bugün

entry'ler (66)

levent kırca fatih altaylı kavgası

sabırsızlıkla internetten tamamının verilmesini beklediiğim tartışmadır.

Levent Kırca: "104 tane gazeteci yatıyor orada. Sen oraya gitmeyi düşünmüyor musun?"
Fatih Altaylı: Hayır...
Levent Kırca: Neden?
Fatih Altaylı: Çünkü istemiyorum.

Fatih altaylının en zor gecelerinden biridir sanırım.

1979 doğumlu yazarlar

sokakta amca diye hitap ettiğim nesildir.

bilardo oynarken yaşanan rezillikler

pike çekerken masada bir çizik oluşturmaktır.

okuduğu bölümü abartan mal

kendimden bildiğim üzere iibf öğrencisinin savunma mekanizmasıdır. yalnız bizi bu hale yine bir mal sürüsü getirdi. yoksa bizim fakülteden mezun olanlar parayı, ülkeyi yönetecekler.

leyla ile mecnun

denk geldiğinde izlenmeyecek dizidir. takipçisi olup karakterlerin özelliklerini benimsediğinde komik hale gelecek kaliteli bir komedi dizisidir.

her biji serok atatürk diyen barzo

http://www.birgun.net/act...3&month=01&day=09

yüksekovaya gewer diyen cahil ülkücü barzoyla eş değerdir.

devlet bahçeli

ezberi zayıf liderlerden bir tanesi.

yanıyorum haberin yok

110 nöbetçisine yapılacak sitemdir.

komünizm ile yönetilip mutlu olan ülke

http://www.bbc.co.uk/turk...07_venezuela_update.shtml

Ayrıca küba, ha bi de komünizmle değil sosyalizmle yönetilen ülke olmalıydı.

gençlik muhalefeti

dev-yol geleneğine bağlı siyasi partilerle bağı olmasada görüş olarak ödp çizgisine yakın bir örgüttür. kültür evleri olarak nitelenen toplantılar düzenlenen, saz , gitar gibi kursların verildiği, liseli arkadaşların ders çalıştığı kardeşçe bir ortak yaşam alanları vardır.

türkiye de yaşayıp türk milletini beğenmemek

Bundan ziyade büüyk düşünürsek hiç bir ırkı, hiç bir milleti küçük görmemenin gerekliliğinin göstergesidir.

kapitalizmin hiç iflas etmemesi

diye birşey yoktur. Böyle birşey söylemek için avrupa'da yaşanan en yakın örneği yunanistan'ı görmezlikten gelmek gerekir. bizi teğet geçen amerika krizleri cabasıdır.

sözlükte acemi olmaz

insanı zorlayan bir durumdur. Bütün başlıkları okuma telaşı içerisine girmiş birinin gözlerinin şişmesiyle sonuçlanır.

çin antiamerikanist diye çin mandacısı olmak

saçmalıktır. Mandacılığın ırkı olmaz.

mühendislik okuyanların ezik olması

- ne okuyorsun evladım?
- Çalışma ekonomisi
- o ne ki evladım ne olacaksın?
- teyze ortaya karışık boşveeerrr.

s ali ve nazım hikmet e chp nin zulmü

eskiden siyasi partiler belli bir görüşü temsil ederdi. Örneğin chpde hüseyin aygün gibi kürt siyasetinde tavrını koymuş biri var birde haberal var. akpde sosyalistinden tut milli görüşçüsüne kadar herkes var. yani demem o ki devir o devir değil artık . bal tutan el misali .

hayatın ibneliğinin anlaşıldığı anlar

Çarşamba bildiğin sınavın salı günü olmasına eş değer hayal enkazı altında kalma durumundur.

nazım hikmet ran

ülkede kıymeti bilinmemiş insanlardan birisidir.

faiz haddi ve hüseyin şahin

aklıma gelen ilk şey yarınki makro sınavımdır. Buraya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama beni bunalıma sokan bir olgudur. Sorunun yarınki sınavda çıkacağını bilerek cevabı aramama rağmen iki saattir bulamayışım ve haliyle krizler geçirmeme sebep olacak konu ve hocadır. Faiz haddi ile gsyh arasındaki ilişkiyi IS fonksiyonu ve IS eğrisi ile nasıl açıklanır arkadaşım bir yardım çağrısıdır

lionel messi şişirilmiş bir balondur

Bunu söyleyebilecek kişi olsa olsa ''ibrahimoviç 4 golden başka takımına bir fayda gösteremedi . Sahada yoktu adeta.'' zihniyetidir.
© copyright 2005 - 2026