bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek10
- sineğe yumruk atmak2
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız2
- hurma3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- parcalandim toparlanamiyorum3
- coco star6
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- anne baba özlemi4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- ctrlx abla11
- tecavüze ceza önerisi7
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- sözlük kızlarının ayak falları7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- sözlük kızlarının kombileri7
- yapay zeka moderatörü7
- ben aslında kızım7
- gocu31
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- antipanik8
- erkek olmanın çok zor olması5
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- kitap okuyan erkek9
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- kemal kılıçdaroğlu36
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- oytunkaran'ı özlemek6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- cilgincapkin7
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- uysaljakoben adamdır3
- silvermist8
- pitbull sami2
- o son birayı içmek5
- ktç'nin hala hayatta olması10
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- reha muhtar25
- ekonomi çok iyi11
- gençler iş beğenmiyor11
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
entry'ler (85)
Benim de dahil bu grup 2013'ten beklentileri yüksek olan yazarlar sözlüğün kaderi bu yazarların klavyelerinde olup sözlüğün de bu yazarlardan beklentileri yüksektir.
Yılbaşında dışarıda taksim,nişantaşı vs. varken Ankara'nın o ruhtan yoksun havasını teneffüs edenlere saygı duyulmalıdır.
Limonlu çay. Malum kış hasta olmayalım. Bazı şartlardan dolayı özgürde takılamıyoz.
AMA HANGi ATATÜRK-TAHA AKYOL (herkesin okuması gereken bir kitap).
Chavez'in başa gelmesiyle çok ciddi değişikliklere uğrayan ama halkının hala fakir olduğu ülke.
Bir sonraki çay için ya bardağın yıkanmasına ya da hiç bir sıvı madde bırakmayacak şekilde içilmesine sebep olur.
Lenin' de fazlaca kullandığı ve kan dökülmeden bazı tabuların değişmeyeceğini düşünenlerin ortak fikirleri ki bir çok insan da buna katılmaktadır.
Kişinin hayatta nerede olduğunu ve nereye gittiğini görmesi ve hayatını ona göre yaşaması.
Para ile oynayan değil yüreğiyle oynayan kardeşlerimiz orada olmasıdır.
Hava soğuk,insanlar soğuk,ortam soğuk... Böyle soğuklar üst üste gelince insan içini ısıtacak başlıklar arıyo ki bu da bu sözlükte oldukça bol miktarda var. Bu sebeple tüm sözlük yazarlarına teşekkür eder, onları en kalbi muhabbetlerimle selamlarım.
Hiç gitmedim ama stadı halı sahayı andıran bir yerin şehir olması şaşılacak şey doğrusu.
Hafif bir tebessümle karşılanan ve hep beraber vs.gibi şeylerin söylendiği durum.
Siz onlarca plan yapmışsınızdır uzaktan bir akraba siz arar ve hafta sonu sizde kalmak istediğini söyler siz de hatır için kabul etmek zorunda kalırsınız. Aslında o sizin müsait olup olmadığınız için değil gelip onu almanız için arar.
Türkiyenin başkentinde kızılayda bildiğin salak salak dolaşan ve bir şey almadığı halde AVM leri gezen uzun saçlılara baktıkça içim acıyor ve ülkenin bu beyinlerinin boşa harcandığını düşündükçe bir tıhaf oluyorum. Siz kısa saçlılar sizin de çok farkınız yok bırakın artık AVM yi gelin bu vatan bizim bunu hep beraber inşa edelim.
Dün yaptığım futbol maçı esnasında bizim takım pas yapmayı "sevmediği" için ya birileri topu ileriye taşıyacak ya da kanatlardan orta şeklinde gol bulabilecektik ve ben de forvet oynuyordum. Gelen onlarca ortaya karşılık 1 90 lık defans oyuncuları arasında topa vurmak bir yana topun varlığını bile hissedemedim.
Turkiyede boyle insanlarin kiz olsun erkek olsun farketmez bunu yaparlar kanaatindeyim ki zaten acilan baslik en net bir bicimde bunu ortaya koyuyor. Ancak son donemlerde erdem beyazidin yaslandin mi cinar gibidir onlar sozune layik yetisen bayan fertlere rast gelmek oldukca zordur.
Yenecegimizi dusundugum bir kadro ile geliyor rakip ve artik bu takimi da yenemezse gruptan cikma kardesim .
Politika bu sanatın en çok ve en iyi uygulandığı yerdir kanaatindeyim.
Bu fiyatı yeni kitapta olursa normal karşılarım ama kardeşim sen sahafsın ne diye 20 liraya kitap satıyon ayıp,yazık bu öğenci milletine.
Habere göre 30 tane erkeğe eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle koruma verildiği bir ülkede elbette ki bazı kişilerin kadınlardan korkması doğaldır ve özellikle görüldüğünde la bu benden kaslı denilebilecek kadınlardan...