bugün

entry'ler (1)

tecavüz

Tecavüzden cezaevine girenlerin alacağı ceza kaç yıl olur? Ve ne zaman belli olur? Cezaevinde o şahsa ne yaparlar?

Arkadaşımın 14 yaşında ki kız kardeşine ortanca abisi tecavüz etmiş ve kız 3 aylık hamileymiş .. Ama hamile olduğu ve tecavüz ettiği 30 gün önce (26 Ocak) günü öğrenildi. Kız devlet koruması altında yapan abi ise cezaevinde. Sizce bu şahsın cezası ne zaman belli olur ve devlet kızı ailesine ne zaman verir? Duyduğuma göre devlet ile 2 aylık sözleşme imzalamışlar kızı almak için ama 2 aydan fazla da sürebilirmiş yapan abinin alacağı ceza ve içerde ne kadar yatacağına bağlıymış. Bir de duyduğuma göre yapan şahsı içerde hergün dövüyorlarmış "Sen kardeşine nasıl tecavüz edersin" diye

Benim asıl sorum şunlar;

1-Cezası ne zaman belli olur ve kaç yıl içerde yatar?

2-Cezaevin de dedikleri gibi hergün dayak yiyormudur?

3-Devlet in kızı verme süresi gerçekten abinin yatma süresine mi bağlı?

4-Yapan şahıs (abisi) ifadesin de "Ben uyuşturucu alıp yaptım ama çocuk benden değil yaptığıma pişmanım" demiş ama yapılan tahliller sonucu bebeğin abiden olduğu çıkmış. ifadesi alacağı cezayı etkiler mi?

5-Devlet korumasına alınan o zavallı kıza nasıl bakıyorlardır?

6- O 3 aylık bebek alınmış diyorlar ama cidden alınmışmıdır? Alınmamış ise doğurtup başka bir aileye mi verirler??