bugün
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum6
- siyahi peygamber olmaması6
- fatma betül sayan kaya9
- dünya52
- morkstar yazdı bunu12
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı9
- anın görüntüsü28
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- morkstar11
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi5
- gocu32
- sözlükte sürekli kavga çıkması3
- ismet gurbuz vs ellerim bos gonlum hos5
- recep tayyip erdoğan8
- entry okumak2
- mokar hastası nihan3
- diamond bey birader ne yapıyor sorusu2
- sırrı süreyya önder türkmen dir7
- yağız kaan erdoğmuş dünya ilk 20'ye girdi4
- gocunun elleri9
- bursa da engelli asansörü faciası2
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- kayseri de ilk safran hasadı2
- avrupa11
- kürt vs roman2
- bayana hesap ödetmek5
- firavun neden helak oldu5
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası4
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs4
- ev fiyatları2
- sözlük yazarlarının ruh hali3
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak3
- beni eksilediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar3
- anneye hakaret etmek6
- enam suresi 152 ayet3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- istanbul'a taşınmak istemek4
- türk dil bayramı kutlu olsun3
- 26 eylül türk dil bayramı3
- ismet inönü ve atatürk arasında olası diyaloglar3
- slm yazan erkek3
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlük kasıyor msn var mı3
- sözlüğün en güzel kadını26
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- kadirov karizması3
- sözlükte seviyenin geçen aya göre yüzde 23 düşmesi3
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- ismetin sol framenin içine etmesi5

Asker teslim ol demeden terörist öldürse ortalığı ayağa kaldıracak tatlı su solcuları anlaşmış gibi sessizler.şehid öğretmenimiz.
Edit:orospu çocukları teröristlğinizi hep içinizde yaşayın,bu devlet 'türk" olduğu sürece ancak eksiyle teröristlik yap… devamını gör

bu olay olduğunda ben henüz bebektim. benim iyi yaşamam için şehit olan askerlerimizin hepsine allah rahmet eylesin! mehmetçik'in kanı artık akmasın!

bu olay olduğunda ben henüz bebektim. benim iyi yaşamam için şehit olan askerlerimizin hepsine allah rahmet eylesin! mehmetçik'in kanı artık akmasın!

star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum.
edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör

kürdo hasip beyanıdır. 12 milyon ne ara 25 milyon oldu hasip. yumurtluyor musunuz.
rahatsız olanlar için 8 10 tane sınır kapımız var. isteyen istediği gibi gitmekle özgür. suriye olabilir orada seviliyorsunuz abd babanız daha iyi şartlarda besler. y… devamını gör

romancı. `bulgaristan` sınırı yakınlarında 'sazara köyü' civarındaki ormanda şaibeli bir şekilde ölü bulunmuştur.
(bkz:kürk mantolu madonna)
(bkz:kuyucaklı yusuf)

kibar feyzo filmindeki, şu ayaklarını kıçına vurarak koşma sahnesidir. bütün memleketi kendisine hasta etmiştir bu koşmasıyla.
bu da linki:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/39944/kibar-feyzo-ekk-amp-sener-sen-kosusu

okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.

harika bir amme hizmeti. devamlı merak ettiğim ancak büyüklerimden belli bir yıla kadar veri alabildiğim, şu an açılmasını heyecanla beklediğim e devlet uygulaması.
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama
edit: 1800 yılına kada… devamını gör

annem zamanında o hataya düşmüştü gençlik döneminde hem de. ne saflık düşünebiliyor musunuz? ne aymazlık? şükür ki saçmalığı bir kenara bırakmasını bildi.

annem zamanında o hataya düşmüştü gençlik döneminde hem de. ne saflık düşünebiliyor musunuz? ne aymazlık? şükür ki saçmalığı bir kenara bırakmasını bildi.

Elektrik faturasını başkana ödetmek isteyeceğiniz abartılı şehir aydınlatmaları diyebileceğiniz şeyler. Başkanın şehrin değisik yerlerindeki devasa vesikalıklarına değinmiyorum.

"Bu aralar yalnızım. bana yalnız olmadığımı, her zaman yanımda olacağını söyle" demek istiyor. Birini bulunca gidecektir.

Doz moz yoktur. Sevgilinizi neden bu kadar kıskanırsınız ki. Sizden başka hiç kimse ile gülmesni istemiyor olmak nasıl bir bencilliktir. Başkasının yanında gülücüklerini sergiliyor olmasıyla kafayı bozacak kadar çok saplantılı olmayın.

Doz moz yoktur. Sevgilinizi neden bu kadar kıskanırsınız ki. Sizden başka hiç kimse ile gülmesni istemiyor olmak nasıl bir bencilliktir. Başkasının yanında gülücüklerini sergiliyor olmasıyla kafayı bozacak kadar çok saplantılı olmayın.

Sözde vatanseverlerin şaşırtmayan eylemidir.
onlar anca polis tarafından vurulmuş 3-5 teröriste ağlarlar.şu anda 2 bin şehit versek,umurlarında olmaz.Seçim kaybedince "bu ülkede yaşanmaz" deyip ülkeyi terk etmek isterler,genelde de edemezler.Bunlard… devamını gör