bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk kızı9
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- kadınınızı çalıştırır mısınız5
- seri eksici ezik11
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- evlenecek kız kalmaması2
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- geceye bir kadın yalanı bırak2
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- açık oy5
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- akciğer kanseri3
- sarapci koala75
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- tarık akan4
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar2
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- insan2
- cin görmüş yazarlar8
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- gocu31
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- anın görüntüsü19
- dinci mizahı3
- renault 9 broadway6
- domates3
- akasya durağı3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- sırrı süreyya önder7
- zorunlu eğitim20
- türk seküler devrimi11
- sıfır atık vakfı3
- sivaslı ünlüler4
- kürt faşisti5
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3

Asker teslim ol demeden terörist öldürse ortalığı ayağa kaldıracak tatlı su solcuları anlaşmış gibi sessizler.şehid öğretmenimiz.
Edit:orospu çocukları teröristlğinizi hep içinizde yaşayın,bu devlet 'türk" olduğu sürece ancak eksiyle teröristlik yap… devamını gör

bu olay olduğunda ben henüz bebektim. benim iyi yaşamam için şehit olan askerlerimizin hepsine allah rahmet eylesin! mehmetçik'in kanı artık akmasın!

bu olay olduğunda ben henüz bebektim. benim iyi yaşamam için şehit olan askerlerimizin hepsine allah rahmet eylesin! mehmetçik'in kanı artık akmasın!

star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum.
edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör

kürdo hasip beyanıdır. 12 milyon ne ara 25 milyon oldu hasip. yumurtluyor musunuz.
rahatsız olanlar için 8 10 tane sınır kapımız var. isteyen istediği gibi gitmekle özgür. suriye olabilir orada seviliyorsunuz abd babanız daha iyi şartlarda besler. y… devamını gör

romancı. `bulgaristan` sınırı yakınlarında 'sazara köyü' civarındaki ormanda şaibeli bir şekilde ölü bulunmuştur.
(bkz:kürk mantolu madonna)
(bkz:kuyucaklı yusuf)

kibar feyzo filmindeki, şu ayaklarını kıçına vurarak koşma sahnesidir. bütün memleketi kendisine hasta etmiştir bu koşmasıyla.
bu da linki:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/39944/kibar-feyzo-ekk-amp-sener-sen-kosusu

okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.

harika bir amme hizmeti. devamlı merak ettiğim ancak büyüklerimden belli bir yıla kadar veri alabildiğim, şu an açılmasını heyecanla beklediğim e devlet uygulaması.
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama
edit: 1800 yılına kada… devamını gör

annem zamanında o hataya düşmüştü gençlik döneminde hem de. ne saflık düşünebiliyor musunuz? ne aymazlık? şükür ki saçmalığı bir kenara bırakmasını bildi.

annem zamanında o hataya düşmüştü gençlik döneminde hem de. ne saflık düşünebiliyor musunuz? ne aymazlık? şükür ki saçmalığı bir kenara bırakmasını bildi.

Elektrik faturasını başkana ödetmek isteyeceğiniz abartılı şehir aydınlatmaları diyebileceğiniz şeyler. Başkanın şehrin değisik yerlerindeki devasa vesikalıklarına değinmiyorum.

"Bu aralar yalnızım. bana yalnız olmadığımı, her zaman yanımda olacağını söyle" demek istiyor. Birini bulunca gidecektir.

Doz moz yoktur. Sevgilinizi neden bu kadar kıskanırsınız ki. Sizden başka hiç kimse ile gülmesni istemiyor olmak nasıl bir bencilliktir. Başkasının yanında gülücüklerini sergiliyor olmasıyla kafayı bozacak kadar çok saplantılı olmayın.

Doz moz yoktur. Sevgilinizi neden bu kadar kıskanırsınız ki. Sizden başka hiç kimse ile gülmesni istemiyor olmak nasıl bir bencilliktir. Başkasının yanında gülücüklerini sergiliyor olmasıyla kafayı bozacak kadar çok saplantılı olmayın.

Sözde vatanseverlerin şaşırtmayan eylemidir.
onlar anca polis tarafından vurulmuş 3-5 teröriste ağlarlar.şu anda 2 bin şehit versek,umurlarında olmaz.Seçim kaybedince "bu ülkede yaşanmaz" deyip ülkeyi terk etmek isterler,genelde de edemezler.Bunlard… devamını gör