sevdiği entry'ler

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

Biz ne zaman büyüdük de, kombin atan kızlara ilgi göstermez olduk. Vay be.

kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi

Zall kadınlara mesaj attı erkeklerin kültürel ve zekasal gelişimlerine göre biraz entry girin zaten sayı az fazla kültür zehirlenmesi yaşamasınlar dedi..

sözlük kızlarının kekleri

görsel
Dün yaptığım ıslak kek ile burdayım be Burdayım !

görsel

Sabah yaptım. Nor alde tek harç hazırlar farklı kaplara döker ceviz, kuru meyveler, kakao havuç tarçın, diye eklerim. Üşendim.

görsel

sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak

görsel

Katılışa çekilmek istiyorum.

sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak

Yazın beni de mevzudur.

görsel

bu suyun esansı eksik ağam

itibarına gölge düşiy.

kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı

bana özelden bütün kadın yazarlar tabi ki sen gocu'cuğum yazdı.

kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı

zaman baba yanlış hesapla yazmış. meh meh meh

sevgilinizin sözlükte yazar olması

yıllar önce girmek istemişti. o zaman sözlükte ip kontrol sistemi vardı. vpn açmadan girmiş, benim fake hesabım sanıp silmişler. daha da hiç ilgilenmedi sözlükle.

hashimoto tiroiditi

Geçmiş olsun karadut afta iyi geliyor, meyve olarak veya özünü tercih edebilirsiniz… hipotirodi olarak ben de benzer şeyler yaşıyorum haşimoto muyum diye düşünmedim değil. Ama Neyse bi de o çıkmasın doktora falan gidemem şu anda diyerek kovdum bile o düşünceyi.*

hashimoto tiroiditi

Öncelikle şunu söylemeliyim ki her tiroid hashimoto değildir.
Bu Japon kendi bağışıklık sisteminizin kendi tiroid bezine saldırarak onun işleyişini, yapısını bozmasıdır.
Nasıl bir illet olduğunu anlatmaya kalksam çok uzun bir entry olur. Sürekli pullanan kuru deri, donuk ve cansız saçlar kısmını geçiyorum. Çok önemli değil de bu bağışıklık sisteminin kendi kendine saldırdığı ataklar beni oldukça zorluyor.
Abartısız son üç haftalık döngümden bahsedeyim. Uçuk, konuşmamı engelleyecek kadar çok sayıda aft, sonra yine uçuk, o geçince bu sabah yine uçuk ve yeni bir aft.
Ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım. Sürekli yorgunluk ve depresif ruh hali kısmını zaten anlatmaya gerek yok.

ilginç bilgiler

(bkz: amın feryadı) sol framede gözükmüyor. yüzümdeki şaşkınlık ifadesiyle birlikte, cinsiyetçi bi küfür olmasına rağmen nedense çok hoşuma gidiyor. kullanmıyorum ama sözlüğe girince bazılarına sus artık amın feryadı demek geliyor içimden.

atletini yırtıyorum

Atletle sevişenlerin sexting girişi. Slip donu da tavandaki pervanede dönerken hayal ettim, allah beni kahretsin.

kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi

(#48045122)

Birileri belinden silahını çıkartmış ve hedefi tam 12' den vurmuş, daha fazla söze gerek yok değil mi?

sözlükte nesil kavgası sona erdi

Bütün on ikinci nesiller ben aslında üçüncü nesildim, beşinci nesildim diye açıklayınca, 1963’ten beri aynı ekip yazdığımızı fark edip, barış ilan ettik. Kardeşlik kazandı.

moominler

ulan biri müminlere laf attı sandım, aha dedim sözlüğün bu pazar kavga konusu da çıktı. alakası yokmuş.

kadın biraderlere ne deniyor sorusu

görsel

gocu meriç

Çok uzun yazmış. Okumadım valla. Entry’leri çok sıkıcı, o kadar vakit ayıramam.
© copyright 2005 - 2026