bugün

sevdiği entry'ler

gnosis

ulaşmayı çok isterdim ama bilgi gerektiriyormuş.

sözlükte kim kiminle sevgili

Selam. Uludağsözlük, "ulusevgilim" butonu aktif hale gelmiştir. Butona tıkladıktan sonra açılan aktivasyon ekranında e devlet şifreniz ile doğrulama yapabilirsiniz. Tescilin geçerli olması için karşılıklı doğrulama gerekmektedir. Ayrılık kararı aldığınızda ise bir derdim var butonunun altına eklediğimiz bir bok yedim butonu ile kolayca ulusevgilim aktivasyonunuzu sonlandırabilirsiniz.

karşı cinse sorulan sorular

“ Beni mi seviyorsun, beni mi “ dedim diye engelledi

sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri

Sadeyiz yaa.

(img:#2511862)

iyilik vs fedakarlık

iyilik diye başlıyorsun, karşılık beklemeden yapınca fedakarlık oluyor. karşı taraf alışınca vazife, sen ayılınca enayilik.

arada kalan vs'in göz yaşı pıt...

özledim mesajına verilecek cevaplar

bi iş var bunda der hemen cevaplamam. duygudan önce büyü ihtimalini elemek lazım oğlum. üç mum yakar, sağa sola biraz kül atar, adını tersten okurum. tüm bunlara rağmen kurbağa da susuyorsa bozuntuya vermeden ben de derim.

sözlük yazarlarından tavsiyeler

hafta sonu erken kalkmayın. az önce denedim, hiç gerek yokmuş amk.

friedrich hegel la bi cay icek

avukatımı istiyorum.

büyü yaparken etik kurallar nelerdir

yaptığın büyünün arkasında durmak. tutmayınca suçu merkür'e, kurbağaya, ifrite falan atmak ayıp. cadılığın da bi adabı var.

mucizelere inanıyor musunuz

inanıyorum. kendime rağmen hala hayattayım. bi şeyler dönüyor olabilir.

sözlük erkeklerinin kombinleri

nasıl deniyordu?

selam yaaa.

(img:#2510375)

büdüt: nervio uyarısıyla "gözünüz götüme"

bizim uygulamamız bu şekilde

tam bir andaval yargı mensubu cümlesi. adalet saraylarında çok yaşar bu parazit mantarlardan.

diyorsun ki kanunen bunun doğrusu budur. bu şekilde yapmanız lazım. karşıdaki diyor ki "biz böyle yapıyoruz avkat bey."

ulan sen nasıl yapıyorsun onu mu soruyorum? kanun var nizam diyorum. nau nau diyor bana. normlar hiyerarşisinin tepesine oturdun içine mi aldın güzel kardeşim de sen her şeyi böyle kafana göre yapma hakkını görüyorsun kendinde?

edit: memur ifadesini yargı mensubu olarak değiştirdim.

hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz

sapıklar hariç hepinize 10 lan. kim kimdi zaten karıştırıyorum.

sözlük tipsizlerinin fotoğrafları

Benden 3-4 yaş büyüksün hırbo.

simitlere marti atmak

bir şimdi onlar düşünsün eylemi. martının aklı çok karışacaktır.

arkadaşlar hesabı silicem

--spoiler--
Sözlükte benden iyi türkçe bilen biri var mıdır emin değilim.
--spoiler--

karşim kusura bakma ama tam bu noktada türkçe olimpiyatlarına katılan fetöcü şakası yapmazsam ölürüm. meh meh meh

sözlük yazarlarının nahları

Sözlük eski kaotik günlerini özletiyor ya. "Nahsızlık ortamından" bahsetmiyorum. Eski günler olsa şimdiye çoktan "gocu Reagan ridley aşkı" başlığı açılırdı ilkokul kıvamında. Nahların birbirine olan aşkından uzun uzadıya analizler çıkarılırdı.

Şaka tabii. Afiyetler olsun. (Nahlar hariç)

reagan ridley

Nerede yahu bu güzel insan derken geri gelmiş yazar.

Yazadursun.

friedrich hegel la bi cay icek

sadece saçmalıyordum, düşünmeniz beklenmedik bir yan etki olmuş. özür dilerim...
© copyright 2005 - 2026