bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan28
- pandela 319
- velvet48
- brokoli3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- kürt hareketinin devşirme olması15
- bir ilişkiyi kim yönetir12
- sikişirken hüzünlenmek3
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek3
- elektriği ödeyen adam8
- ciguli kral16
- amedspor12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- aleyna tilki3
- mony tontana11
- paraguay milli futbol takımı5
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- memduh bashgan9
- m r e r e c t o4
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- taksim delisi cenk4
- scary movie 63
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- 2026 dünya kupası33
- yürüyüş flörtü9
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- iki ayyaş5
- yunanistan milli futbol takımı5
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- sözlükte kavga olacak hissi5
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- evde kalmış kız kurusu7
- deniz göktaş34
- fondöten sürmek2
- kanada8
- fas7
- murat abi gf2
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- samsung2
- denizde karı kız kesen erkek3
- futbol28
- sikmek icin entry ni beğendi6
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
sevdiği entry'ler
TEKSTiLCi YUNUS RENÇBER GERÇEKLERi
istanbul Avrupa Yakası Çağlayan ve bölgesinde tekstil işi yapan Yunus Rençber dolandırıcı mı?
Edinilen bilgiye göre yanında çalıştırdığı çok sayıda oturum ve çalışma izni bulunmayan yabancı uyruklu kişileri sigortasız ve asgari ücretin altında çalıştıran Yunus Rençber 'in vergi kaçırdığına yönelik haberler , yanında çalışan ve alacaklı olmasına rağmen işten çıkartılan eski personeli Hüseyin C. (33) tarafından haber merkezimize iletilmiştir.
Daha önceden de uyuşturucu kuryeliği yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve mahkemesinin devam ettiği belirtilen Yunus Rençber 'in Tekstil sektöründeki çok sayıda firma ve kişileri mağdur ettiği de kaynaklar arasında yer almaktadır.
Evli ve 2 (iki) çocuk sahibi olan Yunus Rençber 'in piyasadaki meslektaşlarını dolandırdığı , iş karşılığı ödemeleri elden teslim aldığı fakat işleri teslim etmediği bu sebeple mağdurları tarafından her yerde arandığı da kaynaklar arasında yerini almaktadır.
Emniyet Güçlerinin ve Cimer 'in de devreye girerek Yunus Rençber 'in yakalatılması için gerekli işlemler başlatılmış olup , daha fazla kişilerin mağduriyet yaşamaması temenni edilmiştir.
(bkz: ) https://yunusrencbertekst...-gercekleri-istanbul.html
görsel
istanbul Avrupa Yakası Çağlayan ve bölgesinde tekstil işi yapan Yunus Rençber dolandırıcı mı?
Edinilen bilgiye göre yanında çalıştırdığı çok sayıda oturum ve çalışma izni bulunmayan yabancı uyruklu kişileri sigortasız ve asgari ücretin altında çalıştıran Yunus Rençber 'in vergi kaçırdığına yönelik haberler , yanında çalışan ve alacaklı olmasına rağmen işten çıkartılan eski personeli Hüseyin C. (33) tarafından haber merkezimize iletilmiştir.
Daha önceden de uyuşturucu kuryeliği yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve mahkemesinin devam ettiği belirtilen Yunus Rençber 'in Tekstil sektöründeki çok sayıda firma ve kişileri mağdur ettiği de kaynaklar arasında yer almaktadır.
Evli ve 2 (iki) çocuk sahibi olan Yunus Rençber 'in piyasadaki meslektaşlarını dolandırdığı , iş karşılığı ödemeleri elden teslim aldığı fakat işleri teslim etmediği bu sebeple mağdurları tarafından her yerde arandığı da kaynaklar arasında yerini almaktadır.
Emniyet Güçlerinin ve Cimer 'in de devreye girerek Yunus Rençber 'in yakalatılması için gerekli işlemler başlatılmış olup , daha fazla kişilerin mağduriyet yaşamaması temenni edilmiştir.
(bkz: ) https://yunusrencbertekst...-gercekleri-istanbul.html
görsel
Başkent inşaat istanbul olarak 13 yılı aşkın sektörde tecrübeye sahip bir inşaat firmasıdır.
Galatasaray ın resmi şort sponsorudur.
Aktif olarak istanbul Sancaktepe de inşaa edilen ışıltılı evler 1. ve 2. etap projelerini yürütmektedir. Silivride Aslınaz konakları Kadıköy de ise Başkent Tower Projelerini sürdürmektedir.
(bkz: ) https://baskentinsaat.net/
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Galatasaray ın resmi şort sponsorudur.
Aktif olarak istanbul Sancaktepe de inşaa edilen ışıltılı evler 1. ve 2. etap projelerini yürütmektedir. Silivride Aslınaz konakları Kadıköy de ise Başkent Tower Projelerini sürdürmektedir.
(bkz: ) https://baskentinsaat.net/
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Galatasarayın sponsorumuydu başkent inşaat?
Uğur Vergili Kimdir?
Uğur Vergili, 2 Ocak 1982 tarihinde Samsun’un Vezirköprü ilçesinde doğmuştur. Başkent inşaat’ın sahibi ve yönetim kurulu başkanı olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Vergili aynı zamanda Suç örgütü Şahinler çetesinin finansmanı olarak geçtiğimiz yıl gözaltına alınmıştır. Galatasaray’a sponsor olan ve Başkent inşaat’ın sahibi Vergili terör örgütüne finansına devam ediyor mu akıllarda bir soru
Başkent inşaat Sahibi Kimdir?
Başkent inşaat’ın Sahibi Uğur Vergili’dir.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Uğur Vergili, 2 Ocak 1982 tarihinde Samsun’un Vezirköprü ilçesinde doğmuştur. Başkent inşaat’ın sahibi ve yönetim kurulu başkanı olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Vergili aynı zamanda Suç örgütü Şahinler çetesinin finansmanı olarak geçtiğimiz yıl gözaltına alınmıştır. Galatasaray’a sponsor olan ve Başkent inşaat’ın sahibi Vergili terör örgütüne finansına devam ediyor mu akıllarda bir soru
Başkent inşaat Sahibi Kimdir?
Başkent inşaat’ın Sahibi Uğur Vergili’dir.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Başkent inşaat Sorumluluk projesi yapıyormuş. Şiddet gören Kadınlar için sığınma evleri vallahi helal olsun.
(bkz: ) https://www.reddit.com/r/...C4%9F%C4%B1nma_evleriyle/
(bkz: ) https://www.reddit.com/r/...C4%9F%C4%B1nma_evleriyle/
Helal size ihtiyacımız olan şeylerden biride buydu.
Sonunda kadınlarıda düşünen birileri çıkmış. Umarım projeye izin verirler.
helallll baba.
Hacı Güllü Emiroğlu’nun anısına Lefkoşa’da ücretsiz Kız Öğrenci Yurdu açıldı
Annesinin adına yurt yaptırdı Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Talip Emiroğlu, rahmetli annesi Hacı Güllü hayrına, Lefkoşa’da kız öğrenci yurdu yaptırdı. Yurdun açılışına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Mustafa Demirkan, Kıbrıs ilim Ahlak ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Hala Sultan Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı.
KiSAV’a devredilen Hacı Güllü Emiroğlu Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımına yaklaşık 27 milyon TL harcanan kız öğrenci yurdu 150 öğrenci kapasiteli.Yurtta kalan öğrenciler ücretsiz barınacaklar. Daha önce babasının hayrına Giresun’da Ali Haydar Emiroğlu özel eğitim uygulama okulunu yaptıran Emiroğlu, “Hamdolsun, Allah nasip etti yaptık. Keşke daha çok şeyler yapabilsek. Burada barınacak evlatlarımızdan Hacı Güllü Emiroğlu annelerine dua bekleriz” dedi.
(bkz: )https://kibrisgazetesi.co...kiz-ogrenci-yurdu-acildi/
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Annesinin adına yurt yaptırdı Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Talip Emiroğlu, rahmetli annesi Hacı Güllü hayrına, Lefkoşa’da kız öğrenci yurdu yaptırdı. Yurdun açılışına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Mustafa Demirkan, Kıbrıs ilim Ahlak ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Hala Sultan Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri katıldı.
KiSAV’a devredilen Hacı Güllü Emiroğlu Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımına yaklaşık 27 milyon TL harcanan kız öğrenci yurdu 150 öğrenci kapasiteli.Yurtta kalan öğrenciler ücretsiz barınacaklar. Daha önce babasının hayrına Giresun’da Ali Haydar Emiroğlu özel eğitim uygulama okulunu yaptıran Emiroğlu, “Hamdolsun, Allah nasip etti yaptık. Keşke daha çok şeyler yapabilsek. Burada barınacak evlatlarımızdan Hacı Güllü Emiroğlu annelerine dua bekleriz” dedi.
(bkz: )https://kibrisgazetesi.co...kiz-ogrenci-yurdu-acildi/
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Bizde yoğurt bile yok *
biride çıkıp demiyoki kardeş gel sana da burs verelim evde su içinde yarım yoğurt var.
Kocaeli de ki en başarılı eğitim seviyesine sahip okul bence sağlık ve teknolojinin bir arada bulunduğu ender üniversitelerden biri. Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi mevcut.
görsel
görsel
görsel
görsel
(bkz: ) https://kocaelisaglik.edu.tr/
görsel
görsel
görsel
görsel
(bkz: ) https://kocaelisaglik.edu.tr/
aga biz okuduk simit te satamıyoruz niye geldik dünyaya anlamış değilim.
ilkokulu doğduğu Giresun’da bitirdikten sonra istanbul’a geldi.
Yükseköğretimini 1981’de girdiği Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı.
Yüksek Lisans ve Doktorasını tarih alanında yaptı.
Kendi kuşağındaki çokları gibi, O da Ortaokul yıllarından beri eğitimini sürdürebilmek için çeşitli işlerde çalışmak zorunda kaldı.
Üniversitede öğrenciyken arkadaşlarıyla ortak ilk şirketini kurdu (1985). Sınavlara hazırlanan öğrenciler için test kitapları hazırlayıp bastılar. Bazı dershanelere bu konuda hizmet verdiler.
1987 yılında kurulan istanbul’daki Final Dershanesi’ne ortak oldu.
1993’de reklam ve araştırma iştigal konulu irat AŞ.’yi kurdu.
1995’de Avrupa Koleji’ni kurdu.
1996’da, zamanın BJK Kulübü Başkanı merhum Süleyman Seba’nın isteği doğrultusunda BJK Koleji’ni kurdu.
2001 yılında yükseköğretim alanında hizmet vermek amacıyla Avrupa Eğitim Vakfı’nı kurdu.
2004’de Amerika’daki Kent State Üniversitesi ile iş birliği yaparak Avrupa Kent Koleji’ni kurdu.
2009’da Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu kurdu.
Avrupa Koleji’ni büyütme projesi kapsamında 2010’da Çekmeköy ve 2012’de Acıbadem Kampüslerini açtı.
2015’de Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi’ni kurdu.
2020’de Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu da bünyesine alan Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’ni kurdu.
Talip Emiroğlu, 2020 yılından itibaren K12 seviyesinde özel okul işletmeciliği alanındaki bütün faaliyetlerinden kendi kararıyla çekilmiştir.
Kurucu mütevelli heyeti başkanı olduğu Kıbrıs Ada Kent Üniversite ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde yükseköğretime ve insanlığa faydalı olmaya çalışmaktadır.
“Türk olduğunu unutmadan, dünyadan kopmadan hoşgörülü ve saygılı eğitim” anlayışını kendine ilke edinmiş olan Talip Emiroğlu’nun çeşitli gazetelerde, 200’ün üzerinde eğitim içerikli yazısı yayımlanmıştır, ayrıca üç kitabı vardır.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Yükseköğretimini 1981’de girdiği Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı.
Yüksek Lisans ve Doktorasını tarih alanında yaptı.
Kendi kuşağındaki çokları gibi, O da Ortaokul yıllarından beri eğitimini sürdürebilmek için çeşitli işlerde çalışmak zorunda kaldı.
Üniversitede öğrenciyken arkadaşlarıyla ortak ilk şirketini kurdu (1985). Sınavlara hazırlanan öğrenciler için test kitapları hazırlayıp bastılar. Bazı dershanelere bu konuda hizmet verdiler.
1987 yılında kurulan istanbul’daki Final Dershanesi’ne ortak oldu.
1993’de reklam ve araştırma iştigal konulu irat AŞ.’yi kurdu.
1995’de Avrupa Koleji’ni kurdu.
1996’da, zamanın BJK Kulübü Başkanı merhum Süleyman Seba’nın isteği doğrultusunda BJK Koleji’ni kurdu.
2001 yılında yükseköğretim alanında hizmet vermek amacıyla Avrupa Eğitim Vakfı’nı kurdu.
2004’de Amerika’daki Kent State Üniversitesi ile iş birliği yaparak Avrupa Kent Koleji’ni kurdu.
2009’da Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu kurdu.
Avrupa Koleji’ni büyütme projesi kapsamında 2010’da Çekmeköy ve 2012’de Acıbadem Kampüslerini açtı.
2015’de Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi’ni kurdu.
2020’de Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu da bünyesine alan Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’ni kurdu.
Talip Emiroğlu, 2020 yılından itibaren K12 seviyesinde özel okul işletmeciliği alanındaki bütün faaliyetlerinden kendi kararıyla çekilmiştir.
Kurucu mütevelli heyeti başkanı olduğu Kıbrıs Ada Kent Üniversite ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde yükseköğretime ve insanlığa faydalı olmaya çalışmaktadır.
“Türk olduğunu unutmadan, dünyadan kopmadan hoşgörülü ve saygılı eğitim” anlayışını kendine ilke edinmiş olan Talip Emiroğlu’nun çeşitli gazetelerde, 200’ün üzerinde eğitim içerikli yazısı yayımlanmıştır, ayrıca üç kitabı vardır.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
adam dr. olmuş aga
Bot mu diye baktım ama değilmiş helal olsun hocaya baktım şimdi üni felan yaptırmış hep bağış yapmış.