerinde sık yapılan hatalar

Yapmacık davranışlar,sahte gülüşler bir nevi sahtekarlık..

kızların kuzey tekinoğlu tarzı erkek sevmesi

Kuzey tekinoğlu gibi miyim bilmiyorum ama yakışıklı olduğum halde kızlar beni pek sevmezler..
© copyright 2005 - 2026