bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ölüm9
- saraca finch house2
- dansöz izleme keyfi12
- enayimiknatisii36
- aziz yıldırım12
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- insan olmaya ceyrek kala26
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- hangi renksiniz17
- serhat kılıç13
- öylesine bir şeyler yaz3
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- online listesinden manita beğenmek7
- uzak durulası insan modelleri5
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- gocu50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki şer çetesi12
- tai lung42
- evde dondurma yapmak5
- anın görüntüsü24
- sözlükte herkesin avcı olması12
- flat white4
- sözlükteki zorbalar12
- s'i l v'e r m'i s t29
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- milan skriniar5
- ragnarın memeleri5
- limonlu dondurma4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- beşiktaş8
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- seri eksici6
entry'ler (7)
yanındayken anlayışsızlıkla, biz anlamamakla, suçladığımız ama bizi bırakıp, terk edince bu dünyayı, içimizde asla kapanmayacak yaralar acan, gidişini ömrümüzün sonuna kadar kabullenemeyeceğimiz tek varlık...
din düşmanı arkadaşların gereksiz muhabbetleridir, insanın akıl sağlığının yada başarısının önündeki engel din değildir...
iki dersin birden verilmesi de genç çoçujlarımızın hem sağlam adımları olmasını hemde insanlağı sevmesini sağlayacaktır..
sonuçta herkes istediği dine tapar kardeşim ... bundan kimene denilesi durum
iki dersin birden verilmesi de genç çoçujlarımızın hem sağlam adımları olmasını hemde insanlağı sevmesini sağlayacaktır..
sonuçta herkes istediği dine tapar kardeşim ... bundan kimene denilesi durum
hiç bir anlamı olmayan kendi kendiğine kendi bile inanmayan meşhur israil atasözü...
neden onca zulme , saldıraya, haksızlığa, hayallerinizin elinden alınmasına, son sınıftayken sırf başınız kapalı diye okuldan atılmamıza, derslere sınavlara alınmamanıza, vergisini ödediğiniz ekonomisinde katkısı olduğunuz halde kendi öz vatanınızda halan kamu dairelerinde çalışamamanıza, kişiliğinize göre değilde sırf kafanızdakine göre muamele görmenize, herkes yanlış yapınca normal siz yapınca bak bide müslüman olucak itamlarına maruz kalmanıza , sizin başınıza her ne sebeble olursa olsun takdığınız türbanın, sizden başka kimseyi ilgilendirmemisi gerekirken her kesin hedef noktası olmanıza rağmen ve bunların her an yaşamanıza rağmen. size türbanı taktıran güç ne veya size bunları yapanların anlamdığı şey ne...
baş bacak kombinasyonun sistematik işlemesinin bozulması sonucu gayri ihtiyari olarak kampal fonksiyonunlarını ekarde olmasına binayen kimport acılımının sevrikal düzlemde olma durumunun aritmal bir şekilde nekroze olamasıdır...
sonuç olarak başını alıp gidenin birinin bacaklarını unutması demek; çükü nü alıp gidenin kişinin taşaklarını unutması halidir
sonuç olarak başını alıp gidenin birinin bacaklarını unutması demek; çükü nü alıp gidenin kişinin taşaklarını unutması halidir
dünya kadar malın olucağına fındık kadar .mın olsun felsefine mashar olmuş yegane uzuv...
ben sizin babanızım ben nedersem o olur felsefi taşıyan ve bunu idol haline getiren, tarih boyunca bir ALLAHIN kuluna faydası dokunmamış, ulen zaten benim dediğim oluyo ne takacam lan ben insanlığı diyen bir devletin ezelden beri içinde olduğu hal.