R
rakisisesindekibalik8 yıl önce
şenay aybüke yalçın
Asker teslim ol demeden terörist öldürse ortalığı ayağa kaldıracak tatlı su solcuları anlaşmış gibi sessizler.şehid öğretmenimiz. Edit:orospu çocukları teröristlğinizi hep içinizde yaşayın,bu devlet 'türk" olduğu sürece ancak eksiyle teröristlik yap… devamını gör
R
24 mayıs 1993 bingöl katliamı
bu olay olduğunda ben henüz bebektim. benim iyi yaşamam için şehit olan askerlerimizin hepsine allah rahmet eylesin! mehmetçik'in kanı artık akmasın!
R
bu olay olduğunda ben henüz bebektim. benim iyi yaşamam için şehit olan askerlerimizin hepsine allah rahmet eylesin! mehmetçik'in kanı artık akmasın!
R
R
R
akp lilerin tayyip erdoğanı yuhalaması
(img:#1668328)
R
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
R
sabah işe okula giden türbanlı
her insan dilediği gibi yaşamak hakkına sahiptir.
R
25 milyon kürt türkiye de rahatsız anlıyor musunuz
kürdo hasip beyanıdır. 12 milyon ne ara 25 milyon oldu hasip. yumurtluyor musunuz. rahatsız olanlar için 8 10 tane sınır kapımız var. isteyen istediği gibi gitmekle özgür. suriye olabilir orada seviliyorsunuz abd babanız daha iyi şartlarda besler. y… devamını gör
R
sabahattin ali
romancı. `bulgaristan` sınırı yakınlarında 'sazara köyü' civarındaki ormanda şaibeli bir şekilde ölü bulunmuştur. (bkz:kürk mantolu madonna) (bkz:kuyucaklı yusuf)
R
şener şen in en akılda kalan film sahnesi
kibar feyzo filmindeki, şu ayaklarını kıçına vurarak koşma sahnesidir. bütün memleketi kendisine hasta etmiştir bu koşmasıyla. bu da linki: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/39944/kibar-feyzo-ekk-amp-sener-sen-kosusu
R
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
R
ıstanbulun 10 bin camiye daha ihtiyacı var
Her mümine bir cami.
R
e devlet alt üst soy bilgisi sorgulama
harika bir amme hizmeti. devamlı merak ettiğim ancak büyüklerimden belli bir yıla kadar veri alabildiğim, şu an açılmasını heyecanla beklediğim e devlet uygulaması. https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama edit: 1800 yılına kada… devamını gör
R
annesi başörtülü olan sözlük yazarları
annem zamanında o hataya düşmüştü gençlik döneminde hem de. ne saflık düşünebiliyor musunuz? ne aymazlık? şükür ki saçmalığı bir kenara bırakmasını bildi.
R
annesi başörtülü olan sözlük yazarları
annem zamanında o hataya düşmüştü gençlik döneminde hem de. ne saflık düşünebiliyor musunuz? ne aymazlık? şükür ki saçmalığı bir kenara bırakmasını bildi.
R
genel kültür köşemizde bugün
sen buna genel kültür demişsin ama bu tdk olmuş.
R
seni intihar etmekten alıkoyan nedir
allah korkusu ve çocuklarımdır. yoksa çok yoruldum.
R
belediyelerin yaptığı görgüsüzlükler
Elektrik faturasını başkana ödetmek isteyeceğiniz abartılı şehir aydınlatmaları diyebileceğiniz şeyler. Başkanın şehrin değisik yerlerindeki devasa vesikalıklarına değinmiyorum.
R
kürtlerin asil bir ırk olması
(img:#1627745)
R
reddeden kızın bütün fotoğrafları beğenmesi
"Bu aralar yalnızım. bana yalnız olmadığımı, her zaman yanımda olacağını söyle" demek istiyor. Birini bulunca gidecektir.
R
sevgilinizi kıskanma dozu
Doz moz yoktur. Sevgilinizi neden bu kadar kıskanırsınız ki. Sizden başka hiç kimse ile gülmesni istemiyor olmak nasıl bir bencilliktir. Başkasının yanında gülücüklerini sergiliyor olmasıyla kafayı bozacak kadar çok saplantılı olmayın.
R
sevgilinizi kıskanma dozu
Doz moz yoktur. Sevgilinizi neden bu kadar kıskanırsınız ki. Sizden başka hiç kimse ile gülmesni istemiyor olmak nasıl bir bencilliktir. Başkasının yanında gülücüklerini sergiliyor olmasıyla kafayı bozacak kadar çok saplantılı olmayın.
R
gezicilerin gelen şehitlere hiç tepki göstermemesi
Sözde vatanseverlerin şaşırtmayan eylemidir. onlar anca polis tarafından vurulmuş 3-5 teröriste ağlarlar.şu anda 2 bin şehit versek,umurlarında olmaz.Seçim kaybedince "bu ülkede yaşanmaz" deyip ülkeyi terk etmek isterler,genelde de edemezler.Bunlard… devamını gör
© copyright 2005 - 2026