bugün
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması14
- arkadaşlar nasılsınız9
- sözlük yazarlarına bir şey söyle7
- bana gel film izleriz diyen erkek12
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi18
- mekke anlaşması11
- kendine bir soru sor5
- bir erkeğe en çok yakışan şey3
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri4
- cansever18
- gratisin içini merak etmek4
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi3
- sokakta kavga teknikleri2
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- recep tayyip erdoğan3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- insan sevmemek6
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler3
- merfulu2
- sözlüğün kırbacı5
- pkklı anaları3
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- kafamın içindeki sesler5
- simko317
- tavuk pilav4
- kitabını sikerim2
- küçük bir ilçede yaşamak2
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam2
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- nick vermeden bir yazara seslen3
- hewal ebo9
- muzlu süt içen erkeğin namusu3
- sarapci koala7
- behzat ç şule2
- bazı boklar yenildi2
- futbol24
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- victor osimhen9
- günlük tutan erkek13
- kek yiyen erkek3
- ümit özdağ6
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- samsunspor4
- tai lung16
- öldükten sonra hiçbir şey olmama inancı3
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- kamos5
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
Bot mu diye baktım ama değilmiş helal olsun hocaya baktım şimdi üni felan yaptırmış hep bağış yapmış.
adam dr. olmuş aga
1965 Yılında Giresun da doğmuştur.
ilkokulu doğduğu Giresun’da bitirdikten sonra istanbul’a geldi.
Yükseköğretimini 1981’de girdiği Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı.
Yüksek Lisans ve Doktorasını tarih alanında yaptı.
Kendi kuşağındaki çokları gibi, O da Ortaokul yıllarından beri eğitimini sürdürebilmek için çeşitli işlerde çalışmak zorunda kaldı.
Üniversitede öğrenciyken arkadaşlarıyla ortak ilk şirketini kurdu (1985). Sınavlara hazırlanan öğrenciler için test kitapları hazırlayıp bastılar. Bazı dershanelere bu konuda hizmet verdiler.
1987 yılında kurulan istanbul’daki Final Dershanesi’ne ortak oldu.
1993’de reklam ve araştırma iştigal konulu irat AŞ.’yi kurdu.
1995’de Avrupa Koleji’ni kurdu.
1996’da, zamanın BJK Kulübü Başkanı merhum Süleyman Seba’nın isteği doğrultusunda BJK Koleji’ni kurdu.
2001 yılında yükseköğretim alanında hizmet vermek amacıyla Avrupa Eğitim Vakfı’nı kurdu.
2004’de Amerika’daki Kent State Üniversitesi ile iş birliği yaparak Avrupa Kent Koleji’ni kurdu.
2009’da Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu kurdu.
Avrupa Koleji’ni büyütme projesi kapsamında 2010’da Çekmeköy ve 2012’de Acıbadem Kampüslerini açtı.
2015’de Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi’ni kurdu.
2020’de Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu da bünyesine alan Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’ni kurdu.
Dr. Talip Emiroğlu, 2020 yılından itibaren K12 seviyesinde özel okul işletmeciliği alanındaki bütün faaliyetlerinden kendi kararıyla çekilmiştir.
Kurucu mütevelli heyeti başkanı olduğu Kıbrıs Ada Kent Üniversite ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde yükseköğretime ve insanlığa faydalı olmaya çalışmaktadır.
“Türk olduğunu unutmadan, dünyadan kopmadan hoşgörülü ve saygılı eğitim” anlayışını kendine ilke edinmiş olan Dr. Talip Emiroğlu’nun çeşitli gazetelerde, 200’ün üzerinde eğitim içerikli yazısı yayımlanmıştır, ayrıca üç kitabı vardır.
@talipemiroğlu , @dr.talipemiroğlu , #talipemiroğlu , #dr.talipemiroğlu
ilkokulu doğduğu Giresun’da bitirdikten sonra istanbul’a geldi.
Yükseköğretimini 1981’de girdiği Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı.
Yüksek Lisans ve Doktorasını tarih alanında yaptı.
Kendi kuşağındaki çokları gibi, O da Ortaokul yıllarından beri eğitimini sürdürebilmek için çeşitli işlerde çalışmak zorunda kaldı.
Üniversitede öğrenciyken arkadaşlarıyla ortak ilk şirketini kurdu (1985). Sınavlara hazırlanan öğrenciler için test kitapları hazırlayıp bastılar. Bazı dershanelere bu konuda hizmet verdiler.
1987 yılında kurulan istanbul’daki Final Dershanesi’ne ortak oldu.
1993’de reklam ve araştırma iştigal konulu irat AŞ.’yi kurdu.
1995’de Avrupa Koleji’ni kurdu.
1996’da, zamanın BJK Kulübü Başkanı merhum Süleyman Seba’nın isteği doğrultusunda BJK Koleji’ni kurdu.
2001 yılında yükseköğretim alanında hizmet vermek amacıyla Avrupa Eğitim Vakfı’nı kurdu.
2004’de Amerika’daki Kent State Üniversitesi ile iş birliği yaparak Avrupa Kent Koleji’ni kurdu.
2009’da Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu kurdu.
Avrupa Koleji’ni büyütme projesi kapsamında 2010’da Çekmeköy ve 2012’de Acıbadem Kampüslerini açtı.
2015’de Kıbrıs Ada Kent Üniversitesi’ni kurdu.
2020’de Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu da bünyesine alan Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’ni kurdu.
Dr. Talip Emiroğlu, 2020 yılından itibaren K12 seviyesinde özel okul işletmeciliği alanındaki bütün faaliyetlerinden kendi kararıyla çekilmiştir.
Kurucu mütevelli heyeti başkanı olduğu Kıbrıs Ada Kent Üniversite ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde yükseköğretime ve insanlığa faydalı olmaya çalışmaktadır.
“Türk olduğunu unutmadan, dünyadan kopmadan hoşgörülü ve saygılı eğitim” anlayışını kendine ilke edinmiş olan Dr. Talip Emiroğlu’nun çeşitli gazetelerde, 200’ün üzerinde eğitim içerikli yazısı yayımlanmıştır, ayrıca üç kitabı vardır.
@talipemiroğlu , @dr.talipemiroğlu , #talipemiroğlu , #dr.talipemiroğlu
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar